116

Анонимен

преди 4 години

тва турското знаме става единствено да си ушият по едни шалвари!

115

Анонимен

преди 4 години

Споко бе, нали преклонена главица ятаган не я сече, така са казвали и дедите ви, гя вурите, дето са хвърляли калпаците на земята за да сложат чисто нови чал ми

114

Анонимен

преди 4 години

Който не целува pуска ръка ще целува турски ***.

113

SS

преди 4 години

добре бе, ами Русе и Силистра къде са не ги пише на картата, не заради друго ами дали да вадя феса от нафталина...

112

Анонимен

преди 4 години

Така е, като плювате нашите братя славяни руснаците, сега ще се прегръщате с турците и ще носите фе сове.

111

gf hf mf :>

преди 4 години

Турция не е пожелала не си е върнала духовните граници от старо време. Нямаме армия, ракетите са нарязани. Не са решили не са ни нападнали и няма кой да ни защити....Но има и друг вариант - отдавна се знае за смесените райони с предимно турско говорящо преобладаващо население. Не са решили не са направили сценария Косово. :)

110

Патриот

преди 4 години

ЕС няма какво да ми предложи освен джендерство и изврaшения. Исляма ми позволява да имам 5-6 жени и да ги бия .Дреме ми за презрения ЕС и джендерите, ние пишман-воеводите усилено и подмолно работим за турска интеграция.

109

Варна

преди 4 години

Художникът май е заспал над листа и е разлял боята. После се е събудил с мокро на гащите ама не било боя.

108

Анонимен

преди 4 години

Да но тия 333 к км само можеш да ги начертаеш и до тука, а съседа ни тази земя ако иска още утре може да я има. Това е разликата ;/

107

Анонимен

преди 4 години

Много сте прости! Как може да се връзвате на FAKE NEWS

106

До 76

преди 4 години

"Не може да прекръстваш името на която и да е страна" Глупости,много страни имат различни имена в различните езици. На Гърция що не казваме Еллада? На Германия що не казваме Дойчланд? На Холандия не казваме Нидерландия, Има много такива примери.А иначе за имперските сънища на султанизираните промити "османци" отдавна се знае и трябва да се приема много сериозно и да се реагира много твърдо. Щото ако се позволява днес са някакви мераци, утре ще са цел, а други ден реалност.

105

до105 - `ба ти раата

преди 4 години

На това в Армения ако казваш рахат - много ти е паднал критерият! Пази боже от такъв рахат! Пълна разруха, военно положение, кауза пертута! А Азербайджан, който загупи територии си просперира!

104

Гробокопач

преди 4 години

До SHEFAТи, какво от Бойко ли да ме е страх;))) Прати го, бе. Давам ти разрешение. Какъв е Бойко, а? И той ака и той пика и той е смъртен;))) Ще ме плаши с Бойко;))) демек Вълка с Овцата;)))

103

Анонимен

преди 4 години

Е, и? Дребните хора от дребнотемия се изпълват с емоции.Всеки може да си спретне една карта. Аз, например, мога да си начертая България не 111 хлд. кв. км, ами 333 к км. И какво от това?Не се оставяйте да ви манипулират с измислени новини и статии.

102

179

преди 4 години

Ако нещо стане във бъдеще първите ,които ще се уметат от държавата ще са тези във парламента. Всички 240 хубавци + още толко техни хора , Хващат часните самолетчета и кой къде му е кеф - Дали ще бъдат във вилата във Испания или в имението в Маями на тях не им пука. Те могат да си го позволят защото вече ги имат тия имоти по света и никой не може да им държи сметка , само народа може да им се сърди. Ние ще останем тук , обикновените хора...

101

Анонимен

преди 4 години

Ердоган да прати войски тука да ни пазят от бежанците и английските расисти и да докара 2-3 тира със свинско. Aз евроатлантизъм не ям Благодарим ти Бойкo благодарение на теб всички намразихве ЕС и заобичахме Турция.

100

Анонимен

преди 4 години

Т.е генерал от държава членка на НАТО показва карта която подсказва военна агресия към друга държава членка на НАТО????Турция моментално да бъде изритане от НАТО и унищожена.

99

Satira

преди 4 години

Ако армията ни беше като по време на Социализма, никой нямаше да посмее и да помисли да си рисува картички из мрежата. Тогава нападение над България от която и страна на Балканите, би било равносилно на опит за самоубийство.

98

Анонимен

преди 4 години

100 коментара за карта, нарисувана от турските еквиваленти на Атака. Разделяй и владей, хляб и зрелища, и т.н.

97

Анонимен

преди 4 години

Не са познали и Цариград ще е новата столица на велика България от Дунава до Мраморно море.