43

БЪЛГАРИН

преди 4 години

радеф е ПOЗOP!!!!!!!

42

Плевньо

преди 4 години

Я разкажи на Гешев като действащ президент ,какъв го дърмеше в централата на EVN във Виена ?И това ако не е държавна измяна здраве му кажи...

41

Найденов

преди 4 години

Всички коментари до тук доказват по най- ясния начин какво е доверието и отношението на българския народ към това влечуго- кръгла нула!!! За какво изобщо го вадите от ***, нека си стои там при лайййната, където е най- подходящото му място.

40

Анонимен

преди 4 години

Вие търсите стабилност в калинкаджийството, шуробаджанащината, корупцията и обогатяването за сметка на народа (матряла).

39

Р.Радев-балалайка

преди 4 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

38

dramaqueen

преди 4 години

До Анонимен 28Комбината стана след това. Понеже казваш ,че не знаеш - Орешарски си беше премиер на ДПС

37

Ани

преди 4 години

Чета всички статии на Плевнелиев. Имахме достоен президент който милееше за България. Виждаме и сега че не си харчи тихичко пожизнената пенсийка на президент, а има гражданско отношение по въпросите на България.Аз вярвам че България ще има и други достойни президенти!

36

Анонимен

преди 4 години

Двойният аршин на РадевКорупцията е навсякъде, само той е най-праведния - затова хвърли къч, когато Главния Прокурор го хвана за "топките" !

35

Абдал

преди 4 години

Не е на БСП, а е на народа президента и има далеч по високо доверие и удобрение към него за разлика от тоя пълшок. То сина му умря от срам ,че има такъв баща( ако изобщо му е баща). Чист клоун от ГЕРБавият цирк!

34

Анонимен

преди 4 години

Алооооо днес. Бг, до кога ще ни натрапват това природно недоразумение и политически труп? Кого изобщо представлява тоя боооклук? С жалките си 7% авторитет в последните 2 години от жалкия си престой на държавна длъжност, тръгнал да се прави на Гуру на демокрацията.

33

До до мишо

преди 4 години

НЯМА СМИСЪЛ, те (червените неудачници) едва ли ще те разберЪт

32

dramaqueen

преди 4 години

За първи път Плевнелиев реши да снема доверие от правителство - тогава обединител ли беше ?? Или като сме си ние може и е много добре и правилно , а другите са разединители и нападат добрите! Жалка работа.

31

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Охл.ювът не може да дава оценки и да коментира орела. Разбра ли, федеРосен Пълзелиев?

30

До Мишо

преди 4 години

Мишо,я кажи ти лично при кое правителство си бил по-добре ? Кога корупцията е била по-малка,кога е нямало локални стопанстки кризи,кога покупателната способност на българина е била по-голяма от сега ? Кога,Мишо,кога ?

29

да не е болен?

преди 4 години

Роската да не е болен? Не изтърси нито една мърсотия против Русия!

28

Махай се бе у.род!

преди 4 години

Този пл азмодий беше президент. Добре, че беше назначен от биби! Иначе си е кръгла нула! Зарязаха го всички спонсори, включително и от Козяк!

27

Анонимен

преди 4 години

Тука е прав.

26

Анонимен

преди 4 години

В случая Плевненлиев е на 100% прав !!!И аз даже не знаех,че е бил против Пеевски за шеф на ДАНС .А всички " специалисти" свързват Пеевски с ГЕРБ и ББ.

25

ФАКТ

преди 4 години

Това управление е мъртво! То се крепи единствено на пропаганда и *** и медии под натиск!

24

Bagyra

преди 4 години

Как може да дават трибуна на този жалък човечец.Вместо дасе скрие под полата на жена си , той тръгнал да дава мнение , което никой не иска.Между другото от всички президенти , той единствен си позволява да дава оценка и прави квалификации по адрес на колегите си.Жалка работа ! В словоблудството си ми прилича на друг един *** - Александър Йорданов.Дорине си дава сметка ,че Тиквата го издигна за поста , защото е най-безобиден.Сега пак се е впрегнал да налива вода в мелницата на господаря си.