357

ние

преди 4 години

Интересно е как формулата "аз съм млад, имам деца и кредит" се счита за алиби и привилегия. Не, повече права нямате, само ще се подчинявате, за да оцелеете... И от коя възраст се счита че може да те оставят да умреш? Няма ли да я достигнат и простаците?

356

Анонимен

преди 4 години

НЕ МОЖА ДА СИ НАПРАВИ ПИАР, НО ОПИТА.

355

Анонимен

преди 4 години

Да не забравяме, че здравеопазването в България вече е търговия и със сигурност, ако не умрат от вируса, ще умрат от безпаричието и мизерията в която ще затънат хората след кризата, която ще отмине. Богатите да му мислят, те треперят повече за животеца си, а той - вируса не прави разлика между бедни и богати.

354

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

АБЕ НИЕ ГО ЧУХМЕ ГЕНЕРАЛА НО ЗАЩО ГО КАЗАХТЕ САМО НА БЪЛГАРСКИ. ТУКА ДРУГИ ЕТНОСИ НЯМАЛИ. ИЛИ СЕГА НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ИЗБОРИ

353

Анонимен

преди 4 години

Кмета на Бургас прави най-добре,завардил и блокирал дори и пътищата около Бургас,за да няма такива безотговорни сульовци като в София,ходещи из града и сеещи зараза!

352

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНА *** МУ ПРЕЧАТ МЛАДИТЕ, ОБРАЗОВАНИТЕ И КРАСИВИТЕ

351

Абе...

преди 4 години

Парламентът ни плаши с глоби и затвор, Паникьорският щаб не ни дава да излизаме от къщи.А парламентът сети ли се да въведе мораториум по плащанията на ипотечни и бизнес кредити, докато сме в извънредно положения. Повечето магазини, сладкарници и ателиета които затвориха, плащат високи наеми. Трябва мораториум и върху тях. Много им е лесно там горе. Те си вземат заплатите. Ще вземат и извънредни премии зсради кризата. Ген. Мутафчийски взима висок хонорар за този щаб. Ние гладни ли да мрем?

350

Анонимен

преди 4 години

Тези, за които най вече се отнася упрека, няма да го чуят. Това са 13-25 годишните, които мислят само къде да се съберат, да се на пият, да друсат чалга или просто да се друсат... Много такива групички видях по магазините да купуват пиячка, чипс, ядки и тн, явно отиват някъде на купон. Така разбират извънредното положение. За някои от тях даже спирането на училищата им идва дюшеш, така има повече време за купони

349

Ира

преди 4 години

До 4 гърла за храненеСкъпи анонимен, аз съм немощна старица, взела-дала, с коректни отношения с банките, и мноого съпътстващи заболявяния, трудно се придвижвам, имам тремор и не виждам. Пак не разбрах, как себеподобните ти се издигнахте в култ, и решихте кой има право на живот и кой не. И това е най- учтивото от мен, и затова спирам дотук.

348

Анонимен

преди 4 години

ЧУЙТЕ ПЛЮВАНЕТО НА МУТАФЧИЙСКИ И МРЪНКАНЕТО НА БОЙКО.

347

Анонимен

преди 4 години

До 4 гърла за храненеВ Европа има заразени деца и умрели деца,младежи от коронавирус,това,че хваща само стари хора не е вярно,ти ще си и убиец на семейството си,ако заразиш и семейството си заради 2-3 месеца *** банков заем!

346

Анонимен

преди 4 години

Всички виждате,че в Китай овладяват положението, причината е начинът им на мислене! Действат по типичния за изтока начин- спокойно, но нащрек! Народа изпълнява заповедите! Не се позволява всяване на паника. Да вземем пример от тях и да ае успикоим за начало. Едновременно с това да бъдем отговорни и да не се миткаме по улиците, да не си мислим, че като децата ни са малки всичко е ОК, защото и те боледуват.

345

Анонимен

преди 4 години

До 4 гърла за храненеКво ривеш бе - да не са затворили кръчмата, чиято тоалетна чистиш, и затова не можеш да си платиш ипотеката?

344

Waffen SS

преди 4 години

"Чуйте упрека, болката и гнева на генерал Мутафчийски!""Най-вероятно ще го чуят,но дали ще го разберат,защото голяма част от лу-пените ,които са значителна част от народонаселението,изповядва кредото,"Ба,он,че ми каже,язека,че си правим кво си сакам"

343

ддт

преди 4 години

До АнонименА не ти ли пука че може да изпънеш петалите, незвисимо че не си от рисковата група от някое усложнение ? И тогава да оставиш три заразени гърла ,ипотека и на всичкото отгоре да заразиш родители и близки!!Сигурно се имаш за Супермен но просто си Супер ***!!!

342

Вапцаров

преди 4 години

Не,сега не е за поезия...

341

4 гърла за хранене

преди 4 години

Ира, когато пораснеш и създадеш семейство, ще видиш, че няма по-важно от това децата ти да са здрави и нахранени. Тоя вирус не разболява децата, а взели-дали старци с по 5-6 други болести.Старците са ми мили, но децата ми са ми по-мили. Гладни и бездомни ще ги направи това извънредно положение, защото не ни позволяват да работим и с честен труд да си изкарваме прехраната. Банката обаче си чака парите за ипотеката. За нея вирус-мирус няма.

340

Анонимен

преди 4 години

До Аман от *****ила си ти,защото ако няма ред и карантина,ще пламне цялата държава,засега заразени са само в 4 града и само в София има мъртви от коронавируса.Ако не се спрете,ще пламне цялата държава!

339

Анонимен

преди 4 години

Ужас! Ама и на фитнис ли не може да се ходи! Ама как така, това е един месец, ще ми спадне релефа! Сега откъде да си зимам стромба и карнитин?

338

Анонимен

преди 4 години

Само празни приказки от някоя ПР-ка са това, Тиквата не пише сам в профила си. А иначе почти във всички болници няма предпазни маски, няма дезинфектанти. Няма и при личните лекари, всеки се спасява както знае. Никой не контролира хората с карантина дали са вкъщи, а на повечето магазини все още си работят... Изобщо много далеч сме от истинския ред и държавата предимно брои заразени, но не прави нищо друго. Като прибавим и че тестовете се бавят за 2-3 дни... Дано не съм песимист, но така не става