8

До 8

преди 4 години

А ти що още не си емигрирал в Беларус бе?! Или поне да си пратиш там дечицата. Дембил! Да си правят там в тяхната комуноазия каквото искат тия ***, само нас да не намесват.

7

Провокация

преди 4 години

Пълна провокация е тендициозното заглавие на известната авторка. Защо не пише колко души са излезли на протест ? Имам доста познати от Беларус, стандарта на страната е по-висок от този на България, Минск е много по-чист от София, сигурността на гражданите е гарантирана, живее се много по-спокойно отколкото у нас. Ама нали всеки ден трябва да се плюе по Путин и все да се намери някакъв повод - иначе евроантлатиците няма да плащат.

6

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Дано! Успех на Русия !

5

Анонимен

преди 4 години

Превземане и Интеграция са коренно различни неща.Толкова сте прости и неуки, дано поне господарите ви плащат добре за това, че всеки ден плювате Русия.

4

До 2

преди 4 години

Не може да, нашия си дава оставката.

3

Анонимен

преди 4 години

Беларус няма да ни липсва. Ще са под путиново робство вовеки.

2

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност няма да е както са ни превзели нас евротлантиците и лазим по корем, Лукашенко не може да се сравнява с нашия диктатор!

1

Анонимен

преди 4 години

Пътници са. Ще са под путиново владичество още догодина. Сами са си виновни, но не ме интересува. Те така или иначе са безмислена държава.