78

з

преди 4 години

а,за какви пари ще умираме на смяна,да лекуваме короните,а колеги????или при нас- рискът е за без парида заразим и семействата си , аи след година никой да не помни,че е спасен,а,

77

Анонимен

преди 4 години

Този вирус не умира за минути,както нормалните вируси, а стои по минимум 24 часа,инкубационния му период също е голям,по-добре си стойте у дома и дезинфекцирайте всичко!

76

МатаХари

преди 4 години

Никога не ме е било по-срам , че съм българин, от както това военно *** Радев ни е президент ! Дори Леля Нинова с отблъскващия си и простоват външен вид ми е по-симпатична от този послушен, заплехарел *** военен !

75

Анонимен

преди 4 години

НИНОВА, НЯКАКВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ?ЧЕ МИ ПИСНА ДА ТИ ГЛЕДАМ ИСТЕРИИТЕ!ПОНЕ СИ НАМЕРИ НЯКЪВ ТЪПКАЧ, ЧЕ МЪЖЪТ ТИ ЯВНО НЕ СЕ СПРАВЯ!

74

Илиев

преди 4 години

Днес четох в един вестник който излиза веднаж в седмицата,но съобщава какво се случва в държавата за цял календарен месец.Преди по вече от двадесет години,един "борец" за човешки правдини,пристигнал в София от "Делиормана"със зелен пуловер и олющени обувки,днес този "демократ",е един от най богатите българи от турски произход у нас.Той притежава вецове,тецове,,пред завършване е цял пристанищен комплекс на черноморския ни бряг,който ще се ползва единствено и само от султана на югоисточна България

73

Бибигерп

преди 4 години

Е лоясала, уядена, втасала анална тръба за луйна

72

Анонимен

преди 4 години

ТО Е ЛЕСНО ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА ТИ Е ВИНОВЕН, А ТИ ДА ТЪРКАШ ДЕПУТАТСКАТА ПЕЙКА...

71

"Сините" и

преди 4 години

каквито са цветовете сега да направят митинги срещу COVID-19. Нали са "крепки българи"?. И всеки знае, че редовното занимание със спорт укрепва имунната система.

70

Анонимен

преди 4 години

ДРУГАРКЕ НИНОВА, И ТИ КАТО ПУДЕЛА СИ ГРИПЕН РУБЛЕВ САМО ОКАШ, НЕ ВИЖДАМ ТИ ЛИЧНО КАКВИ РЕШЕНИЯ НА ПРОБЛЕИТЕ ДАВАШ???

69

Зозо

преди 4 години

Радев ще ги кани ли пак някъде *** да се събират? :))))))))))))))) Нали нямало вирус според него.

68

Анонимен

преди 4 години

тия па критикуват за кризи..То бива безочие! Колко кризи ни докараха - купонна система, хиперинфлация, режим на тока...

67

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

"Кyрнелия отбеляза, че в Европа правителствата мислели държавнически"...___________________________________________________Къде *** Кyрнело... - в Италия ли...

66

Анонимен

преди 4 години

Не се притеснявайте ББ каза пикът ще бъде септември Тогава ще се броят оцелелите

65

Анонимен

преди 4 години

Мда, много старци ще умрат. Това е неизбежно рано или късно

64

Скептик

преди 4 години

Интересно що прави властта 2 месеца та не зареди и не раздаде маски, костюми, евтини лекарства за повишаване на имунитета, витамини по училищата, университетите, болниците, транспортните фирми, районните на МВР, фирмите и учрежденията .....?Защото гасят пожар след пожар, което единствено могат уялите се лоясали машини за луна. Защо не обявиха национална карантина, данъчна ваканция и затваряне на границите?

63

Анонимен

преди 4 години

Който слуша тъпотиите на Борисов значи е по глупав от него.

62

Анонимен

преди 4 години

ами толкова си могат другарите...те и преди 10-и толкова си можеха, самоч е ги крепеше братския КПСС! Като отпадна опеката, още на деня им лъснаха дирниците...само да критикуват!Вместо да се засрамят,ч е китайксите им братя ни вкараха тая напаст!

61

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

Борисов увеличавал паниката в страната заради COVID-19ТИКВАТА ЗЛЕ, НИНОВА ОЩЕ ПО-ЗЛЕ

60

Анонимен

преди 4 години

БСП да си гледат работата! Не съм фен на Борисов, но в този случай той е напълно прав! Ако зависеше от тях щяха да скрият както направиха навремето техните ортаци с Чернобил. Колко са болните от ракови заболявания в страната?!!

59

Анонимен

преди 4 години

Скрий се *** торна бръмбарке