379

Зозо

преди 4 години

Института Пю - разбирай американския Червен Колю :)))))))))))))))))))))))))))))))))

378

Sichtpunkt

преди 4 години

Някои хора най - безочливо искат да пришият войната в Домбас ръкводена от Русия под прикритието на сепаратисти на мирна Европа!Това е мерзко, нагло и дoлнo!!Живи и здрави тАваришчи, ще се видим в един по-хубав свят с вас.

377

Русофил+

преди 4 години

Бихме ли помогнали? Защо не? Ще им пратим хуманитарна помощ, ако са пострадали много от безразсъдството си......

376

Анонимен

преди 4 години

....толкова наглярски убийства на западняците срещу европейско население,което е отвратително,затова не им вярвам!Убиха едно българско момче тинейджърче,чиято мечта е била да види България,но е имало нещастието да живее в Донбас.

375

Анонимен

преди 4 години

Ааааха ха ха хааааххх ! 42% одобрявали нато ! Това да не е нов виц на болен пронатовскосороски мозък ? Сигурно това проучване е правено в атлантическия клуб и в министерството. Я направуте анкета из цяла България за да видите какъв жалък процент ще имат привържениците на нато.

374

ДНЕС

преди 4 години

Много *** въпрос. Няма му е целта - Омраза?

373

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРуснаци не са нападали украинци,защото самите украинци са руснаци по произход, украинците бяха нападнати от западняците,включително и НАТО,западняците първо им организираха оранжевата революция,но това им се стори недосатъчно,та решиха и да убиват,имаше там едни снайпери,които убиваха украински полицаи и обикновени украинци,а след това хвърлиха във война украинци срещу украинци да се избиват помежду си,толкова наглярски убийства на западняците срещу европейско население,което е отвр

372

Анонимен

преди 4 години

До 485 по-далече от Русиякато ти чета коментара се убеждавам, че никога няма да станем нормална европейска държава. Между другото имаш крещяща нужда от лечение.

371

Анонимен

преди 4 години

до 486 Къде и кога го е казвал това Путин, бе мършшааааа?

370

Sichtpunkt

преди 4 години

...Русия ни освободи от турците......................България е пропита цялата с руска кръв, българи и руснаци сме братя!!!Путин: Българите са народ, достоен за презрение.. За това ли сме "братя" Путин да ни псува като xaмалин?

369

по-далече от Русия

преди 4 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

368

Зозо

преди 4 години

До Анонимен ....Ако бяхме в онези времена на задължителна казарма и бях войник....Ако баба ти беше мъжка, щеше да й викаш дядо:)))))))))))))))))))))

367

Зозо

преди 4 години

Отношенията между Путин и Ердоган накратко: "Държи моя, докато стане твоя"Глад и лабуть за ***!!!

366

Анонимен

преди 4 години

до 475 Нападнаха не Украйна,а Влязоха в Крим да си го вземат защото той е техен. Влязоха, взеха си го без да гръмне и един Калашник моето дете!

365

Русомраз

преди 4 години

Бихме ли помогнали на съюзник от НАТО, ако Русия го нападне?*****Питайте ген. Никола Колев путинoпитeци!

364

za RU

преди 4 години

Русия да нападне България.................леле, много сте зле................тая статия е пълна лъжа и дезинформация...............само промивате мозъците на хората.................Русия ни освободи от турците......................България е пропита цялата с руска кръв, българи и руснаци сме братя!!!

363

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 473 Ами толкова ти е акъла.

362

Анонимен

преди 4 години

до 474 Ти по принцип нямаш никой...толкова си оскотял!

361

Sichtpunkt

преди 4 години

Щото братушките ще напднат само ако някой пръв ги нападне от НатоМи това не е вярно. Твоите "братушки" нападнаха Украйна и всички знаем последствията .....

360

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 460 Аз брат руснак нямам.Ако ти имаш, отивай при него.