17

Sicht Punkt

преди 4 години

Да го пускат, та следващият път да хакне военното министерство.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Познавам умерено известна чалга певица омъжена за програмист...

15

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството че и това момче ще осъди държавата.

14

Анонимен

преди 4 години

Който яде птичи крак, той за мене е бyнак.

13

Циклопа

преди 4 години

За бойко търтея, това да напишеш "hack wifi linux" е някакво ВЪЛШЕБСТВО!Браво бе Бойко! Това беше ПОРЕДНАТА БОЙКОВА ИСТОРИЧЕСКА ИЗЦЕПКА!

12

Анонимен

преди 4 години

Евала на момчето! След като един 20 годишен пикльо е " пробил" системата на НАП.Означава Че " специалистите" на НАП Не стават!-:) Без коментар повече!-:)

11

привет от Германия

преди 4 години

Кристиян-Мристиян никой не може да е по-умен и по-хитър от държавата ! Знаете ли колко умни клави като Кристиян има в една държава ,които много бързо могат да идентифицират всеки хакер ?! Адвокатите му колкото и да мърморят , той ще си получи наказанието !

10

Анонимен

преди 4 години

Целият ИТ бизнес се срутва с ареста на един "вълшебник" и "Хакер за един ден". Меринджеите скубят коси и развалят договори за милиони с чужди фирми. Рецесия за бизнеса.

9

Истината

преди 4 години

Като гледам клипа как първобитно "хаква", мога да ви кажа че тоя не разбира НИЩО!Качил си Kali Linux момчето и извикал новините да покаже как "ВЛИЗА В КОДА"... ЩЕ ПРИПАДНА ОТ СМЯХ! Ако не разбирате от компютри, ще ви обясня веднага - в клипа тоя пише команди, които са общодостъпни в интернет от около 10 години. Никакъв експерт не е. Това дето са го снимали да пише в конзолата е ОБЩОДОСТЪПНО и ПЪРВИЯ РЕЗУЛТАТ, като напишеш "хакване на wi-fi" В GOOGLE.... ***. Съмнявам се да е той.

8

Анонимен

преди 4 години

Нова безжична мрежа, оппа я се спрете - епа я да не съм луд да влизам през чужди мрежи за си тегля кинтите... . Вие гледайте да не влезете в някой реплекиран прозорец свързан със сървъра на пирата, че ако ще паролата да ви е 128 или 256 битова все тая изгоряли сте.... . Големи хакери вре, че ги търсят и у България - няма шанс... :)

7

Анонимен

преди 4 години

А бе Крис, какво ти харесва за времето на Живков. Така пише за тебе. Отмъстяваш , а не си се родил тогава.???

6

Анонимен

преди 4 години

До3. Е защо на Китай . Законите могат и, да са на ЕС.

5

Разумен

преди 4 години

МВР и PR-ите на Бойко:МВР: Виждаме някакъв си Крис. Кое е Първото крис, което можете да ни намерите?PR: Ми тука има един перфектен - обяснява как се хакват мрежиMBP: Чудесно, свържете ни с него...MBР: Абе Крис, виждаме че изкарваш само по 2000 лева на месец. Искаш ли да работиш в МВР за 10000 ??Крис: Да!МВР: Чудесно! Има една малка подробност..Крис: Каква?МВР: Трябва да поемеш отговорност за хакването на НАП.Крис: Нямате проблеми....МВР: Готово!PR: Чудесно!...PR: Бойко, готово!

4

Анонимен

преди 4 години

Абе то всичко ясно само че кога ще арестуват някой НАПажия дето е направил така ,че данните на всички българи,дромове,турци,арменци и всякакви населяващи тази територия са достъпни за всекиго по Земята?Кой не ми е защитил данните и кога ще го дадат на проку ора ме интересува!

3

Анонимен

преди 4 години

За хакери и компютърджии почнаха да пускат повече новини отколкото за футболисти. Скоро да чакаме такива да почнат да се женят за чалгарки ли?

2

анонимен

преди 4 години

Момчето не е виновно!!!!! ВИНОВНИ СА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ И САМО КРАДЪТ! !!!!!!! Какво ли ще стане ако имахме законите на Китай? ????? Там КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ ГИ РАЗТРЕЛВАТ С КАЛАШНИКОВ! !!!! Или бъркам нещо. ??????????А?????,

1

Ицо неправилен

преди 4 години

Младо наивно момче... Изкупителна жертва.