16

Анонимен

преди 4 години

Та те вече ще учат до 10 клас вместо 12, като нищо след време ще се учи и до 5

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Неграмотността няма да гътне нацията - виж ромите как оцеляват.............Оцеляват по ромски а българите се ромифицират по план.

14

Валентин Тодоров

преди 4 години

След повече от 50 години непрестанен ръст на IQ (коефициента за интелигентност) в цяла Европа,през последните 15 години тенденцията се обърна и то драматично.Спада е средно с повече от 30 пункта (две степени).Това е страшно много,ако вземете предвид,че мужду хората и орангутаните и шимпанзетата средно са същите две степени.Това не се дължи само на образованието.Основното е налагането на култура на приемане на готови,смлени модели,а не на самостоятелно мислене

13

Анонимен

преди 4 години

Неграмотността няма да гътне нацията - виж ромите как оцеляват.Но българина е бил твърде работлив и това си е направо генетично.Да видим оставащите комунисти дали ще произведат от ромите нещо работещо.

12

Анонимен

преди 4 години

арестували някакъв главен редактор за саботажте най-големите противници на българия са в министерски съвет

11

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ще имаме комисар с 2 образУвания. Може и силиконови. И с много Мисли в ***!Хората не може само да работят. Трябва и да се забавляват... Нищо случайно няма и в Брюксел! Затова са ни дали точно Това!Ха да е жив(а) и здрав(а) Нашия Избранник! И дано не ни се смеят много :(И дано не питат емисаря ни защо си затваряме училищата и пишем глупости в учебниците.

10

Анонимен

преди 4 години

неграматнаста растезащото държавата се управлява от слуги на чужда държава които това са им наредилиискат неграмотни българи89 година имаше стотици хиляди образовани средни кадри които мажеха да работят всякаква изискваща професианализам работанабързо им закриха предприятията и те напуснаха странатаако имаше истински българи в управлението те щяха да направятака че вместа да ги закрият - при наличие на подготвени кадри да ги разработятно заповедине на краваршингтон бяха други

9

Гербераст - комунист

преди 4 години

Вижте грамотността на банкянския юнак, който ни управлява. Какво очаквате от другите?

8

Анонимен

преди 4 години

Раздайте земя на българските строители-чистачки в Белгия, научете ги да я обработват и ще си върнете българщината на 100%. Да ама комунистите си мислят че роми или българи е все тая. Предатели в България колкото щеш.

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

А, в ЕС ще ни дават ресор "Образование" .... Сиреч ще имаме еврокомисар по образованието. Като се има предвид на какво дередже е нашето образование, това си е направо като някаква шега.

6

Колю

преди 4 години

Тези *** от министерството на тъпотията не търсят учители, а калинки !Герберстан потъва бавно воглаве с главната мутра Борисов!

5

Поли от Симитли

преди 4 години

Има ли значка дали хумангоида е грамотен????И да не е па ще пусне за Бойка Ханъма...

4

Анонимен

преди 4 години

българите не са могли да ги изкарат от земите им. като къртици са били докато не са се появили други едни българи - предатели и не са ги изкарали от земита им за да ги направят гурбетчии.

3

Въх!

преди 4 години

Защо думата "тАмносуросикьяви" се заменя с ***?

2

Анонимен

преди 4 години

Очакваме намаляване на населението до 4 млн, предимно ***, за да могат да бъдат разкарани по 4-те краища на света в подходящия момент, защото: (това го знаят предимно емигрантите български) тук природата е хубава и има и топло лято и сух студ... а на други места има влага, жега, студ... Та има много мераци да се освободи БГ-територията за други заселници, които сега изкупуват земята ни... Честито на печелившите...

1

Анонимен

преди 4 години

незадоволените грамотни бягат от Българияоставащите трябва да са задоволени или неграмотни.