63

упс

преди 4 години

До ПЕРНИКДа видим кой го пише това:а/Радееееев, ти ли си, маймунко малка?б/Другарко, Нинова, това да не е спортна злоба, че не са кръстили вируса Корни вирус?в/Копейкин, не успя с измислените митинги, та ся се мъчиш тука?г/няма Гъ, некой от тия тримата е.

62

ПЕРНИК

преди 4 години

Президента е Прав - Коронавируса се пръска от САЩ Самолети на ЕС .Трябва Русия да свали САЩ самолетите над Европа и да поиска Помощ от Руския Народ - Русия се е справила със ВСИКИ ГАДОВЕ НАДНАЛИ ЕВРОПА .Първата крачка е да се спрат Самолетите излитащи от Полша , Латвия и Естония - там има база за самолети пръскащи с Вируса .

61

упс

преди 4 години

До Анонимен 63демак аз, който съм ти приятел и бачкам в полицията, трябва да ти пазя нaпиkанитe ***? Ти какъв си, някакъв Наполеон ли? Организираме собствената си защита, а? А ако другите паднат за твоята свобода.. ами допустими жертви.Та, "Наполеоне", едва ли някой ще иска да ти е приятел.

60

Анонимен

преди 4 години

Турете го под карантина до изборите барабар с държанката си.

59

Леви, леви

преди 4 години

Избран с подкрепата на БКП/БСП, явен шпионин на Русия, комунист по убеждение - какво добро да очаквате от такъв човек?

58

Анонимен

преди 4 години

До троляцитеЗнам,че добре плащат краварите и кратуната,но поне сега се спрете,то бива,но тва вашето преминава всички нормални и не нормални граници....Призовавам всички нормални съграждани,не влизайте и не коментирайте,тези сайтове генерират единствено негативизъм и разделение на народа,не ги улеснявайте!!!

57

упс

преди 4 години

Не давай такъв акъл на президента, да се отказва от заплатата си, че Деса ще те нарочи и ще те наплеска. Тия бутици да не би да се обикалят с празна кесийка?Ся кво ли ще прави горката, затварят бутиците. Ха, сетих се. Мъжлето като звънне, отварят и я оправят. Баси , не става мъжлето не го бръсне никой за слива.Закъса го, горката. Мъкааааааа, мъка.

56

Радев-дърдорко

преди 4 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е вреден, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

55

Анонимен

преди 4 години

Тоз пак чупи ***...

54

Бай Мунчо

преди 4 години

Някой след като чу словото на президента стана ли му по-добре. Отвори си устата за да задвижи малко въздуха т,е. нищо съществено. Друго си беше когато плюеше по ББ.

53

Анонимен

преди 4 години

До 57Бе ми харесвате коментара, амаа... Аз предпочитам да оцеля!

52

Анонимен

преди 4 години

Е няма как да стане соцпакета,щотодосега мисирев се учеше и налагашеЦоц- пакета,с лек крадлив привкус.Да обърнеш един мозък наопаки, си еедно две поколения губене на време.Идат избори и вместо да грабят за тях,днес ще раздават помощи от бюджета.Фондер Урси му каза в прав текст,чеще има пари за немция,а другите дадават за фонд.Пропиляно време,а вирусат недреме.

51

язък

преди 4 години

Не му се обадиха че въвеждат извънаредно положение. Това няма да го приживее.

50

Анонимен

преди 4 години

Какво да включва пакета? Безплатно сирене и маслини ли? Президента що не посети някой дом за бедни? Отец Иван от Нови Хан каза че при тях настъпва глад. Президента с половината си заплата може да ги нахарани за цял месец. Държи се просто като един наемни с единствена цел голямата заплата.

49

До 34

преди 4 години

Нито Шпченския, нито Софийския. Банкянския щам е най-вреден и опасен!

48

Анонимен

преди 4 години

Засега се запазете с добри приятели .. Ловци, полицаи, военни, че като стане мазало, ще се делим на такива групички и е по-добре да сте на печеливша та страна и да грабите от другите и да оцеляват, не обратното!

47

Една

преди 4 години

Ох, аман вече от този козел! Нон-стоп излиза да говори глупотевини, несвързани приказки и времегубене.

46

Ясен

преди 4 години

- Адекватен е! Като слонски зъг в стакларски магазин!

45

Анонимен

преди 4 години

Не бързайте с оценките! От резултатите на Борисов зависи какво ще мислим и как ще реагираме. Може много от нас да сменят посоката в движение. За да не ставате смешни тогава, не бързайте с оценките сега! По различен начин се действа в пожарната. Дано не опрем до армията.

44

Ludoto Lenche

преди 4 години

...ne pliuite po prezidenta !!! Hracite v litsata si !!!Naistina li mislite ,che edniknijnika I negovata paplach praviat neshto ,koeto e za Balgaria I za balgarite ?!?? Ako e taka ...to vie ste samo "matrial " ...zatova se razbirate s ednoknijnika I mu se vazhishtavate na "upravlenieto " !!!