110

Анонимен

преди 4 години

В Заимов беше пълно с кучкари - на групи по 7-8 човека с кенчета бири. Дали спазваха дистанция? Що за абсурд е да можеш да разхождаш куче и да се събираш на групи, но не и дете? Ако е за насирането, то и едно дете спокойно може да се *** вкъщи, нали? Или случайно животното има повече нужда от разходка? Страшно ефективни мерки, няма що.

109

Анонимен

преди 4 години

Аз ходя по кордоните и кихукам на полицаите .. ухахаххахаххахахаха! Фндъчкеееее и тебе ща накихааа ааххахахахаха

108

Анонимен

преди 4 години

София на 80% са хора от провинцията. Нерядко родителите на тези хора имат нужда от директна помощ, дето се вика, някой да напазарува вместо тях. Ако се организират някакви отряди за помощ по места - добре. Ама иначе - кофти.

107

Анонимен

преди 4 години

YyyyyyyДа ви се затрие правителството данооооо!

106

Анонимен

преди 4 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПЗащото никой не знае кой,къде и как го ръси този вирус,бе,ей затова е най-добре да си стоите вкъщи,но и глобата е ужасно висока,защото има самотни хора,които няма кой да ги обслужва!

105

BG

преди 4 години

И от къде народа ще ви плати 5000лв като даже не ходи на работа. Хахах

104

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за ВОЛЯ!

103

Учен

преди 4 години

Смъртността от сезонен грип бикновено е около 0,1%. Въпреки че смъртността от COVID-19 е неясна, повечето изследвания дават основания, да се допусне предположението, че тя може да е различна от сезонния грип. Ако е различна, то с определена вероятност може да се предполага, че е може би е по-висока, а вероятно е тя да е дори много по-висока, може и да е 12 хил. пъти по-висока. По този начин научно установихме, че COVID-19 е 12 хил пъти по смъртоносен от обикновения грип.

102

Анонимен

преди 4 години

до 107 То ако ставаше да отглеждаш овце и кози само със зелени хъмове- тоест с трева само, аз да съм първи завърнал се в моето родно село, бе юрдек!

101

ДО:60

преди 4 години

Ами в богатата Англия глобата за "Non essential travel", тоест неоснователно пътуване е 60 британски лири!!!Другарко учительница! Осъзнай се *** фърфалачко оядена!60 лири е по-малко от 200 лева ***!!!Какво си мислиш е по-реалистично?Да прибереш 60 лири или 2500 евро???Ама има инстанция и в Страсбург, за която май не знаеш, а???

100

Анонимен

преди 4 години

До ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !!!Ами за кой да гласуваме,бе?И Мая беше с десните и Фандъкова,по-добре Фандъкова,а БСП не излъчиха кандидат,може би защото са ги заплашили отново,сега пак заплашиха президента Радев,че ще го убият ако вземе властта,щото гражданите искат той да вземе властта!

99

Анонимен

преди 4 години

Бенебето ще напечата 4 трилиона лева да се погрижи за нас като спре икономиката. Тръмп вече нареди на Фед да напечата нови 4 трилиона долара за справяне с икономическата криза в САЩ причинена от вируса.

98

Анонимен

преди 4 години

Който не може да спазва карантината в София, да беше си отишъл у дома на село. Никакви полицаи, никаква карантина. Овце, кози и зелени хълмове. Какво седите тука при глобите и конспирациите?

97

Анонимен

преди 4 години

яжте свобода, дано ви приседне, тикв***ри

96

uuu

преди 4 години

Вирусите обичат мръсен въздух - който не вярва нека провери замърсяването на въздуха в Ухан, в Бергамо. хората изкат да подишат чист въздух в паркове и градини. Не по мръсните улици, дето само дъжд ги мме. И Битоша е белия дроб на София, ако я нямаше, да сме загинали. Наистина ще ни уморят тези ***.ПОЛИЦАИТЕ ДА СИ СТОЯТ ВКЪЩИ а не да джиткат да гонят гражданите. То само за това ги бива, престъпниците могат да са спокойни с такава полиция.

95

Анонимен

преди 4 години

рв4т43

94

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !!!

преди 4 години

Да ви е честита новата/стара кметица, драги софиянци !Когато имаше избори вие гласувахте за нея или отидохте за гъби.Е, сега гъбите ще ви приседнат. Това е само началото ...

93

Анонимен

преди 4 години

да има колкото ще, мен ме привикват на работа бе

92

Анонимен

преди 4 години

До ВаньоСтига писа глупости,няма такова нещо в Германия,мъжа ми всеки ден се разхожда!

91

Кармен Златарева

преди 4 години

как да задържиш живеещите селяни в София при това положение? Опасноста от зараза е реална но глобите не са реални.