132

Анонимен

преди 4 години

Факт колко изостанала е България, че в 21 век управляващите се хвалят че правели пътища. Нещо което в развитите нормални страни трябва да е абсолютно забравено вече. Хората развиват технологии и индустрия, ние се радваме като м, аймуни на пътища. Няма лошо да ги има, просто показва колко сме назад от света. Пътища имаше и преди, и то поддържани. Сега просто се живее на руините на тогавашнита инфраструктура, и всичко ново е калпаво направено, краде се от материалите, и се бият в гърдите

131

A

преди 4 години

До Анонимен 53Не са били алчни и крадливи - строили са ел. централи, АЕЦ, електропроводи за да могат тия след 1989 г. да продават на безценица, срещу окромни комисионни, на западните демократи.

130

Софиянец

преди 4 години

Сега понеже сме пред местни избори покажете общините на ГЕРБ и тези на БСП. Общините на ГЕРБ просперират, а на БСП умират, защото имат неграмотни, злобни и прости кметове.Това е истината, тя боли , но това е како Минке.

129

БДЖ София

преди 4 години

Да точно определение на ББ софия има асфалт и се развива,събраха се селяните да работят,Трябва да смениш името на България със София,или сложи Банкя.Комуникацията носи пари браво.

128

A

преди 4 години

До Анонимен 128То и зад БКП през 1985 г. (или кога бяха там изборите) стояха 99% от населението, имащо право да гласува, а тогава то-населението на Б-я-беше много около 9 милиона или около 5 милиона имащи право да гласуват.

127

aa1830

преди 4 години

500 млн лева общи инвестиции на всички инвеститори в Божурище за последните незнам колко години срещу 1 млр. евро наведнъж от един инвеститор VW. Разликата в мащабите е огромна!

126

A

преди 4 години

До Анонимен 121Ако може да се покаже какво беше през 1900 г. и сега - разликата е още по-голяма. А пък ако сравняваме 1858 г. какво е било в Б-я, с това което е сега-просто ще ти падне шапката.Но боко на може да направи нито една ел. централа, нито един тръбопровод, нито един електропровод високо напрежение. Пожарникар е.

125

Анонимен

преди 4 години

Зад нашата партия стоят милион и половина избиратели! За какви пет лева пишете?

124

A

преди 4 години

До Ф.Е. Джержински 123Да. От баба Ванга лично съм чувала "Всеки по реда си". Ще дойде и твоя ред.

123

A

преди 4 години

До Анонимен 100Тежко и горко му на този, който ще бъде след герб. Сега се запушват по новите магистрали само дупки, а след 2-3 години, като всичко даде фира и минат гаранционните срокове - леле мале!

122

Анонимен

преди 4 години

Всички окръжни градове се управляват от Герб,това не стига ли?

121

Анонимен

преди 4 години

Производство, Борисов, производство...Фабрики, заводи, предприятия..., следва качественото образование, възпитание, професионална ориентация, наука, култура, здравеопазване!То, "асфалта", добре, но без горепосоченото няма ръст в икономиката и повишаване на жизнения стандарт, затова и емиграцията е висока, и раждаемоста - ниска!!!Изчезваме Борисов, топим се като "сладолед в пустиня"!!!!

120

Ф.Е. Джержински

преди 4 години

След арестите на баш хаярсъзите от "Русофили", явно мишките, които тролят в полза на руската империя и внишават, че България не я бива, си мислян, че на тях, понежа са мишки за копейки ще им се размине. Не, на всеки ще му дойде времето. Преценете, колко рубли получавате за троленето и дали си струва риска да ви наградим с ол инклузив в ЦСЗ за национално предателство...!!!

119

Смирен депутат

преди 4 години

На който не му стига с минимална заплата да върже двата края да яде асфалт

118

Анонимен

преди 4 години

Ако има един истински режисьор и оператор да покажат какво беше в България през 1989г. и какво е сега ще се хванете за главата. БКП с бай Тошо оставиха Държавата в руини, а БСП и Жан Виденов я довършиха. Какво да коментираш когато при БСП пенсиите бяха 3 долара, а заплатите 5 долара. Другари, българите си отвориха очите и никакви обещания за светло бъдеще вече не вършат работа. Светлото настояще го осигури Бойко Борисов и Герб. Вижте събота и неделя как стотици хиляди хора ходят на почивка .

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 112Да, станали сте добри в подправянето на резултатите.

116

Анонимен

преди 4 години

Най голямата партия в България! Това не стига ли? С най голяма местна власт,с правителство!

115

Анонимен

преди 4 години

г-н Борисов Айде Стига ! Край ! с тази еднолична диктатура и тоталитаризъм надмина живковпък тази корупцията и кражби за милиарди ,емиграция на 2 -3 милиона Българи и тоталното превземане на България от турците живков не би допуснал.

114

Борбата е за кокала!

преди 4 години

Вие какво си мислите ?!Царица-парица е най-важната тук !

113

Анонимен

преди 4 години

На позитански *** ли да вярвам или на нейно превъзходителство Урсула фон дер Лайен? Жената каза в прав текст просперирате.