95

Анонимен

преди 4 години

Още не е стъпила на българска земя и вече вижда просперитет. :-)

94

Анонимен

преди 4 години

Дааааааа Просперираме със 100 евро пенсии и с 300 евро заплати. Искаш ли да ти дам 100 те евро пенсия да те видя как ще изкараш месеца Г- жо. Такова проспериране ще видиш че чак звезди посред бял ден ще гледаш. Питай го този със слабия зад, ник с колко евро на месец живее и колко гориво ползва за бронираният си джип.

93

Анонимен

преди 4 години

Госпожата, както се вижда е щедра на кухи фрази и хвалби като пррдшественика на поста Юнкер.Доказателство, че не вижда реалността у нас и го казва от куртуазия само.

92

Василев

преди 4 години

Българите просперират като българи, немците просперират като немци!!!Кой както работи , и каквото му е отношението към държавата и обществото, така ще просперира!!!Честит просперитет!!!Все пак е нещо, не сме толкова зле, само да спрат кражбите и корупцията на държавната администрация и мафията, и може да дръпнем пред Румъния!!!Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!

91

пУзитивен

преди 4 години

Който не е живял в чужбина не може да оцени ситуацията в България.......................................Това, че в България, МОЖЕ БИ, е по-малко ЗЛЕ, не е причина да скачам и викам: "Кой не скача, е "червен"! Нали.

90

до 107

преди 4 години

И Бойко Борисов ли ми дава голямата заплата според теб.Не съди за всички по себе си.

89

до 107

преди 4 години

Как реши, че българите си позволяват заведение всяка вечер.Аз например взимам добра за България заплата и ходя на заведение веднъж седмично или веднъж на две седмици.

88

Змей

преди 4 години

До 97 Реалността.Изглеждате интелигентен човек. Вижте официалните, достъпни данни за нивото на пенсиите и доходите. Ще разберете, че над 50% от населението живее в мизерия. Като прибавите и бедняците и загубеняците и станаха 70-80%. Ако не забелязвате това, сте в някаква социална слепота.

87

Мияч на чинии

преди 4 години

И аз виждам, че България просперира.Щом Андрешко летува в Гърция, Турция,...и от там пише коментари, че е най-беден, значи е добре !Баба ми казваше: Българино не е беден за малко, а е "беден" за много !Колко повече му сипваш у паницата, все му е малко ?

86

Асана

преди 4 години

Сега да пие една ракия със шопска салата ида си ходи по живо по здраво спокойна!

85

Анонимен

преди 4 години

Яла в Якоруда да копаш картофи много е хубаво.

84

Анонимен

преди 4 години

Вие пък веднага го наплюхте, народен човек е...Верно има скандали около него ама кой ъправляващ не е имал.Човека ви построи пътища, сега българина може да се чувства като европеец.

83

Анонимен

преди 4 години

Който не е живял в чужбина не може да оцени ситуацията в България. Аз от 5г. съм в Германия и считам че, животът в България е много добър. Просто ние сме си мрънкачи и черногледци. В Германия хората не могат да си позволят много неща който работещите българи си позволяват: почивки,заведения (всяка вечер) и т.н. Само още малко да се вдигнат доходите 200-300 лв. и определено не си струва да се минава през този кошмар-емиграцията! Аз обмислям да се върна!

82

Анонимен

преди 4 години

Баце, колко пъти трябва да си се обяснява, че щом довчера си пасал крави и си копал компири никой не е длъжен да ти дава модерните ресори, само защото един ден си се събудил и си решил, че вече си компютърен гений!

81

Анонимен

преди 4 години

Мдааа, Бойко Борисов просперира. Особено на шкембе.

80

Анонимен

преди 4 години

ФОН ДЕР ЛАЙЕН КАЗВА,ЧЕ Е ДОШЛА ДА ЧУЕ БГ. ТОВА Е ДОБРЕ,НО БОЙКО ЩЕ И КАЖЕ,ЧЕ ИСКА САМО ЗАВОДА НА ФОЛКСВАГЕН И ЕВРОФОНДОВЕ. ТОВА СА МУ ЦЕЛИТЕ НА ТОЗИ БОЙКО.

79

Змей

преди 4 години

След НАП да искаме дигитализацията е гьонсуратлък.

78

Анонимен

преди 4 години

Какво има да си говори с мозъчния рахит,джуджето по интелект Бойко?

77

Анонимен

преди 4 години

Добре че са Бойко Борисов и Марийка Неделчева Гаргамел та да имаме Интернет.При Тодор Живков нямахме.

76

Анонимен

преди 4 години

В междуличностно отношение,правилно е забелязала,че вожда просперира.Друг е въпроса в национален мащаб,как сме.Но нея тия неща не я впечатляват.Тя си е от стар благороднически род и за нея,хала на прислугата им,не е интересен.Да не забравя обаче,че ние българите посрещаме според дрехите,но изпращаме според ума.Колко български фирми държат стратегически отрасли на европейската икономика в ръцете си?защото в БГ-тото европейски са всичките.Е по това трябва да се изравним а не по перата на вождовете