149

до 178

преди 4 години

До Анонимен 178Не го защитавам казвам само че клипчето започва от едно място.А преди това?До какво е довело тези действия.Едва ли двете нещастни женици са дошли в хотелът и персоналът ги е нападнал с ритници?И на юен ми се е случвало в хотел да ми кажат да чакам 4-5 часа.Излязох си и не се върнах повече там.А съгласно чл.32 ал.1 на Конституцията на РБ никой не може да бъде следен ,фотографиран или записван без негово съгласие освен ако това не се извършва от специални служби,лица във връзка дей

148

Анонимен

преди 4 години

"Ако български туристи направят това в Израел ще местните власти дали ще затворят хотелът или ще се присъединят към шутовете на персоналът."Какво са направили туристите от Изрел? Къде са записите от охранителните камери на хотела? Това което виждаме е агресията на български служител срещу две жени с деца! Спрете да лъжете по селияндурски защото и това не ви спори, прости сте като талпи и се самозастрелвате с дирниците!

147

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 174България я няма от 9ти Септември 44та година! Останаха само легендите за нея. Сега е Лай..я благодарение на родолюбците в нея!

146

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175Ами как да го защитиш този нашенски "каратист"? То се вижда от ясно по ясно - агресия! Не твърдя че туристите са хрисими но такава уникална простащина от служител на хотел не съм виждал. Как да го защитиш този наш "войвода"?

145

Анонимен

преди 4 години

Ако български туристи направят това в Израел ще местните власти дали ще затворят хотелът или ще се присъединят към шутовете на персоналът.Защо си мисля че ще е второто а бг мишоците в консулството само ще припяват "виновни са,виновни са ако може даже ги разстреляйте освен че ще ги биете" Толкова пък слагачество и подлизурщина.И не,не мразя евреите нямам причини да го правя дразня се от задъханото натегачество на бг мижитурките с власт.Между другото никой няма право да бъде сниман без негово съгл

144

Анонимен

преди 4 години

Не можем да сложим целия туризъм под общ знаменател. Има и доста кадърни хора. Неможе да се вади само от контекста всяка година по 2ма селякаа основно бургаски и те да са миродавни за всички хора. Не съм съгласен. Бил съм в хотели с отлично държание и услуги, решавали са проблеми и даже са ме компенсирали. Абсолютно не съм съгласен да се плюе по България заради 2 *** селянина с манталитет на ограничен човек.

143

Христо

преди 4 години

Не знам защо някой въобще идва на море тук.Всички хотели са собственост на престъпни групировки и престъпници,а т.нар.управители са най-прости селски ***,слугинаж на собствениците-престъпници...От слуга селско *** няма как да очакваш различно от показаното поведение....Тази година 10% спад,догодина ще е 20...и така докато тук започнат да идват само британските алкохолици заради евтиния метилов алкохол...Затова-към Гърция....Тука селските *** управители ритат гостите си....

142

Ади

преди 4 години

Ако това е начин да се справиш с недоволен турист.... тежко и горко ни! Срамувам се само, като гледам! Независимо какво те провокира, това не е начинът! Този комплексар не е мъж,камо ли управител на хотел. Със сигурност това ***, не е собственик на хотела, а поставено лице. Аман от простаци!

141

Анонимен

преди 4 години

Пълен хаос е управлението на туризма по черноморието. Огромна част от заведенията по морето, голяма част от хотелите и плажовете не се стопанисват от собствениците и концесионерите, а отдадени под наем. За какво им е на наемодателите да се главоболят, а наемателите пък правят какво то си искат и всеки иска по веригата да има далавера. Ето, това е проблемът на управлението на туризма по черноморието.

140

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Да попитам Баба Яга Ангелкова, ако туристите бяха от Русия например дали щеше да се вдигне такъв шум ?

139

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 154Наистина човек да им се чуди на акъла и това уникално желание да се самозаблуждават. Цялата новина е във връзка със физическата агресия на нашенски служител срещу чуждестрани туристи които не са го предизвикали физически. Служителят, дори и да е бил прав, няма право да проявява физическо насилие за което ще си понесе съдебната отговорност и последствията. Колкото и да тролят вината на служителя се вижда ясно както и неговия опит да отнеме личен мобилен телефон - престъпление.

138

Коко

преди 4 години

Тея мутробственици на хотели са срам за нацията ако тва нещо се случи в бяла даржава мутрособственика на хотела щеше вече да е станал булка в някой затвор но в мутроландия е на почит от управляващата мафия

137

чукча

преди 4 години

*** май е забравил, че и юдеикките минават задължителна военна служба... да се радва, че се е разминал само с падане и че не са му набутали топkите в гърлото. Като гледах репортажа, едната "дама" изглеждаше доста мъжествено, та *** можеше и друго да поеме...

136

Анонимен

преди 4 години

Прав си за еврейте,но не забравяй че те държат САЩ, също имат и една от най-добрите анти-терорестична служба ако не и най-добрата в света МОСАД.

135

Анонимен

преди 4 години

До Браво 148Е нали сега на менаджерския *** ще си играят на "ножчета"....:)))))))

134

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 150"Какъв слугинаж- когато родните мутри нападат чехи, поляци или руснаци не ги брои за живи, обаче когато са израелци се изсипва цялото министерство, почват декларации, проверки, реверанси..."Късметът на българския силиандура е кратък и нетраен! Веднъж стомна, дваж стомна и накрая на ФАСА НА ГОРСКИЯ!

133

Анонимен

преди 4 години

Какъв слугинаж- когато родните мутри нападат чехи, поляци или руснаци не ги брои за живи, обаче когато са израелци се изсипва цялото министерство, почват декларации, проверки, реверанси...

132

Браво

преди 4 години

Браво на управителя !Евреите са толкова нагли, че са вбесили човека.

131

НОМЕР2

преди 4 години

Тоя керкенез, на снимката, разсипва туризма! А нахалството на руснаците няма граници! И тоя керкенез/на снимката/ пуска аванти на руснаците...Вън руснаците от България!

130

Анонимен

преди 4 години

Ето и поредната лъжа на еврейския "охранител" в хотела! Те плюли по служителя и той ги изгонил?!?!?!Е нали ти си охраната бре ***, защо ти не ги отстрани от хотела???? Туристите вече са подали жалба в съда, тоя нашенец ИЗГОРЯ!