119

Работодател

преди 4 години

До АнонименТова дали да не уволнявам или да уволнявам го решавам аз, а не ти. А на теб ако не ти харесва, напускай, никой не те задържа да работиш насила, заминавай в чужбина да работиш да ти дават голяма заплата.

118

ДО ЗЪБОЛЕКАР

преди 4 години

Господине, живея в чужбина и повярвай ми, ходя редовно на зъболекар и не чакам следващото си прибиране в Бг, за да го направя! А на теб ще кажа, че виждайки езика, който ползваш не бих ти станал клиент, ако ще да продаваш картофи на пазара! Опростачен си до такива размери, че нискоинтелигентността ти никога не би ти позволила да го осъзнаеш!

117

Анонимен

преди 4 години

До Една БългаркаY Това което пращат Българите от Чужбина или предателите - е само 2-3% от БВП.. В крайна сметка имате тука имоти , а на имоти се плащат данъци и се прави ремонт..

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 121Никой не е избрал лесния начин. След години мизеруване, блъскане като вол от фирма във фирма, сваляне на правителства, протести, избори 20 год., българинът разбра, че родният бизнес не е като бизнеса в напредналите страни и няма взаимстване опита на чуждия бизнес, и се махна.Бг бизнесът е най- неефективния бизнес, без визия, без техника, без иновации, без развитие, без условия на труд, БЕЗ НАДГРАЖДАНЕ. Само гола експлоатация на труд и орязване на разходи(заплати и осигуровки).

115

Qwerty

преди 4 години

Е то това е ясно. Всяко 3 домакинство у нас се издържа с пари от чужбина...

114

Една БългаркаY

преди 4 години

Срам и позор.Да-чакате на нас българите от чужбина цда ви оправяме бакиите.-Така ще бъде ,докато-ни управляват мафиоти и първосигнална опозиции . Българино събуди се

113

Анонимен

преди 4 години

Те ако престанат да пращат, тука ще настъпи масов мор.Всмисъл масово хората взимат 600-700лв а да не говорим че има направо цели семейства които се издържат от един човек, който работи на запад.

112

Анонимен

преди 4 години

На българите трябва да им стане ясно, че докато в България има хора които гледат към Русия визите никога няма да паднат и никога няма да стъпят в САЩ да изкарват пари.

111

Никк

преди 4 години

Незнам...Боко казва че сме добре, вървим напред, развиваме се...На кого да вярвам...?

110

не искат промяна

преди 4 години

Няма да повишат заплатите, не го ли разбрахте?Т. Дончев неотдавна каза, че сме достигнали максимума, по- нагоре не можело.То може, ама бизнесът и синдикатите(фалшивите) са в сговор с управляващите и цедят народа на мах. Те ще стават все по- богати, народът все по- беден.Целият частен сектор ще последва съдбата на туристическия бранш. Виждат какво става по Черноморието, но нито управляващите, нито бизнесът не си вземат поука и не променят нищо.

109

Див

преди 4 години

Това означава , че се увеличават българите, които напускат страната и се отправят в търсене на по добре заплатена работа в чужбина. От своя страна родния феодален доминант свързан с политическа и синдикална връзка. Назначава работници от Украйна, Молдова, Киргизстан, Казахстан , Русия, Македония, които също работят за почти без пари но не всички. Но наближава време и тези работници да се осъзнаят о местата им ще бъдат заети от виетнамски , филипински и северно африкански работници.

108

Adam

преди 4 години

селинджъри прости, не разбрахте ли вече, че капитализь-*** е за богатите а не за балканските потурланковци които приличат на неандерталци

107

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТе и българите в членката на ЕС и НАТО България Бойко не ги гони, даже ги кани, но бягат 5 пъти повече от сирийците.

106

Анонимен

преди 4 години

до 115 : е за това софийското жителство не трябваше да отпада! стойте си на село, мьекайте си по площадо, нема да се оплаквате че се правят ремонти и че нямало места в децките градини! всички неудобства в София са заради вас - новософиянците!

105

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, Русия с МРЗ 300 лева е втората страна след САЩ по брой на икономически имигранти и гастарбайтери, въпреки там е много по трудно от САЩ да се получи виза и разрешение за работа полага се изпит по език познаване не руската култура и традиции.

104

с.Ешексики

преди 4 години

До 118 то и сирийците Асад не ги гони ама те бягат на ли?

103

Бонко Тиквович

преди 4 години

отваряме врати за кафявата раса да прогресира в колониална ***. Това са техни земи и те си ги заслужавата. Останалите бачкайте, че требва се плаща масрафа, бръже, бръже, бръже!!

102

с.Ешексики

преди 4 години

Изгониха хората а сега им се пресмиват ще си пращат парите пак при тях.

101

Анонимен

преди 4 години

Българите в чужбина- топ инвеститорите, ама тук некадърниците и готованите ги наричат "***", "предатели" и т.н. Даже умните кра.туни предлагат да орежат пенсиите на възрастните, чиито деца са чужбина. Ако на българина му кажеш: "еди- къде си е по-добре, защото са разрешили този и този проблем по такъв и такъв начин", вместо да се вслуша и да вземе поука, големият "българин" ти отговаря: "Отивай там!" или "Марш оттука!".

100

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно (и то ще е по-скоро рано), работещите емигранти ще се изпопенсионират, "децата" най-накрая ще трябва да порастнат (щото ако си останеш дете след 30 много трудно ще си намериш каква да е работа на 35 или пък ще си намериш партньор някога). И тогава най-накрая тая държава ще фалира, защото няма да има кой да раздува потреблението изкуствено. Засега номерът минава. Но дори това правителство не е толкова т.ъпо, че да не осъзнава, че заплатите трябва да се вдигнат.