27

Анонимен

преди 4 години

Бойко както и руската Лада е без алтернатива хахахах

26

МНЕНИЕ

преди 4 години

Платена Новина от ГЕРБ .Моето мнение е че Президента Радев стои и се представя Добре до сега (не го мисля само аз) . Радев си върши работата - Посочва с Пръст къде е Корупцията . Всъщност на хората не им дреме за мнението на ГЕРБ Партийците на Държавна Служба .

25

Анонимен

преди 4 години

"Ако искате да не си разваляте настроението в Новогодишната нощ,загасете телевизорите в 12 без 10 ..... и ги включете в 12 без 1 мин............."Това беше на мoдa за периода 2012-2017г..

24

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ СКОРО.

23

Анонимен

преди 4 години

Тиквата е за затвора още от 90-те, да не говорим за сегашните му злини!

22

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Ако искате да не си разваляте настроението в Новогодишната нощ,загасете телевизорите в 12 без 10 ..... и ги включете в 12 без 1 мин.............

21

баба мара

преди 4 години

няма никакви спорове това са вестникарски измислици всеки си върви по свояталента и на изборите виждате какво става

20

Анонимен

преди 4 години

Баце, къде са 150-те милиона, дето ги изхарчи за реабилитиране на водопреносната мрежа на Перник? За какво точно отидоха тези пари след като Лилето рече преди 3 години, че повече нямало да има водна криза в Перник?

19

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАЕвала добре заработваш за днеска двоен надник ще изкараш.

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Той на практика иззема функцията на БСП, той е опозицията", коментира тя пред Нова тв.ТОВА Е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА! " ЗЕЛЕНИЯТ ПЪПЕШ" Е ГОВОРИТЕЛ НА НИНОВА, А НЕ ДОСТОЙНИЯТ И УВАЖАВАН ДЪРЖАВЕН ГЛАВА! ДОРИ И НЕГОВИТЕ НЕ ГО УВАЖАВАТ!

17

Анонимен

преди 4 години

Че БСП каква опозиция са!?Играят в един крадлив отбор с другото крило ГЕРБ!Ако бяха опозиция да бяха свалили досега хунтата!Само отвреме навреме си сменят ролята на доброто и лошото ченге!

16

Един от Северозапада

преди 4 години

Г-жо Христова, и кое от това, което казва Президента Задев не е истина? А кое от това, което казва Премиера Борисов е истина, и не се налага той сам в рамките на деня да се отмята от казаното, или ПР-ите му да обясняват, че това, което е казал, не е трябва да се разбира така, а еди как си, или сътворява международни скандали и гафове с изказванията си? Преди 30 години, най-много командващ офицер на дежурна смяна да е станал, с тия си познания, ако не се беше събрал с мутрите....

15

ЕЖК

преди 4 години

Бацето си има трески за дялане, но ,,президентът" -Радев кърти мивки с неговата ,,интелектуалност".

14

Анонимен

преди 4 години

радеф и секретарката му са за цирка а не за президентството

13

Анонимен

преди 4 години

Радев не е алтернатива за управление на България:- Като генерал, той доведе ВВС'то до разруха.- Като Президент, той разединява нацията.- Като троянски кон на Кремъл, той е заплаха за националната сигурност на България.

12

Анонимен

преди 4 години

Аз го харесвам като президент.Винаги има много вдъхновяващи слова за различни важни събития.Не мрънка за някакви имагинерни евроатлантически ценности които никой не е наясно какви са тия ценности освен всичко останало и не съществуват в реалният живот.Не е послушен клакьор на дистанционно управление от главният шеф (Бойко Борисов) не го е страх да критикува и смея да твърдя че има много истина в думите му.Освен всичко останало е и нормален човек.Казва си нещата каквито са.

11

Анонимен

преди 4 години

Президента като каже една дума Винету е по три дни с високо кръвно.

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАТака е СТРАНДЖА, българите се връщат за празниците от чужбина и подведени от платените медии, че в България нещата се оправят.Ще изкарат празниците и като видят в какъв кeнеф превърнаха България гербаджиите, ще си запалят обувките отново да бягат навън.

9

Анонимен

преди 4 години

Мечтата на мутрев-да е прецедент,за да завърши "успешно" цикъла на Оправление.Все пак този пост е ритуален и без отгоровности-таман за него!

8

Анонимен

преди 4 години

премиер ХО ХО ХО