64

Елемаг

преди 4 години

До 80,така е реално за това трябват децата ,като пораснат те да внасят.Ама имаме малък проблем в България.Тия с по многото деца от родителите,до техните пораснали,никога нищо не внасят,само крадат и разхищават държавния ресурс под всякаква форма!!!

63

онбашията

преди 4 години

До Анонименнапиши TFR saudi arabia в гугъл, от 7.3 през края на 70те, пада, пада, пада и днес е 2.5 и продължава да пада. както и да го въртите, благосъстоянието е отрова номер 1 за демографията, по-голяма дори от образованието и равноправието. защото в саудитска арабия нама равноправие, но има пари

62

До 74

преди 4 години

Деца трябват щото като остарееш от техните осигуровки ще ти плащат пенсията.И от техните данъци ще се поддържат пътища,болници,ВИК и така нататък.

61

анонимен

преди 4 години

Я стига с тези помощи! Това вече е прекалено и ще изгоните де що има читав от тука! Който не го мързи и има поне малко мозък може да живее нормално, и повече от едно - две деца не му и трябва - сега живеем във време, когато ги гледаме почти до 20 години, и трябва им някакво ниво, за да оцелеят в този свят! Иначе трябва да ги мятаме по магистрали и т. н., защото кой ще гледа 5 - 6 деца, спирайте не само детски, но и много от другите помощи и нещата ще се понаместят!

60

D

преди 4 години

София ли е цяла България. че нещо не схващам?? преди години имаше едни билбордове към морето ' Карай внимателно. София има нужда от теб". Другите кучета ги яли, карайте бясно и се избивайте, не ни трябвате!!

59

11

преди 4 години

На тия цени и тия заплати , после какво правим? Ти с тези пари само раждането не можеш да платиш...

58

отново глупости чета

преди 4 години

Държавата плаща или общината? Дали може вносител в СОС да определи какво да плаща държавата? спирам да чета. айде

57

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че мъжете се изнежиха.И жените го усещат това и не желаят да се ангажират с деца.Ако е някой мъж с характер, жената няма къде да мърда и ще му роди, колкото иска деца.

56

Анонимен

преди 4 години

По принцип на света не му трябват повече хора. Не знам защо е тая мания с раждаемост? В Турция като ходя е ужас... На всякъде ***.. Като се върна тъй... Рай.Каква ви е файдата да имаме 2 пъти повече население и увеличение на проблемите в градовете? Някой може ли да ми обясни адекватно.

55

Анонимен

преди 4 години

И после? Парите ще свършат за седмица. Какво му давам на това дете? Нормално образование ли? Нормално здравеопазване ли? Или бъдеще? Какво по-точно? Ще стане поредната балканска *** която след всяка втора дума казва "брат". Не мерси.

54

Елемаг

преди 4 години

Ей не искате както е в любимата ви за пример САЩ.Никакви помощи,облекчаване на данъците и толкоз.Знаем в тая нашата държава кои плащат и кои не плащат данъци.Ко са праите на улави?Всичко е толкова просто.

53

среднист-осеменител

преди 4 години

Това е дискриминация, да се дават пари според акъла.

52

Анонимен

преди 4 години

Саудитска Арабия.

51

онбашията

преди 4 години

покажете ми държава която е успяла да вдигне раждаемостта със финасови стимули? чумата за демографията не е бедността, а точно обратното - хедонизма, а той почива на благосъстоянието. затова най-бедните раждат най-много. те със или без деца не могат да ходят на малдивите, нито на ресторант. а тези които имат пари, напълнят ли се с деца край на малдивите, край на купона, освен ако не си милиардер с 20 слуги. което обаче нито с 2000, нито с 200 000 лева помощ ще стане.

50

Анонимен

преди 4 години

500... Това шега ли е.? Ако е 500 поне 1 година трябва да се прави. Иначе нищо не стимулирате

49

До 63

преди 4 години

Само извинения.В София образованите хора вземат по над 2000 лв.Значи семеен доход е поне 4000 лв.500 лв да е вноска по кредита,пак остават 3500 лв.Спокойно могат да се гледат три деца с тия пари.

48

Гениално, Тикво!

преди 4 години

Всичкото ром на опашката за кинти. ГЕРБ черпи! А през това време, българските млади хора се редят на друга опашка... за самолетни билети. Еднопосочни!

47

Патладжан

преди 4 години

Тъй да са чува!

46

Анонимен

преди 4 години

Парите са никакви, за два месеца няма да стигнат. При тия скъпи жилища ти трябват поне 100 квадрата, за да отгледаш три деца, и то в теснотия. Това могат да си го позволят само богати родители (не ми говорете, че по селата има къщи за 20 хил. щото идете вие да спите и да не знаете кога ще влезе някой да ви претрепе, за социални услуги просто забрави). Здравеопазаването също е много скъпо, а да ги отгледаш - отиват да робуват на запад и теб пак няма кой да те погледне, като остареееш. Какви деца?

45

Проверено!

преди 4 години

В някогашна социалистическа Полша дават по 250 лв. на дете ЕЖЕМЕСЕЧНО до навършване на 18 години. Вашата еднократна помощ си я зaвpeте в...