69

А ве

преди 4 години

КОЙ писа тая статия сигурно работи за кравария все Русия ви е виновна.А сега като Европа е окупирана от Натовците ко ще се прави 30000армия в полша уж занятие май се отваря нещо по лошо.Какви занятия там кви 5лева до границата на Русия.Май започва нов фашизъм и то от някой заблуден снаряд паднал в Русия.

68

Анонимен

преди 4 години

НЯКОЙ Е ЗАПОЧНАЛ ОТ СУТРИНТА С АКТИВНИТЕ СУБСТАНЦИИ. СЛАВА РУСИЯ- НАЙ ХУМАННАТА ДЪРЖАВА- ТЯ ПРИЕМА ВСИЧКИ СИРИЙЦИ ПОД КРИЛОТО СИ- ЕВРОПА Е В РУИНИ, ЗА ТОВА СИРИЙЦИТЕ ВЕЧЕ СЕ ПРИЕМАТ ОТ БОГАТА И ХУМАННА РУСИЯ.

67

Анонимен

преди 4 години

За Сирия коронавирус няма ли? И той ли бяга от там?

66

Анонимен

преди 4 години

МИЛИОНИТЕ БЯГАЩИ СИРИЙЦИ- ВСЪЩНОСТ НЯМА ОТ КАКВО ДА БЯГАТ- ТАМ ВСИЧКО Е НОРМАЛНО, А РУСИЯ Е ЗАПОЧНАЛА ДА ПРИЕМА БЯГАЩИТЕ ОТ НЕЩО СИРИЙЦИ, ТЪЙ КАТО ТЯ Е ВЕЛИКА И ХУМАННА СТРАНА, А ЕВРОПА Е В РУИНИ. ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ, КОЯТО ПРИЕМА БЕЖАНЦИТЕ.

65

Анонимен

преди 4 години

Дойче шнеле твърди, че армията на Асад била лоша, че искала да изгони турците от Сирия??? Цинично поведение на Путин??? Путин го покани законно избраният глава на Сирия, турчулята и американците никой не ги е канил!!! Турчулята и американците подкрепяха ислямистите, а сега реват! Сбъркан свят...Leute???(Народе???)

64

Анонимен

преди 4 години

А защо краварите не ни освободят от режима на Тиквата?Защото нямаме петрол?Или защото Тиквата редовно си плаща на "световните освободители"? Тези 2.5 милиарда уж за някакви самолети и 1.5 милиарда годишно от Мариците данък ли са?

63

руски тр0л

преди 4 години

Милионите бягащите от Асад сирийци са ненормални.Асад е нормален.Да живее русия.

62

Анонимен

преди 4 години

А защо не спре армията на Турция, която подпомага терористи?!

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Ясно е, че на руските тр0лове задачата им е да въртят денонощно плочата колко лоши са САЩ, колко добър е путин.А обяснения защо самите руснаци бягат към САЩ не дават.

60

м

преди 4 години

а НАТО МОЖЕ ДА Я СПРЕ

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70Според твоите разбирания милиони бягащи от Асад сирийци са ненормални, само Асад и клика са нормални.

58

Анонимен

преди 4 години

Бежанската вълна и тероризма в ЕС са плод на краварската алчност и наглост.Навсякъде краварите сеят смърт и войни , и конфликти които траят с десетилетия.Над 105 военни конфликта са предизвикали тези световни терористи в последните 75г.И винаги сюжета е един и същ-уж се борят с някакъв режим.За съжаление и нашите предатели от партията на милиционерите ГЕП им се кланя и им слугува.

57

Василев

преди 4 години

Ционистите са много лоши селяни прости!Действат в синхрон във всички краища на света!Като се уморят американците в Близкия Изток ги подхваща Русия , и обратното, а понякога действат заедно!Въпросът е да не си поемат глътка въздух радикалните мюсюлмани от всички страни в Близкия Изток, и да не се обединяват!Селяни прости, животът е жесток!За мюсюлманите бомби, а за китайците коронавирус!Тотално завладяване на света и мозъците1Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!ЦРУ!!

56

Анонимен

преди 4 години

До Ай стига вечеСирийската земя е на сирийците, а не на Асад.Сега Асад гони сирийците от сирийската земя.

55

Анонимен

преди 4 години

Вече няма нормален Сириец, който да не разбра, какво запада готви след смяната на Асад. И от партиен лидер, го превърнаха в спасител. От тук насетне войната не е вътршен конфликт, а освободителна. И няма платена армия, която да е мотивирана да отстои правото си, както Сирийската. С малко помощ от Русия, всичко е въпрос на време. Сирия го има, Турция не.

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 62Руско тр0лче, режим имаше когато бяхме васали на русия. Тогава нямаше избор защото спираха на 50 км от границата.Сега с български паспорт ходиш безвизово в 170 държави.Знаем, че Борисов много пречи на селски *** *** като тебе, ама това е положението.Ще свикваш.

53

Ай стига вече

преди 4 години

Сирийската държава не е искала такива конфликти кой ги направи краварите. Сега и фесовете се натискат за война.Сирйската земя е е на сирииците каквото си искат това ще правят.Агресорите да си ходят в земите си.Стига вече ВОЙНИ.

52

Анонимен

преди 4 години

"Асад изгони няколко милиона от сирийския народ в посока Турция."Я па тая! Що не ги изгони към Саудитска Арабия, ***?

51

Василев

преди 4 години

Слава на Русия и Владимир Путин.

50

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЕрдоган вече поиска помощ от нато, сещаш ли се, разрева се, че путин го бие