12

Анонимен

преди 4 години

Какво качество на живот? Тази болна ли е? Точно преди 5 мин четох статия как Румъния е светлинни години пред нас! И това е превод от статистика на ЕС!

11

Анонимен

преди 4 години

Популярно очаквай сериозно множество да те посрещат и изпращат с популярни възгласи !!!

10

akud

преди 4 години

фандъкова СМЕШНА СИ....вместо да се напъваш за "не популярни мярки" изненадаи всички 20 мил. лева може да ги спестиш от ограбването на София

9

Анонимен

преди 4 години

А от онези черните дето гласуваха за вас под строй, ще им вдигнете ли данъците или по точно ще започнете ли да ги събирате и да ги накарате най после да спрат да горят гуми, дрехи и да тормозят с музиката си нормалните граждани. Нямаш топки да се справиш с проблема кака, нито ти нито шефа ти бОКО.

8

До кметицата

преди 4 години

А защо не говорихте за "непопулярните" мерки в предизборната си кампания. Мислите ли че сега е късно хората да си поправят грешката.

7

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАИ аз на своя ред ще си замина,цветя и мен ще никнат над пръстта.Един ще плаче,друг ще ме проклина,но мойте фростотии все ще се четат.

6

Анонимен

преди 4 години

Едно е да искаш,друго е да можеш,другарке учителке.Не са ли те научили по руски.-

5

6

преди 4 години

Който си я избра тази овца сега да си плаща. Аз заминавам за чужбина.

4

Анонимен

преди 4 години

София се отразява пагубно върху развитието на България. 100 000 софийски джендерасти определят съдбата на останалите 5 милиона !

3

мак

преди 4 години

Защо преди избори дори не е намекнала за увеличение на данъците? Сигурно е имала такова намерение отдавна, но щеше да спечели на куково лято. Софиянците да се надяват, че вожда ще нареди да не се вдигат данъците и ще ги спаси от поредното скубане. Той е шампион по такива спасявания.

2

Анонимен

преди 4 години

Госпожо Фандъкова, мярката която предприемате не само че е непопулярна но е и неефикасна. С какво тези 20 лева данък в повече ще допринесат за чистотата на въздуха??Не повишаване на данъка, а забрани е решението! Около 1/3 от колите в София трябва да бъдат спрени от движение незабавно! Пълно е с *** които карат раздрънкани кочини пушещи черно. Тези нямат място на пътя! Това въведете и ще имате видим резултат само за няколко месеца!

1

Анонимен

преди 4 години

"Ще ни подкрепят хората, които искат града им да се развива" - каза ромската принцеса