310

Анонимен

преди 4 години

Висока степен на вероятност - такава формориловка в Наказателният кодекс няма - има само и единствено данни за доказано престъпление. Не се занимавайте с президента господа, а и вие не сте вачно на власт. Тези които ще дойдат след вас / няма да сте вие/ със сигурност много сериозно ще ви разследват.

309

заглавия

преди 4 години

"Полицайка: Удариха ме на протеста, но подкрепяме хората. Ние сме с тях! И ние сме граждани! Не искаме мафията...""Вътре в ДАНС се "самоуби" свидетел, отишъл да дава показания за връзките на Бойко с "Ндрагета"! Как се вкарва пистолет в ДАНС?""Радев: Хаосът в държавата е пълен, и виновниците за него ще платят "висока цена"... Съвсем скоро..."

308

бай Иван

преди 4 години

Най после плахо,плахо започваме да ставаме правова държава.Така е в истинските демокрации.Цацаров подведе хорото,след като пребра на топло редица олигарси,които са окрали спестяванията и залъка на обикновения малък човечец.Гешев влезе в ролята си,още в стъпване в длъжност! Време е да се въведе ред в тая държава и всеки управник да знае,че един ден може да бъде разследван.Адмирации за прокуратурата!

307

xo xo

преди 4 години

о за нещо преди президентството конституцията е ясна че докато е действащ може само за държавна измяна, за ваша угода няма да го съдим за измислените ви "престъпления" преди президентството, така че моментално да напуснеш поста друго не очакваме и заедно с тиквата бегом към централния.Колко престъпления вие сте извършили и родата ви не може ги изплати.*** герберастки, най гнусното нещо са политическите ***, най ме е гнус от такива. В затвора Гешев И борисов.

306

Тонката

преди 4 години

Абе то така се почва:):):)После Грипените,Решетников,некви апартаменти и става дебела работата:):):):)

305

Анонимен

преди 4 години

Ако бях Радев,пращах останките от армията да ги лови по терлици,и от утре нова власт!Огладнели сте като църковни мишkи!

304

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха, верно ли го разследвали заради това? Честно казано, очаквах по-висока топка от Гешев. Сега Радев така може да го изгаври по телевизията, че г-н новият ни главен прокурор може да стане за смях и на децата. Ама Радев е пич и няма да го направи ;)

303

Анонимен

преди 4 години

За мен това е опит за държавен преврат.Приликата с "президента"на САЩ е напълно случайна.

302

Анонимен

преди 4 години

КПКОНПИ обаче не прояви никакъв интерес към апартамента на Цецо, получен срещу лобистко законодателство в полза на фирмата, която му направи подаръка.

301

до Гешев

преди 4 години

А Боко като ни направи колония на ФАЩ без да си прави труда да ни уведоми, как мислиш, дали е извършил престъпление? Нарочно не споменавам другите престъпления, и те се трупат на съвеста му

300

случаен минувач

преди 4 години

За мен това е опит за държавен преврат.

299

Sichtpunkt

преди 4 години

"Зеленият пъпеш" трябва да не се мисли за недосегаем. Много удобно когато има нарушение това не е "бухалка", а разследване.Тръмп е първия, радеФ е следващият.

298

Тонката

преди 4 години

При нас е весело:):):):)Споко бе другари,никой няма да го вкарва в затвора вашия генерал авиатор:):):):)Просто му се показва,че не е правилно крадеца да вика дръжте крадеца:):):):)Скоро това ше бъде показано и на Корнелия Нинова и на Елена Йончева:):):):)За Техноимпекс папките зреят в прокуратурата и скоро ше се появят на бял свят и те:):):):)

297

Анонимен

преди 4 години

Обществеността не кълве на димките на Боку, мнозинството знае кой ни потопи на дъното на ЕС.

296

заглавия от Бушон ме

преди 4 години

"Гешев извърши ритуално политическо самоубиство с атаката срещу Радев: Рейтингът му се срина на 3,8%""След атаката срещу Президента, рейтингът на Гешев се срина до 3,8%... Радев вдига на 89%...""Президентът мощно контра-атакува "шайката": Откраднахте $3 млрд. в "Биткойни", отговорете къде са!"(Гешев да отговори на този въпрос)

295

eto

преди 4 години

сега разбрахте ли колко прави бяха протестиращите и Президента Радев с ветото, защото стана ясно че Борисов просто си назначи бухалка да удря Президентската Институция че не можеше да се примири да има някой уважаван в тази държава. Ето сега ще мина категорично към техния лагер и ще протестирам вече с тях, а да видим кой кого.

294

избирател

преди 4 години

Недейте така бе хора!Защо поведохте разговора,към чужди служби?!Ще ги обидите,моля Ви!Толкова нескопосано мероприятие може да се спретне само на по ракия и шкембе У Банкя....

293

Немам нерви

преди 4 години

То е ясно, че в БГ няма читави политици, ама ... Тука става въпрос за Президента, не за ББ. има записи, доказателства за незаконно назначаване на една кифла на длъжности нямащи общо с нивото и освен, че е била любовница на шефа а преди това жена на VIP персона от върховете на БСП. На всичко отгоре, наместването става, чрез престъпление. Сега се крият документи от разследването на КПКОМПИ и то под натиск от Президента директно. Морал ли, какъв морал, какви 5 лв.

292

Анонимен

преди 4 години

От всичката помия която ще излеят спрямо Радев,едва ли ще има някаква полза освен да отвлекат общественото внимание от скандалите които тресат държавата!Интересното ще е когато Бокича,сдаде багажа "посъветван" от неговите Американски"приятели"ефекта на доминото ще е пълен!

291

Анонимен

преди 4 години

за това ли го сложихте тоя ръп , защото не е избран а назначен