88

Анонимен

преди 4 години

Путин е почтен и си държи на думата, а в САЩ в Конгреса им е като зиярник братче.

87

aa1830

преди 4 години

Един политик го беше казал много кратко и ясно - Русия е бензиностанция, маскирана като държава.

86

Анонимен

преди 4 години

САЩ са в криза вече си служат почти и само със санкции и заплахи, понеже останаха малко страни, които им вярат.

85

Анонимен

преди 4 години

До ДжулияТова е един и същ *** който ползва няколко различни ника.Българите като цяло не се интересуват от политика и им е все едно кой е техият господар.

84

Анонимен

преди 4 години

Бсп си купи герб

83

така ли

преди 4 години

До Анонимен до ЕС форевАми вместо да умнееш тука,по-добре попрочети историята,червен памперс!Ама не ти отърва,нали!?Вие,русофилите,сте най-продажната част от нашия народ!

82

Анонимен

преди 4 години

незнам какво е наредил путин но коментарите за гербавите и американците ако не са положителни изчезван почти аламинуттия от сайта да ги арестуват като руски шпиони

81

haha

преди 4 години

До българските аборигени въобразяващи се че са част от запада:Разбирам че етнически Бг се променя и сега мур.га.вата и исляминизиранта част от популацията са около 50% а бг етноса изчезва. Това обяснава лудата любов към подобни държави като САЩ. Вие не може да претендирате че сте българи. Гледайте си там Винету, бухайте филиите със свинска мас и бъдете щастливи.На мен цига.низи.рана България не ми трябва.

80

Анонимен

преди 4 години

Русия е едно пробито корито с 2-3 ядрени ракети. Голяма военна мощ.Пияници.

79

да

преди 4 години

Еми яд ги е толкоз много оръжия и боеприпаси произведоха русия и ся кво модернизирал се света с психотропни оръжия

78

Анонимен

преди 4 години

тая ли наса става дума дето вчера изстреля по изключение един кораб да международната станция - с американски двигател/предишните бяха само с руски двигетели/и сега ще се опитат да си го приберат щото не достигна до станцията - добре че нямаше хора в неготе краварите ако имаха превъзходство отдавна да са превърнали русия в либия или ираксвета има късмет с тоя дребния путин- да озаптиса тия алчните дето живеят на гърба намного държави и се правят на "демократи"

77

Джулия

преди 4 години

До Анонимен, ти пък си най-тъпия от всичките анонмни *** тук. Благодарение на Горбачов сте на дъното във всяко едно отношение, но сте затъпяли толкова много, че не можете да го осъзнаете. Няма смисъл да изброявам "постиженията" на прехода към нещото, което трябваше да е демокрация, но се получи дивашка приватизация и тотално обграбване на ресурсите ни. С промити от западната пропаганда мозъци е безмислено да се дискутира. Радвайте се на ***, която имате вместо държава. Нещастници.

76

изобщо невсява страх

преди 4 години

Но докато се озърта непрекъснато към "славното минало" на "великия" Съветски Съюз,никой няма да и има доверие!

75

Анонимен до Странджа

преди 4 години

А защо не се интересуваш че в Перник хората са без вода, или пък се изгарят отпадъците на Европа и най важното че сме най бедната държава в ЕС благодарение на ГЕРБ. Това трябва да те интересува не Русия ?

74

реалист

преди 4 години

Лежат руснаците на старата кълка че са военна мощ и още немогат да се осетят че войната отдавна тече в пълна мощ те чакат с ръждивите оръжия да се бият

73

ЛОГИЧНО

преди 4 години

В престоящата война няма да излети нито един самолет, няма да потегли нито един танк, няма да отплава нито един кораб, няма да гръмне нито една пушка, защото тя ще е космическа. Феодалните диктаторски режими не могат да водят такава война с конвенционалните си оръжия, които са уязвими от ПРО и ПВО. Така че с враговете на Свободния свят ще се справи единствено NASA и никой друг...

72

Анонимен

преди 4 години

"70% of millennials say they'd vote for a socialist."Извинявайте не са 50%, а 70% . :-)

71

Анонимен до ЕС форев

преди 4 години

Глупи Руснаците ако са искали да ни направят губерния са имали възможност да го направят преди, се га е не възможно. Но нали американците трябва да плашат хората с лошата Русия да си прокарват интересите и да си продават оръжията.

70

Джулия

преди 4 години

До ЕС форевърТи си смени твоите батерии, пиле смотано. И БГ и Русия са в Европа. Учи география поне, ид*от с ид*от щот САЩ не е в Европа. Чий го дирим с тях? На какво основание нашите тиквеници тичат на инструктаж в Белия дом? Американците не са наши приятели и никога няма да бъдат. Те са бивши и настоящи врагове. Бомбардирали са ни жестоко и пак ще го направят. Вълкът козината си мени, нрава не! Сега им трябва територията ни за базите им. Абе опитай се да ползваш мозъка си преди да коментираш.

69

Активист на БКП

преди 4 години

Русия няма слабости !!! Питайте другарите Наполеон и Шикалгрубер !!!