33

анонимна

преди 4 години

Отново балканският задръстеняк плюе жените - ами проверете причините по-равно е вината в мъжете и жените. А деца няма по съвсем други причини - трудно е за съвременния човек да се вмести в новите и сложни технологии и е излишен в нашия свят, не може да се справи, необходими са освен това много средства да се издържа едно дете. Какво искате, да раждаме по синорите, да сме като един етнос тука - да мятаме децата по магистралите и да ги правим джебчии? Не, благодаря, направете го вие, дето много зн

32

Анонимен

преди 4 години

Шилета на по 35-45 години, затлъстели, с големи ***, пиян, пушат като комини и в един момент решили, че им е време....Познавам една такава простачка: 3 пакета цигари на ден не и стигат, ама чака принца...

31

пецата

преди 4 години

До Анонимен 21 , браво много точен анализ, наистина ще отнеме дълго време осъзнаването но до тогава белия ген ще бъде подложен на още едно претопяване и вероятността след 1/2 век 90% от българите да са кафяви е доста голяма, пропагандирането на тъмната раса е доста актуална , както в чужбина така и в бг, белите хора са с по висок интелект а тъмните са по силни и издържливи физически което е идеален инструмент за политиците нисък интелект лесно манипулируеми и физ.издържливи за работа

30

Анонимен

преди 4 години

Гледам, че пишете за възраст за раждане.Един приятел вече има 3-то дете а жена му роди за първи път на 30.Сега е на 36.Обаче нито пуши, нито пие и се храни предимно с неща, които сама е сготвила с домашни продукти.

29

Анонимен

преди 4 години

Не е само при жените проблемът. Младежите с тези впити дънки, пушат какво ли не, хранят се с какво ли не. Повечето имат свръх бавни сперматозоиди.

28

1

преди 4 години

нови времена, нови нрави - преди 24 г. си мислех че съм прекалено стара за първо дете - 22 г. а второто на 27 г. направо ме третираха в болницата като родилка в риск с всичките му изследвания, а сега на 35 първескиня. Да обаче човек сега живее в по-лоши условия и е по болен от преди 20 г. и резултатите са налице - трудно забременяване, почти всяко бебче се доразвива в кувьоз и куп проблеми. Може пък така да е по-добре и без това планетата се задъхва от толкова консуматори.

27

Анонимен

преди 4 години

Снаха ми 6 години не е пила нищо друго освен кока кола.Нищо!Нито капка вода!Само и единствено Кока-Кола.Отделно пуши като комин, а за хранителните навици какво да кажа.Вечеряла навън, нямало да яде с нас.СЛАДОЛЕД, вечеряла СЛАДОЛЕД!Голяма загадка сега защо не може да забременее.

26

Lora

преди 4 години

Няма как да няма проблеми, когато се опитваш да збременееш за първи път на 35. Всички чакат до последно, забавляват се със свободния живот и после - олеле какво става

25

Тялото

преди 4 години

Ами да вземете да спрете да ядете *** по цял ден и да тръгнете на спорт .В западна европа раждат и по-късно от нас, но нямат проблеми, защото не са прасета.А ако не можете да имате деца по някаква причина осиновете. Ще направите огромно добро.

24

Анонимен

преди 4 години

Най-добрата възраст за раждане на деца е между 19 и 24 годишна възраст, за второ и/или трето дете до 30 години. След това не е невъзможно, но е много по-трудно.

23

факт

преди 4 години

не само гмо, влиянието от аварията в чернобил все повече ше оказва влияние - смъртността от рак се увеличи многократно, деца с увреждания се раждат много често, не забравяйте и незалепващите покрития - тефлона.

22

Анонимен

преди 4 години

Абсолюрен егоизъм. Майка ми как ни е отгледала здрави и прави? Ходеше на работа тежко производство с норма, въртеше къщата, вкъщи 16 овце, вземахме и частно до 14 декара копаене на ръка. И нямаше жива свекърва. Ползват безумни протъвозачатъчни. Безразборен секс и инфекции от това. Пият, пушат, шмъркат и т.н. Импланти, ботокси. Мерят си снимките и силиконите. Екскурзии. Стават в 12 на обяд. Ами, естествен подбор.

21

Др.

преди 4 години

Жените са най плодовити и шансът за проблеми при бременността е най-малък между 15 и 25 годишна възраст. Всяка бременност от 27 годишна възраст се счита за рискова в медицината.

20

Киро Х

преди 4 години

До Додо: И да добавим абортите, които освен, че убиват 70 българчета на ден и са манифестация на Луцифер, причиняват цяла гама от здравословни продукти, включително безплодие, на майката, в чиято утроба е било разкъсано на парчета и изстъргано като медицински *** бебенцето!

19

Д-р Дамян Илиев

преди 4 години

Евреинът Бил Гейтс не случайно налива милиони за създаване на стерилизиращи ваксини! Нека баламите да ваксинират редовно децата си, за да станат те след 20 г. абонати на репродуктивната ин витро индустрия и да му възвърнат инвестицията десетократно!

18

Анонимен

преди 4 години

Нещата са нормални.Природата не можем да победим. Идеалната възраст за раждане на деца от жена е от 19 до 30г., но все повече жени раждат по-късно. Що се отнася до мъжете от над 10г. броя на годните сперматозоиди при мъжете в цяла Европа намалява и това е доказан многократно факт. Скоро те няма да могат да оплождат. Разните ГМО, които ядем, въздуха, който дишаме и прелестите на т.н. "пазарна" икономика правят все по-трудно раждането на деца.

17

До 14 елемаг

преди 4 години

Няма такова нещо, вместо деца да се гледали кучета. Няма такова изключване. По-скоро хората с кучета гледат повече деца или хората с повече деца по-често гледат и куче. Само онези 80% може да си въобразяват, че има такъв избор.

16

Анонимен

преди 4 години

Упадък на традиционните семейни ценности съчетан с некачествена жизнена среда (некачествени храни, лош въздух, *** вода, отровни лекарства, стресово ежедневие). Съвременните жени се епанципираха и изхитряха, преследвайки единствено хедонистични цели, а мъжете помъдряха,отнасяйки се по-внимателно с кого се събират и при какви обстоятелства. За съжаление, на подобна парадигма й трябват поне 50-тина години, за да се самокоригира.

15

Анонимен

преди 4 години

За съжаление илюзията, че няма проблем след 30 та дори и на 40 да имаш дете е пълна илюзия. Клиниките са пълни с млади хора на около 30, защото са закъснели. Разни звезди ей така лесно родили над 40, ако въобще детето не е от сурогатна майка и всичко това подражда една неистина. Като жена минала през това, раждайте на 20 и няколко вероятността за проблем е много по-малка. На 30 често жените вече често са с изчерпан яйчникова резерв. И аз си мислех, че има време, но не.

14

Нищо чудно

преди 4 години

Остъргана тенджера по-често загаря...