12

х

преди 4 години

чумата говори за чумата

11

Анонимен

преди 4 години

Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!--------------"Чумата да го тръшне,я"!!!!! - рекла Нинова и три ппъти плюла на портрета на бат Бойко,та, дано да хване декиш.-)))))))))ПСКаквато власта -такъв и народа, Какъвто народа - такава и власта!!!!

10

пецата

преди 4 години

Оо много директно , българите не харесват така да им се показват грешките , лош подход, българите знаят че баце не става обаче няма да искат да си признаят че са сгрешили, всички беди донесени от герб са грешка на хората гласували за гебр и на тези които изобщо не са гласували , тоест такива като мен ,което осъзнах че е голяма грешка чак сега но е късно

9

Анонимен

преди 4 години

леле, тази съвсем изкука.

8

Бдинец

преди 4 години

За чумата незнам виновен ли е,но за състоянието на психичното здраве на населението е виновен!Г-жа Нинова е доказателство за лошата психиатрична помощ в България!

7

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Другарят Б.М.Б е толкова оправЕн, че ако сутрин му размениш обувките, ще си ги обуе и поне до обяд няма да се усети.

6

бай Тъпчо

преди 4 години

Значи Бойко е виновен и за чумата и за някакви елементарни частици по физика бе.Аз от туй нищо не разбирам, ама внучката вика: Дядо, нашта страна щяла таз година да влезе в учебниците по физика.Ееее, викам-ами то туй не са ли учи по география бе? Пък тя вика: Ами не бе дядо, по физика ще е, щяла да бъде първата държава управлявана от елементарни частици...Мен тая наука хич не ми е ясна ама щом тъй казва, значи тъй си е бе

5

Митев

преди 4 години

Виновен е и още как!? И за астероида , избил динозаврите пак Борисов е виновен. Много е лесно да седиш отстрани и да даваш акъл , особено когато ги нямаш!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!................ама разбира се. той е виновен и за високите температури през лятото, и за настинките през зимата, и за изригване на вулкани и падане на метеорити....!

3

Радул Мисирков

преди 4 години

Самия ТОй е чумата, правилно Нинова!

2

1

преди 4 години

Браво Нинова,намери се един човек ,да му го каже директно в очите,и не само за чумата,а и за сегашното положение в България е виновен той.

1

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че той е виновен. Да не е виновен дядо Тотю, я?