79

Електорат

преди 4 години

Бойко, с теб сме!

78

Анонимен

преди 4 години

Бойко нема да си ходи, защото иска да подобри националния рекорд на бай Тошо по престой на върха. А и електората го обича, видно от изборните резултати.

77

Ганчо

преди 4 години

Сега и София ще премине на режим. Такива прибързани решения - системата проба грешка , вече го играем доста време. Защо това "решение" до сега не е направено. Явно е следващата грешка и някой министър ще гръмне като бушон. Който измисли ХОЛДИНГ ВИК, да се готви за загуби и фалити. Ало там горе не видяхте ли примера БДЖ. Станаха холдинг и фалираха. Разпродадоха всичко и сега умират бавно но за това сигурно. КОЙ ЩЕ СВАЛИ ФЛАГА ПРИ ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА????????

76

Унуфри

преди 4 години

Като всеки средностатистически българин разбирам от ВиК, колкото да си поправя някакъв малък проблем в дома. Но, акъла не ми го побира, какви са тези 60 - 80 % загуби ?!? Според мен това не са основно течове от аварии, а от яко крадене.Ако изтича такова количество, населеното място ще е блато ! Това са количества вода умишлено отклонявани и плащани шано за черни партийни каси. Не случайно, който дойде на власт първо сменя шефа на водоснабдяването !

75

Мнение

преди 4 години

Бойко трябва да си ходи.Доста сериозни станаха нещата. Просто няма място вече за глупости.

74

Анонимен

преди 4 години

Споко ве, перничани не къпят и не се перат, нема да изхарчат много вода. Па и през деня са в София.

73

Анонимен

преди 4 години

Чудя се защо не се случи нещо такова в Германия примерно? Какви хора управлява и какво ли става с проблеми които не се виждат и няма как обществото да разбере.Как да се движи тази икономика, като отидем някъде на крак за документа Х, които с 1 бутон е принтиран и ни казват елате след 2 седмици. Док. трябваше да го взема в понеделник. Отивам в петък 10 мин. преди края на раб. ден. Не е готов. Добре като дой. в понеделник в 8 как ще е готов. Елате след 10 часа.

72

Баварец

преди 4 години

революции с мотики и вили няма да има, защото баламите сега не са на полето, а в администрацията от герб. Другите се изнесохме от проклетата територия.

71

До Анонимен 73

преди 4 години

Лилито Павлова.................хаха................сладката дебеланка е вече милионерка в евро и не й пука за българите!!!

70

До Оставка

преди 4 години

Оставките не спасяват положението, трябва прокуратура и затвори за БГ-мафиоти и политици, но при тоя съд и прокуратура................надежда всяка тука оставете...............светлина в тунела няма...............направиха България на гето!!!

69

Анонимен

преди 4 години

Интересно, оная дебелана, бившата министърка на регионалното развитие, която Борисов набута в Европейските институции без да е кандидатствала и да е избирана за там, тя защо си трае???Нали под нейното вещо ръководство правиха ремонт на водопровода за Перник и дори чете реч, как комунистите нищо не били направили от как е направен язовира (пак от тях), а тя направила ремонт чудо за следващите 60 г и нямало да мръдне и ето сега - 80 загуба по трасето.

68

Анонимен

преди 4 години

Мда, добре поне че дедовците преди 1000 г. са били завоеватели ужас! Били са убийци и псийипати! Убивали са хора, плячкосвали са земите им ... не е хубава тази работа ... не е за хвалене.

67

Антимафиот

преди 4 години

Споко, с БСП щеше да е по-лошо.

66

Анонимен

преди 4 години

Правилно решение! Важното е Стомана да не спре да работи и веца също!

65

Анонимен

преди 4 години

До 68Бааа бааа! Ла били сме помагали, щот сме българи! Ай стига уе! Дайте $ яко ни ще си помисла ...

64

Анонимен

преди 4 години

До 50 га вааа видя по улиците да щъкате, ко да си помисля уа... малиии ки сти залюяябщни мауци ...

63

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищо напротив да помогнем на хората, всички сме българи, но ако лятото София е в режим на водата - никой няма да може да ви опази главите като се юрнат 1 милион гневни към Банкя с мотики и вили. Няма да останат ни вецове ни мутри.

62

Бойко Ефенди

преди 4 години

Аз съм ***, кротък съм, мога и без вода, и сред *** !

61

Анонимен

преди 4 години

София ще подава вода на Перник, а Перник ще подава мръсен въздух, винкели и стари голфове на София................бартер.........................................................................много забавно.................хаха...................но така става с управлението на герберската мафия!!

60

Анонимен

преди 4 години

Сега който се прибере от Запад . Направо от Терминал 2 да го карат за Перник да работи по авариите, ЧЕ ТУКА ОСТАНАХА САМО ПИСАРИ.И тия язовири, аварии. Само от писане, преписване, Над Писване се съсипаха да работят и отчитат