128

Анонимен

преди 4 години

Слави Кукуто или Слави Куката,как е по правилно?

127

Анонимен

преди 4 години

до 130 Продължава да му се мазни? Ти в коя година живееш, бе? След отказа да му даде градинката пред НДК преди 10 години двамата са меко казано врагове. А бяха приятели допреди 10 години.

126

Анонимен

преди 4 години

Трифонов е събрал около себе си истински кукувци!

125

Анонимен

преди 4 години

Още му седи партийната книжка в джобаСеди му, много ясно. Което не пречеше на Слави да му се мазни и да продължава да му се мазни.

124

Анонимен

преди 4 години

То поне свястно име да беше измисли л на "партията"си!Пък то...

123

Анонимен

преди 4 години

До аре уеНе щем Слави! Искаме да сменят Нинова с някой свестен социалист и да гласуваме за Воля,БСП,АБВ,Атака и други патриоти.Десните само ни дърпат към дъното,винаги когато са на власт!

122

Анонимен

преди 4 години

А че Бг тогава беше 4-та икономика в Европа е факт.Ако бяхме 4-та икономика, нямаше да рухнем веднага, щом СССР го закъса. Горби ни резна дотациите и отидохме в канала. Четвърта икономика, ама разбира се. Хората си перяха найлоновите пликове, че нямаше.

121

Анонимен

преди 4 години

И тоя го изкараха от зайчарника

120

Анонимен

преди 4 години

Тоя тарикат ще ни направи кукувци точно за една година!

119

аре уе

преди 4 години

Тези социолози трябва да ги забранят със закон ! Не харесвам Слави, нито патриотите, но ми писна от тия лалосници, които само лъжат хората.Слави едва щял да има 4% ? Да им припомня ли колко пъти закриваха Атака, а те все влизаха, значи си направете сметка, щом Воленчо влиза, колко повече гласове ще събере Слави.Мерси.

118

Анонимен

преди 4 години

до 116 Те и герберастите са творение на ***, но всеки се цепи, бе ***! Не го ли разбра досега? Тиквата не е ли чист комунист? Още му седи партийната книжка в джоба, ако не знаеш, герберунгел смешен!

117

Vasiliki

преди 4 години

До 99Ето,ти сам си отговори. Браво на теб. Нашите мутри и кредитни милионери имаха палати и стандарт на живот далеч над този на... инженерите да речем. Ти тах ли ми хвалиш? Защото Западния свят беше и още е точно като тях. Източваха и още източват суровините на цял един континент+ заемите. Да, Западното общество вкара света в дъгова криза, от която няма излизане. А че Бг тогава беше 4-та икономика в Европа е факт. Енергетиката сме предГърция, Дания, Португалия. 27 металургична страна в света. И

116

Анонимен

преди 4 години

Малко кукувци в държавата,та още един-плевенски!

115

Анонимен

преди 4 години

Помня времето,когато Слафчо Чалгата се появи на екран.Предаването се наричаше Ку-Ку.Тогава Главният Чалгар(днешен) се подиграваше с чалгата.Музикантите му са перфектни,но...дотам.Доста от актьорите му го напуснаха,просто от уважение към себе си,въпреки многото пари.Само за да е интересен,се подиграваше с Лили Иванова.Срам...После пропя,за да покаже тоталната си глупост и некадърностБогат,но беден по душа...Съжалявам го.Като няма деца,поне едно да беше осиновил и да му се радва!

114

Компетентен

преди 4 години

Поредния месия, поредни загубени години. Кога ли ще ни дойде акъла да си изберем образован и опитен човек, а такива има.

113

въпрос

преди 4 години

партията на селския прът била разпознаваема, и от кого, от пуберите дето му ходят на концертите! шял да влиза в НС, и като влезе какво ше прави там, ше се плези от трибуната ли, ше пее за червеното ферари ли? айде малко по сериозно!

112

Анонимен

преди 4 години

Славчо Кукуто! Ужас! Мерака,рака и простака не се лекуват!

111

Анонимен

преди 4 години

до 110 А протестния му концерт срещу Тиквата на Орлов мост що не споменеш дето събра 50 000 души ? Или ти е удобно да не го споменеш, а?Ще видиш какъв ще ви го забие тоя Дългия на изборите, герберастки отрепетии такива!

110

Анонимен

преди 4 години

На такъв се казва " ампили куку"!

109

Ми то за вечната

преди 4 години

Лили Иванова да гласуваме тогава... Тя събира повече от Славчо Чалгата...