121

Горд българин

преди 4 години

Борисов има алтернатива, но толкова сме свикнали с простотиите му че чак му симпатизираме/до някъде/.В момента им се пече огън под дупето, заради тяхната некомпетентност.Минаха времената, когато бяха небезпокоявани, сега им се търси сметка.

120

Пижо

преди 4 години

Битовата, или както е по-правилно да се каже "Ц"-анската престъпност, се шири от десетилетия. Тя е и една от причините за опразване на селата. И "вие", които да сте вие - прокуратура, Борисов, американския посланик, Цветанов... - НЕ се справихте с нея вече 10 години! Иначе, държавата отдавна е закрита, ако под закрита се разбира "няма я"!

119

ПроСоТо

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА123жалко същество,НИКОГА "просото" НЯМА да напише такава дивотия,КЛЕВЕТНИЦЕ!!!!!как ти не вдена кухата гаванка,че освен ТВОИТЕ КЛЕВЕТИ всеки,който е хвърлил поне бегъл поглед на тоя форум е НАЯСНО с отношението на "просото"?!ЖАЛКО СЪЩЕСТВО,не заслужаваш никакво внимание,но...айде,от мен да мине тоя път..

118

Анонимен

преди 4 години

"Това, което се случи с възрастната жена, е безобразие", допълни главният прокурор и се закани, че ако се налага, "цялата полиция ще се изсипе тук"."Гешев, вчера свиха 70 кинта от момиче в Хасково. Тичай бързо натам с камерите и "цялата полиция", сипеш закани срещу джебчиите, *** смешен.Държавата е на това дередже заради едрата огранизирана престъпност и корупцията във властта, а нашия тръгнал се прави на велик пред кокошкарите.

117

Анонимен

преди 4 години

Русофилите до обяд мразят себе си, а след обяд - другите !

116

АТАКИСТ

преди 4 години

Гешев, избори ли идват, че Тиквата те сложи за лице да обереш лаврите на народното одобрение за момента, а оня да натрупа дивиденти чрез теб на твой гръб???Евтините номера на Тиквата минават за пред овчиците, но Гешев- да го играеш прoститутka на Тиквата си е позорно?Понял, Гешев?

115

Анонимен

преди 4 години

до ПроСоТоСъгласен съм с теб и аз го мразя

114

Анонимен

преди 4 години

Тоя каскет, ако вършеше работа колкото приказваше нямаше да има геле. Колкото до държавата нея отдавна я няма останала е сал една територия подчинена на "Козяк". То затова и от там започнаха да посочват с пръст е те тоя е лошият, а дали е така един господ знае и стари баби.

113

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Цитирам буквално коментар на ПроСоТо преди няколко дни:"Мразя Борисов, дори го ненавиждам, но понеже съм преди всичко реалист - ясно съзнавам, че за момента той няма алтернатива"...

112

:))

преди 4 години

:)) На снимката любители рибари с въцичка и надуваема лодка! Никак не мязат на океански риболовци!пп. Странджа, акули като Божков и Цв Василев плават в океана, а не в гьола на Борисов!

111

Анонимен

преди 4 години

Гешев, не разбрахме Радев защо организира русофилски метеж...за двете заплати на Деси ли или за апартаментчето за еротични преживявания ?

110

Горд българин

преди 4 години

До Анонимен 104Добре, какво е показал досега Гешев, освен изяви по медиите.Каква работа е свършил и колко престъпника е осъдил, приказваш колкото да не заспиш.

109

Абдал

преди 4 години

Ами то няма какво да закривате бе тиклар . Бокьо скоро ще покаже нотариален акт ,че си е негова.

108

мишо бирочето

преди 4 години

рибата се вмирисва от горе гешефтчев. вкарай в дрнъголника порко, плювню, сфинетка и съучастниците им от Организирана Престъпна Група ГЕРП ЕТ, както и предшествениците им от последните 30 години и ще започне неква промяна до тогава всичко е цирк. по селата не останаха хора, закъсняхте с около 30 години да спрете битовата престъпност. а какво можеше да бъде.....

107

Анонимен

преди 4 години

Жалък ***, ограбили някаква баба и тоя тръгнал да си прави ПР, заявявайки, че кокошкарите и джебчиите са най-големият проблем на държавата.Най-големият проблем на държавата са едрите мафиоти облечени във власт, които назначиха гешев за личния си главен прокурор.

106

ПроСоТо

преди 4 години

Та:-Ванката бил щял да са справи до края на годината с битовата престъпност.....Възниква въпроса:-Битовата престъпност ли е виновна за ДЪНОТО,в което се намираме,или ПРЕСТЪПНОСТТА НА ШАЙКИТЕ,дърпащи конците в "държавата"?Но,ако спази традицията,а той нема друг избор,в края на годината ще рече:-"До края на 2021-ва ше са справа ЛИЧНО АЗ с битовата престъпност"И НИТО ДУМА за престъпността ПО ВЪРХОВЕТЕ!!!!

105

Анонимен

преди 4 години

Гъбарю, държавата е закрита от много отдавна, още преди Суджука да ходатайства пред Ало Ваньо-Танов за Мишо Бирата, а също и Дянков.

104

Анонимен

преди 4 години

Ама тоя *** народ май наистина не рабира, че това не е работата на гл. прокурор. Абе кога най-после ще ви дойде акъла в главата бе, амуджи.

103

АТАКИСТ

преди 4 години

Само му кажете "Каскет" и не го обиждайте повече тоя!То другото е ясно! Винаги козируващ на силните на деня!

102

Анонимен

преди 4 години

Радев вече като чуе думата корупция и подскача !