102

Анонимен

преди 4 години

Не плащайте данъци, за да не стигнат хакери до данните ви!

101

Няма как

преди 4 години

Няма как в държавните институции да има компетентни и умни хора щот ще са по-умни от шефа (премиера). Няма как

100

ха-ха

преди 4 години

Тиквата да говори за мозъци е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!В шайката "Герб" няма нито един среднограмотен човек.Само невежи и алчни слуги на Вожда.А Вожда до момента ,вече 60 годишен ,няма прочетена една книга.

99

???

преди 4 години

Даже и не прочетох статията.

98

Премиерски

преди 4 години

Бляблябля, и айде под килима. Върховна гепирастка простотия и некадърност.

97

Анонимен

преди 4 години

При положение че 90% процента от населението, не знат какво са ИТ технологиите, не се учудвам на реакциите.Обаче умните хора в БГ, отдавна избягаха.Гледат отстрани и само цъкат с език(по-български)Колкото до това че в БГ били добре, това е мит.Всеки който има глава на раменете си ще ти каже това!

96

Анонимен

преди 4 години

На принципа противоположностите се привличат ли?

95

Анонимен

преди 4 години

Асистентите по програмиране вземат 500лвТова нормално ли е ?

94

Мозъци

преди 4 години

Къвто мозък премиера, такива и мозъците в НАП

93

ПроСоТо

преди 4 години

Безмозъчния щял да привлича мозъци?!...С КАКВО?!Верно че мозък и мутра започват с една и съща буква,но..с това се изчерпва общото м/у тях..

92

любознателен

преди 4 години

Как бе, Борисов!? С трици ли?

91

Ф16 на гол zадник

преди 4 години

купуваме за 2 млрд нападателни истребители, а като разделим 2 млрд на 20 000 специалисти прави по 100 000 годишна заплата тоест 10 000 месечна заплата. Със купуването на тия нападателни самолети ние автоматично гоним 20 000 лекари, инженери, програмисти и други специалисти от България и покрай тях още 200 000 роднини. България се стопява. Но мутрите това не го разбират.

90

Истината

преди 4 години

Най-много бягат от България хората с по-ниско образование и възможности. "Мозъците" се оправят добре и в България. Разбира се има много изключения.

89

избирател

преди 4 години

Не се хвалете /отново/,Другарю Борисов,а плачете!!!Образованието ни е под всякаква критика!!!Просто някой постави държавата на колене,а Вие и от това търсите ПРЕДИЗБОРЕН ДИВИДЕНТ.....

88

rusnak

преди 4 години

Каза най големият глу пак на държавата и пак се из храчи сосно в су рата на *** ният народ.

87

Анонимен

преди 4 години

Мозъците бягат от България ,защото виждат България в колко жалко положение е . Не е достатъчно на няколко мозъка да платите огромни заплати ,тези деца са наясно и виждат какво е положението тук на бащите им ,на мойките им,на бабите и дядовците им на селата и провинциалните градчета и като цяло хала на България. Ако имат малко родолюбие сазнават че вие сте шайка и затова България затъва !

86

днес

преди 4 години

Kolko време ше трябва да търпи бедния бг.народ този охранител от СИК .Този американски послушник.БДЖ няма влакове той строй стадиони за футбол да играе в махалата.

85

Тони

преди 4 години

Жалко че Бойко няма грам акъл.. Лапето има ама той.... Ужас..Те на айтитата винаги са им давали много пари тъй че... Пак тъпо изказване

84

Б.Б.

преди 4 години

Злодеят е заловен!Той е млад клошар, извадил от контейнерите стар лаптоп, свързал се с Нета през свободната Wi-Fi зона в парка Заимов и хакнал НАП, защото му било скучно!Казах на служителите от ГДБОП да се дадат по 1000 лева и по една хубава телешка пържола!

83

???

преди 4 години

И сега какво? Вместо сегашната 600-700 лева заплата на ИТ специалистите в НАП, сега ще започнат да им плащат 800-900 лева ли?