18

Анонимен

преди 4 години

Хората ви го казаха: Накарая ще има 70 % заразени от населението на СВЕТА!

17

Анонимен

преди 4 години

Короната 19 обича много БКП-нца в напреднала възраст! Има голям апетит!

16

пагона

преди 4 години

Радвам се, че господин Пагон се отчете пред гражданите с обявяването на една цифра, но не е лошо да каже има ли обособен пламнал софийски квартал или са пръснати равномерно в южните, северните, западните и източните части. Защото да излезеш и да кажеш: "добър ден, 14 нови днес, лека вечер" е малко несериозно.

15

Анонимен

преди 4 години

Меркел каза че ще има до 4 месеца 58 милиона германци заразени. Смятайте колко ще са у нас.

14

аз-ът

преди 4 години

аз не знам, създават паника излишна. И въобще кво мислят да правят... Ако след 13 Април има отново (да кажем на 14-ти сутринта ) да речем - 50 нови заразени ... Примерно.... Тогава какво ще стане - ще направим нова 1 месец карантина ..И после пак още един ...Аз се съмнявам, че бедната ни смешна и нещастна държавица може да издържи три месеца по този начин... то ще има убийства пред кауфланд...

13

Анонимен

преди 4 години

Когато казвах преди месец и половина. Спрете полетите затворете границите. Едни другари излизаха по телевизиите и казваха. НЕма Вирус нЕма вирус. Защо сега същите другари казват че има Вирус и заразените вече са 81 от 31 само преди три дни. Ние ли нещо не разбрахме или те ни лъжеха. Или щом разбраха че триполовите ще дават милиони за справяне с вируса още на другият ден Заразените се появиха. Много мъглива ми се струва работата. Но след мъглата ще дойде и проясняването.

12

Майна

преди 4 години

В Пловдив няма заразени защото никои не взима проби, жена ми го изкара 3 седмици кашлица и накрая бронхопневмония, не и направиха и 1 тест!

11

ко речи

преди 4 години

До Професор 5 бъркаш са, професоре . Решението на Вожда да не затвори границите преди , като се видя какво става в Италия ,се оказа пагубно . В интерес на истината още не ги е затворил , а съседните страни си ги затварят . Ама те си нямат Вожд

10

123

преди 4 години

Ускоряваме, скоро ще литнем.

9

Зозо

преди 4 години

Абе тези новите от кой щам са болни? От Софийския или Шипка? :)))))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 4 години

Партизан засмука плява, мушка чушка във ггъъззо! Сбогом моя червеняшка слава, сбогом БКП, червено зло!

7

аз-ът

преди 4 години

не съм сигурен доколко тези ВСЕКИДНЕВНИ сутрешни и вечерни сводки са добре. Създава се паника, защото постоянно се облъчва населението с информация за Нови заразени. А студените факти показват, че имаме засега по-малко от 100 човека. Всяка година в Люлин само при сезонния грип заразените за над 50 000. В един софийски квартал ! На този етап важното е, че смъртността е ниска. Отново - 14-21 дни инкубация, ясно е, че това са заразени от преди карантината. Нека да изчакаме след 20 дни да видим.

6

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1 ТЪЙ КАТО СЪМ НЕУТРАЛЕН И НЕ СЕ ПРЕХЛАСВАМ ПО НИКОЙ Я МИ КАЖИ КАК ПРЕЗИДЕНТА СЪСИПА ИКОНОМИКАТО КОЯТО ОТ 30 ГОДИНИ НИКАКВА Я НЯМА. КАК СЪСИПА ДЪРЖАВАТА. Я СЕ ВЪРНИ В ПЪРВИ КЛАС И ВЗЕМИ ДА ПОЧЕТЕШ ЗА ДИВАШКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ИВАН КОСТОВ, НА СИМЕОНЧО, НА ПЕТЪР СТОЯНОВ НА ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ, НА ПЪРВАНОВ. КАКВО НАПРАВИХА ТЕ ЗА ТАЗИ ДЪАРЖАВА И ДАЛИ РАЗСИПИЯТА НЕ БЕ ПО ТЯХНО ВРЕМЕ. ИЛИ ТИ КАТО ЛАТЕРНА КАТО Я НАВИЕШ И ТЯ ВИЕ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. СПРЕТЕ СЕ.

5

Анонимен

преди 4 години

С две думи , мерките са вече закъснели и предполагам ще вървим към още по-голяма изолация по пример на Италия и Испания

4

Румен Радев

преди 4 години

На Трети март управляващите още отричаха да има коронавирус в България. Второ, забраната на официалните церемонии беше да не освиркват пребоядисалите се комунисти гербаджии.

3

Професор

преди 4 години

Импийчмънт за шофьора на самолет! Той докара вируса като събра всички комунисти на Шипка!

2

Анонимен

преди 4 години

Годжи, аре вече да се разкарваш, а? Писна ни да броиш заразените!И без теб някой ще се справя да го обявява всеки ден- ти отивай да лекуваш, ако изобщо си лекар.

1

Анонимен

преди 4 години

РУМЕН РАДЕВ ШИПКАТА КАКВО ЩЕ ИЗМУЧИ ПО ВЪПРОСА?НАЛИ КОРОНАВИРУСЪТ БЕШЕ НАДЦЕНЕН И НЕ БЕШЕ ОПАСЕН?!?ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА, ***!ТИ СИ ПОЗОР ЗА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ!СЪСИПА ДЪРЖАВАТА!СЪСИПА ИКОНОМИКАТА!ДОКАРА НИ ДО ПРОСЕКША ТОЯГА!ХОРАТА СЕ БИЯТ ПРЕД КОТЕЙНЕРИТЕ ЗА КЪШЕЙ ХЛЯБ!А ТИ ВЗЕМАШ 11000 ЛЕВА!