74

Анонимен

преди 4 години

Да позрдавим българите за покупката.Тия които пищят,пищяха и за магистралите,щтото видите ли-асвалт не се яде.А една от причините да няма инвестиции е инфраструктурата.Скъпички са самолетите,но годините отлагане на покупката ни доведе до това положение.Хубавото е че и тези които пищят ,ще плащат за тях.

73

Анонимен

преди 4 години

Безродни русофили ми говорят тука, че сме били колония :) абе ей шушумиги :) точно вие ли ще ни наричате предатели бе? :)))

72

Анонимен

преди 4 години

След 4 години...евентуално....Щатите не поемат отговорност ако изпитанията не преминат успешно. Така пише в договора.

71

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА за националните предатели ГЕРБ, ДПС и ВМРО! Загробиха страната с още милиарди левове дългове и заеми! И паралелно отстрелват домашните животни и поминък на хората. 500 г робство ще ни се видят нищо в сравнение със зулумите на дупетатите от прехода

70

Анонимен

преди 4 години

честито на всички данъкоплатци! после да не кажете ще сме бедни?!? щото едни ще си вземат сега милиони комисионни, а останалите ще лапаме мухите.

69

Анонимен

преди 4 години

вместо Ф16 да ни дадат ако ще и ф35 пак сме си на гол тумбак чифте пищови, това реалността а и на цялата мизерия дето се намираме ще дадем 3 млр за тенекета дето ще дойдат най рано след 4год.

68

Анонимен

преди 4 години

Някой ден ако премиера е социален ще даде 2 3 милиарда за заплати пенсии раждаемост Бойко Борисов е васал на Сащ и Германия и затова дава 2 3 милиарда за стари ***

67

Въпреки

преди 4 години

въпреки натиска от страна на русия , да не вземем решение по въпроса с изстребителите , решение най-накрая има. Дали е най-доброто не знам , но е решение.Краси Тераси/Шкембе Воевода не смее да вдиша и издиша преди да получи разрешение от червеният площад. Баце отдавна е пуделчето на путин и пръв приятел с Валентин Златев - така ,че да - не е минало без натиск от страна на САЩ и най-вече ЕС.Ама дори плондeрът Баце няма как да успее да взима пари от Европа и да си продава зaдника в Кремъл .

66

Мен

преди 4 години

Прав си може и да е свършил но това не ми пречи да се надявам за по добро. Погледнато реално света свършва за много хора днес и ние не знаем кога ще бъде за нас в приоритет на Бог е.

65

Анонимен

преди 4 години

Разгром за телевизия СКАТ и телевизия Алфа.

64

Пак

преди 4 години

За каква нац.сигурност става дума?И малкото останали българи ще измрат от болести и глад преди да бъдат/ако въобще тези предплатени нарисувани самолети.Пак доказахме, че на нас враг отвън не ни трябва, защото си патим от Главата. Ай Честито!Тук не става дума за русофили, американофоби, а за едностраннен договор?Вие като си купите даже напр.чорапи, пак имате опция първо да проверите какво има в пакета и тогава да платите?

63

Анонимен

преди 4 години

Оф стига с тоз Грипен. Каква бойна история има Грипен? Никаква. Ф16 е доказал се самолет. Аре стига ревахте вече. Свърши.

62

Анонимен

преди 4 години

До Sicht PunktРешено е. Ще се купуват. Ти сега кажи какво ще правим с тия 6 самолета и на кой ще се противопоставим с тях или кого ще нападнем с тях ? Докато очакваме след 10 години да станат 16, останалите страни ще имат по 1600. Хайде сега обясни.

61

Мен

преди 4 години

В потвърждение за неграмотността анонимен 56 в учебниците по история има поне 1 описан атентат срещу Ленин но освен да присъстваш на училище трябва и да четеш

60

Sicht Punkt

преди 4 години

Грипенов освен че щеше да лaпнe тлъсти комисионни, към арсенала на шведските самАльоти, но зад всеки от тях щеше да има вързана една талига да прибира пъпешите (влк. зелените) и дините при ландунга си на бустанЯ!!

59

Булгар, Булгар ...

преди 4 години

Тъжно, но очаквано!Тикватa, преди да отиде до тоалетната първо се обажда за разрешение до западните ни "патньори".Нима някой се е съмнявал че ще "изберем" нещо различно от тези антични "мерцедеси"?Друг е въпросът каква е целта: ако някой си мисли - за отбрана на Б-а - ГРЕШИ!Отбрана от кого?Целта е,при това нескрита, да имаме самолети за международните "омиротворителни" мисии. Че те си го казаха това в прав текст, преимуществата пред грипен-ите: ф16 имали по-голям радиус на деиствие,за целта

58

Българин

преди 4 години

Колко много се мотаха за Грипен. А как бързо и чинно приеха за свръх скъпите американски *** наречени Ф16. Доказателство, че нов народен съд е необходим. Ние нямаме български управници. Ние сме просто една васална територия на американските окупатори.

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59 или който и да е тамИмат Ф-16, но нашите предатели-продажни-некадърници излизат с номера "един да е но да е най-модерния". Разбирате ли какви глупости дрънкат ?

56

Пфу

преди 4 години

През 1944 г. България разполага с ТРИ самолетостроителни фабрики: ДАР в Божурище, Държавната самолетна фабрика в Ловеч и Капрони Български в Казанлък. В тях се произвеждат българските самолети ЛАЗ, ДАР и КБ, като последните самолети са КБ-2А Чучулига, LZ-CEE, на Капрони Български SFKB KB11 .Заводите са закрити след нареждане от СССР. Също тогава купуваме 90% от петрола от СССР на цени 25$ и 10% арабски петрол на цени от 18$/

55

Смях!

преди 4 години

със или без самолети, нападнат ли ни ... и Край !