294

Анонимен

преди 4 години

хахахах до преди няколко дни "Царят слънце" казваше колко сме добре и какъв излишък сме имали. 3 Милиарда за самолети даде а и имаше инфо, че ще купува 2 кораба за премахване на мини и куп други простотии (България всеки ден премахва мини!!!)! А сега се оказва че дефицит сме имали и то само няколко дни положението е така. Ами след няколко седмици ?

293

споко

преди 4 години

ша са намерят пари,нали знаете за вица за ловеца и мечката дето като я видел трябвало да се намаже с фекалии.като видят зора всичко ще изкарат.

292

Анонимен

преди 4 години

Бойкоо,я да те питам,па и някой журналист ако посмее,кога Горанов ще върне милиард и половина в НЗОК?А?Нали Дянков ги взе,а те тогава бяха натрупани и ги имаше налични в резерв.Това са вноски удържани от всеки от нас обединени от нацията вноски са това!

291

Махай се бе у.род!

преди 4 години

По 1 милиард на ден са изчезнали?! Дефицитнали! Браво боко, браво херп! И пак пенсионерите изядоха бюджета! Много познато! Бокич повтаряш се в лъжите!

290

Анонимен

преди 4 години

Когато някой пише против властта му пращат двама да го бият и един да снима!Е до там стигна ''демокрацията'' ни!Българи,бият нас дефакто всички нас!!!!

289

Анонимен

преди 4 години

"само обединена нация може да преодолее кризата" - значи с нас е свършено. Нацията се бие за тоалетна хартия и клюпачка.

288

хмм...

преди 4 години

А Боце не така, аз от твоята софра не съм ял и пил, та да се обединявам с теб! Аз си имам работодател, дето нещо разправя, че тия дни щял да ни удари балтията, ама да видим. Та така Боце обединение с теб аз не мога да правя!

287

Анонимен

преди 4 години

Народееее,спиш ли?

286

Анонимен

преди 4 години

Чакайте бе! Откъде дефицит и то такъв голям, нали бяхме на излишък ? Плащанията не са спирали. Ако ще спрат ще е сега след обявяване на извънредно положение. До преди няколко дена всички си вървеше нормално. Нещо май яката ни лъжат.

285

Анонимен

преди 4 години

Тоя всеки ден ви баламосва каквото му хрумне-веднъж има 3 милиарда излишък,а след една седмица-3,5 милиарда дефицит.А вие му се радвайте и пак гласувайте за него.Нищо,че накрая само вие ще го отнесете.

284

Анонимен

преди 4 години

Какъв дефицит бе Баце?Е нали мазнинка имаше?Ааааааа ама ти усвояваш с по милиард на ден бе ?!Немаш изхранване вече!!!!

283

Анонимен

преди 4 години

До Скептик 298Сега троловете ще те заплашат със затвор за фалшиви новини (нищо, че новината не е за коронавируса).Всичко, което не е в тяхна изгода, го обявяват за фалшива новина. В последно време чиновниците ги смятат за символ на държавността, нещо като Свещени крави и се ползват с "чадър".

282

Йово

преди 4 години

До АнонименНо произвеждат ВИСОКОГРАДУСНА РАКИЯ КАУБОЙ, а тя какво е?

281

Анонимен

преди 4 години

До ЙовоСЕЛСКИТЕ КАЗАНИ НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ СПИРТ ДРУГАРЮ

280

Анонимен

преди 4 години

Нацията ще се обедини когато вируса гътне/тръшне БКП лаянята български!

279

Йово

преди 4 години

"Имаме много спиртоварни, правят по 1000 тона на месец, правим организация, имаме стотици тонове от резерва и ги подготвяме за мрежата." Да припомня че по време на кабинета Борисов 1 един негов мин. Дянков забрани със закон правенето на дом. ракия(не че по селата хората не се скриха и тайно не си я правят и до днес) а и много селски казани бяха бутнати и затворени след това на много места откраднати от "брадчедите". Сега нямало спирт!

278

Скептик

преди 4 години

Ах сега да имаше Южен Поток, Баце, щеше всеки месец да гушва държавата едни 50-100 милиона. Ама ти си ларж. Работиш само с милиарди. По 2 наведнъж.

277

ш

преди 4 години

крадци -ще върнете парите вие -никой гладен няма да стои и да гледа палатите и яхтите на богоизбраните

276

ЩУЛ

преди 4 години

А как безотговорна похарчми два милиалда лева в края на 2019 г за свалт по магистралите .Защо не спрат работотяа по тях и плащанията по тях, както и всички други глупости по кръпки , дупки и така нататък.Масова хората след един - два месеца няма да могат да си плащат тока и каво да ядат.Глад е по силен от тока

275

Скептик

преди 4 години

По въпроса за чиновниците. Нека не се засягат ама има необходими, а има и толкова служби създадени за партийния актив. Помните ли скандала в Пловдив 3000 ли колко бяха.То се познава по заплатите. Ако изпълнителя взема 600-700, спуснатия шеф *2*3. И чиновници са всички на бюджетна издръжка и на издръжка на еврофондове. Разните прислужни тв и радия какви са. Същите *** защото са на хранилка.