14

Анонимен

преди 4 години

Затова вече, не ги искали по морето. Гроздето е кисело, нали! Не ги искат, защото не идват. На турските курорти това лято е отбелязан максимален руски сезон от много, много години насам.

13

Анонимен

преди 4 години

4, Потрошенко няма да отиде в Москва, но не е и в Украйна. Той избяга от народната любов още през миналия месец някъде на юг.

12

УМЕН ГУЩЕР

преди 4 години

Скоро Путларах Акбар ще се самокатастрофира по моста. Нали последния път го видяхме как криволичеше със камиона.Дори във Сомат дето работих негока нямаше чак пък такива некадърници като тоя

11

но през това време

преди 4 години

Боkо посети Татаристан, българите го псуват. Нека всеки гласуващ за него, на свой собствен риск, да напише на една табелка "БОРИСОВ Е ВЕЛИК", да отиде на обществено място без камери, и да започне на висок глас да го хвали. Ако му стиска. Ще последват псувни от повечето присъстващи, вероятно бой, може и да го на****. Ако не му стиска да ми пише един -.

10

Анонимен

преди 4 години

Повръщами се от тея. Гнусна нация. Нагли до безобразие. За това вече, не ги искат и по морето.

9

Анонимен

преди 4 години

Що кара без каска?

8

Анонимен

преди 4 години

Празнуват Освобождението от Украйна, след 60 години окупация.

7

Анонимен

преди 4 години

Разбирам го Путин. На 10.08. в Москва цял ден валя и беше студено. Имаше протести в центъра. В Крим и Севастопол през почивните дни времето е прекрасно.

6

Боби

преди 4 години

1. Украинците позволиха на САЩ да организира маймунарника пърдон Майдана - ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ - Мноого демократично2. Украинската Хунта се "разсърди" на КРИМ че направиха всичко възможно да се спасят от това Мракобесие ползвайки принципа на ООН за самопределение.3.Украинските олигарси финансирайки НАЦ(национални но релано НЕОНАЦИСКИ) батальони завзеха местната власт и подложиха всички несъгласни на ТЕРОР4. СЛЕД 6 месеца ТЕРОР Донбас се хвана за оръжието5. Изпратиха Армията - противоконституцио

5

Анонимен

преди 4 години

Вовата е пич и си язди мотора ония пак се репчат и погазват пpавилата на добрия тон. С тaнк ли да ходи Вовата до Крим или с подводница, какво искат тия бе.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами, Порошенко да посети Москва на моторетка и всичко ще е 1:1!

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

СВЕТЬТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПСИХОПАТИ

2

Анонимен

преди 4 години

Че откога е забранено на хората да се придвижват с моторетки към Крим Украинската диктатура омръзна на мсички. Идеjе получете един руски паспорт и си пътувайте какъв ви e проблема искате да воювате и да се зъбите дори Донбас и Луганск и Крим вече не могат да ви понасят.

1

Анонимен

преди 4 години

Наглостта описана в едно действие. Така вече 100 години империалисти северни.