123

Ф.С.В.

преди 4 години

Добре че има 3 милиона емигранти да пращат пари- че иначе икономика в БГ няма да има -ТЯ ще е замръзнала!! -Къде е Плевнелиев да каже за завода на Фолксваген- Турците преди дни казаха че офертата на България била един празен лист -в сравнение с тяхната за завод!!!!! Дори децата се смееха и знаеха че няма да има завод-а Плевнелиев продължаваше да подвежда хората - измамник!

122

Д

преди 4 години

Преди време всички бяха комунисти но забравиха сигурно

121

Анонимен

преди 4 години

Лапат като невидели и затова бузки са налели.

120

Анонимен

преди 4 години

Такива борци срещу комуниските сме,а чуждите инвестиции са намаляли 10 пъти в последните години.

119

БГ Политик 2020

преди 4 години

Аз съм в цвят хамелеон!

118

матю

преди 4 години

ВСИЧКИ ЗНАЕМ , ЧЕ ПРАВО ДА ЗЪВЪРШИШ ПРЕЗ СОЦА НЕ Е СЛУЧАЙНО , ФИЛИП ДИМИТРОВ ТРЕТОРЯЗРЯДЕН АДВОКАТ, ПЕТЪР СТОЯНОВ , ЛУЧНИКОВ И МНОГО ДРУГИ КОМУНИСТИ СТАНАЛИ СЕДЕСАРИ , АНТИКОМУНИСТИ СОМО ДА ЛАПАТ МНОГО ПАРИ И СИ УСТРОИХА ЖИВОТА ДАЖЕ И НА ПРАВНУЦИТЕ

117

Анонимен

преди 4 години

Те не са я изпускали вече 45 + 30 години. Само се пребоядисаха.

116

Анонимен

преди 4 години

ами що чакаш бремарш пред министерски съвет там котж започнеш от банкянското има цяла торба такива комунистити борци против комунизма все зад гърба на бившите комунисти стоят и защо цвиляттоя не е ли от партията на оня безенесар бакърджията дето гътна мовзолея и отказа газопровода с русия четогава го гепиха турцитетия мъ.рши бяха на власт с комунистите и сега пак са на власт с тях и постоянно ***

115

Waffen SS

преди 4 години

До Край/// "Да де ама кои са комунистите?""Ами всички,които изказват и най-малка критика на управлението на ГЕРБ

114

От кавги файда няма

преди 4 години

Няма нижда да се чепкате докато едни Цветове усвояват пари. Само заедно. По отделно...става разделяй и владей. И защо гледате назад, след като в момента Ви ограбват ? Пак ще превалитират лева. За какви бсп сдс костов говорите? Не се ли нагледахте на немърливи незнайковци криещи се зад партий цветове имена и мерцедеси. Е те вече са в европа вие тук

113

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Това същество ли беше наречено с името на едно подово покритие ,а именно "мокета".Същият ли използуваше бюрото на армейски генерал Добри Джуров,за да извършва със секретарката си интимни възвратно -постъпателни движения и ред други постъпки ,така характерни за някои министри.Може и да греша,но в МНО се изредиха поредица такива безлични,но сервилни същества

112

Край

преди 4 години

Да де ама кои са комунистите?

111

Соц. реализъм

преди 4 години

Преди 1990г: -индустрия работеща на дотации от държавата и огромни загуби. Заводи с допотопни руски машини. Селско стопанство,което с АПК-тата беше съсипано.Звеновода и бабите с мотиките бяха типична гледка. Търгувахме със самите себе си-само в СИВ. Няма пенсионен фонд(той е ограбен от комунистите още 1945г.) и затова сега пенсионерите ни са най-бедни в Европа И накрая СССР спря да ни дава валутни заеми и соца фалира. А ето и оценката за социализма през 1989г, от неговите ръководители - бай Тошо -социализмът е едно ,,недоносче"; П.Младенов-Положението е катастрофално - обрулена държава.

110

Анонимен

преди 4 години

Начев, сигурен съм, че е страшно....... за теб, като знаеш какви си ги дробил, редно е да се страхуваш.

109

До Ф.С.В.

преди 4 години

Преди 89-та година всички в по горните етажи бяха комунисти. Само по селата имаше безпартийни. След 89-та, комунистите изкупиха синята боя и се пребоядисаха в синьо и се направиха на демократи, кой от тогавашното СДС не е бил комунист или комсомолец? Цялата перестройка беше само в смяна на артистите, но нравите си останаха, крадяха си по комунистически, за всекиго според нуждите- това им беше лозунга!

108

Waffen SS

преди 4 години

За този герберски политик важи един откъс от" Параграф 22"-- "Майор Майор беше роден прекалено късно и прекалено посредствен. Някои хора се раждат посредствени, други постигат посредственост, на трети посредствеността се налага отвън. Майор Майор бе придобил посредствеността си по трите начина. Дори между съвсем незначителни хора той се отличаваше със своята незначителност и на всички, които го срещаха, той винаги правеше впечатление с това, че с нищо не прави впечатление.".

107

И жалко и смешно...

преди 4 години

Интересно тези дето сега така възхваляват соца на колко са години?Защото не познавам нито един млад дето да е комунист по убеждение.А комунистите са дърти. Вие ли ще оправите България, дето всеки ден пиете по една шепа хапчета и дето не взимате пенсия, защото БКП ви открадна пенсиите?Вие ли, които сте мазохисти, защото БКП ви мъчи всячески, а вие продължавате да гласувате за милионерите?Вие ли, които не знаете нищо освен "едно време", като всъщност само съжалявате за профукания ви живот?

106

Анонимен

преди 4 години

Дали някой е в състояние да каже, кои са тези комунисти, искащи да вземат властта? Не са БСП, защото те са Социалисти (според тях), либерали (според мен) и не се отличават по нищо от ГЕРБ, СДС, ДСБ ...Второ, тоя дембил, бивш министър в комунистическото правителство на ГЕРБ, да беше научил поне правата и задълженията на прокуратурата, за да не ръси глупости, как определено правителство може да и влияе!От къде ги копат тия, полуграмотните????

105

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

104

Ф.С.В.

преди 4 години

Ако всичките тези години на "икономически възход" в така наречената БГ Демокрация (никаква Демокрация няма в БГ-никакви референдуми и свобода на словото и икономическа свобода) ТА -ако всичко беше наред- сега Комунизма щеше да е отдавна забравен! НО Уви нещата са толкова зле -че хората припознават комунистите като по социални и разумни-Нека Демократите се сърдят на самите себе си! Те докараха отчаяние и мизерия-невежество и престъпления -Сега се страхуват да загубят властта-Сини Комунисти!