95

Анонимен

преди 4 години

С трая ехидна усмивчица вече си представя ка ще падне борда и освободените десетки милиарди ще ги "усвои"за благоденствието на дъщеря,внуци,роднини и вярната му шайка.

94

Sichtpunkt

преди 4 години

Щом има проверка и то за съмнения за корупция трябва да си подаде оставка, така както Иван Славков веднага я подаде.НЯМА ТАКАВА ПРОВЕРКА!ВСИЧКО Е МЕДИЕН ПУШИЛЯК! В БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА НЕ Е ПОСТЪПИЛА МОЛБА ОТ СТРАНА НА ИСПАНСКАТА ЗА СЪДЕЙСТВИЕ!ВСИЧКО Е ПО ПОРЪЧКА НА МАСКВА!!

93

Анонимен

преди 4 години

Охранителя пожарникар назначен от Сакскобурга и Бриго Аспарухов догодина ще го вкарат в затвора и това го побърква ама е факт

92

ПроСоТо

преди 4 години

само да припомня на ентусиастите:-Европейския Съюз беше ДЕФИНИРАН като "СЪЮЗ"!!!..СЪЮЗ на отделните европейски държави с цел осигуряване на мир и спокойствие на континента.НЕ КАТО "Новата Римска империя"!!!!..Схващате ли?..Повтарям:-СЪЮЗ!..Съюз на РАВНОПРАВНИ държави!..Какво стана с великата идея?..-Некадърни ЧИНОВНИЦИ - кариеристи обърнаха тоя съюз в ДИКТАТУРА!!разбира се,това превъплащение от съюз в диктатура най-напред се приложи в най-слабото звено:-България..

91

незапознат

преди 4 години

До Sichtpunkt 96 Какви са тези средства , които ще се освободят с приемането на еврото и как в резултат на това ще се подобри жизнения стандарт на хората ?Би ли разяснил ?

90

Анонимен

преди 4 години

Не се напиняй,Баце.На теб одавна вече никой не ти вярва.

89

Актуален виц

преди 4 години

Семейна идилия - мъжа на дивана,а жената шета.По едно време мъжа вика:Ей,жено я пусни телевизора да чуя пак от тиквата колко сме добре,че като си гледах портфейла взех да се разубеждавам.

88

БГ

преди 4 години

Вчера му гледах изказванията. Крайно изнервен и тъжен беше. Според мен разбира, че няма как да се задържи след това разкритие за далаверите му. Лично моето мнение е че наистина той трябва да си подаде оставката.

87

До95

преди 4 години

Не само ще остане на поста си Ами ще управлява още един мандатНа претоплените манджи на Йончева отдавна никой не вярва.И след това ще се отдаде на заслужена почивка я в Хавай я на Малдивите.

86

Анонимен

преди 4 години

Гербаджийте *** не осъзнават ,че догодина примерно с 40 60 депутата с ГЕРБ е свършено щото и БСП ще има толкова и ДПС и СТ и кво щЕ стане правителство на БСП ДПС СТ и Борисов ще го вкарат в затвора а Гешевия ще го изритат и ще има друг главен прокурор а първото което новото правителство ще направи е да вдигне доходите поне с 20 процента заплати и да индексират пенсиите

85

Смешник

преди 4 години

Приемането на раираните дрехи също ще е добре за българските граждани

84

Анонимен

преди 4 години

Абе браток те кога ни приеха в ЕС щехме да станеме добре. Кое ни е по доброто. Че децата ни избягаха че вкарвате бок, луците и трето качество храни. Че станахме още по големи мизерници а такива като теб и Черепа станахте милионери. Сега ни успиваш че до приемане на еврото борда се запазва, но нищо не казваш след като падне борда и едни 10 милиарда си ги делнете а цените се вдигнат двойно а заплатите от 800 лева станат 400 евро. Тогава къв ше го дъфчиш. Или викаш че тогава си отиваш у Барселона.

83

Анонимен

преди 4 години

До 85Ами да.Рационалните действия се вземат с разумни решения.Какво означава ? Еврото ще ни пази от руснаците? Те руснаците мислиш ли че нямат евро? Много наивно разсъждавате на колко години сте ? 10 годишен? Гледай сега ще се опитам да обясня като на малко дете. Имаш 10 лева.Дали тези 10 лева са 10 лева или 5 евро няма значение. Влизаш в магазинче да си купиш дъвки. Левче пакетчето.10 лева 10 пакетчета нали така?Минал си първи клас може да смяташ.Стават цените в евро. Колко дъвки ще си купиш?

82

Анонимен

преди 4 години

Не го слушайте и не му вярвайте.Този много лъже!

81

Sichtpunkt

преди 4 години

Приемането на Еврото не е просто преминаване от една валута в друга, а заявяване на ясна геополитическа принадлежност. За това е цялата яростна съпротива на руските висши номенклатурчици.Ще се освободят средства които като се приложат биха повишили осезаемо жизнения стандарт на българите, а те не желаят това. Искат крепостният *** да си остане такъв.

80

Анонимен

преди 4 години

ха ха ха комунистите вият на умряло :D

79

Euroslayer29

преди 4 години

Значи се зареждам с 2 тона пуканки и 254 каси черна бира и почвам да чета оттук нататък до юли месец 2020 година рева,клетвите,псувните,сълзите и прочиие дивотии на противниците на ЕВРО-то,бре!Тези осемдесет процента "интелектуалци" според проф.Иво Христов ИСТИНСКИ МЕ ЗАБАВЛЯВАТ!Преживяването ще е БЕЗАНАЛОГОВО,бре!Започвам да се смея,да пия и да дивея от шоуто на безпомощниците,бре!!!

78

Един

преди 4 години

Абсурдно е Бай Х да остане на поста си след новината от Барселона.

77

Хахаха

преди 4 години

Да но са свръх задлъжнели и не могат по точно нямат право шведите да приемат еврото .Но се стараят и един ден ще го приемат

76

стига бе

преди 4 години

То и мисирката външна министЕрка хортуваше, че приемането на еврото ще донесе неизброими ползи, но така и не каза поне една полза.Кажете ги точно, ясно и на разбираем за българина език какво ще се промени като приемем еврото. Кое ще е по-добро от сега? Защо се налага приемането на еврото, след като курса ни е фиксиран. Но ползите за обикновеният гражданин, а не позлите за някоя малка прослойка избрани, нито за някой банки.Къде ще отиде резерва, ще го пратим ли в европейската банка и т.н. и т