37

Хм!

преди 4 години

Кучкарите ако си обичаха кучетата, щяха да си купят къщи с големи дворове, където кучетата им да акат на воля, а не да ги затварят в тесни апартаменти.

36

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е кучкарската *** да бъде озаптена със закони.

35

Никк

преди 4 години

Разбирам че кучкарите си обичат животинките повече и от собствения си живот и с това съм ок.Кучето ви може да е страшно добро към вас и семейството ви, но това не значи че е такова спрямо чужд човек на улицата и парка.И е гадно когато човек се чувства смущаван, уплашен и дори заплашен от нечие свободно тичащо куче. То може да е добро, но аз не знам дали е такова! .Може и точно спрямо мен или малко дете пък да не е добро.Така че бъдете малко толерантни към некучкарите, защото някой ден всичко

34

Хм!

преди 4 години

Тия дебиЛли не се научиха, че мястото на животните не е по апартаментите. Зелените площи около блоковете не са места за изхождане на кучета, а места, където децата играят.Деца, този мек пластичен материал в пясъчника не е пластилин, а котешко ако.

33

АнтиКучкаря

преди 4 години

Някак странно липсваха протестите и "хумуристичния начин на недоволство" на тия кучкари под статиите за разкъсания и убит от кучета човек преди околко месец.Изчакаха да се позабрави случая и изпълзяха от колибките си надали вой ..до следващия случай на осакатен възрастен човек или дете,когато ПАК подвили опашка ще се скрият. Що така ве, запенили се кучкари ?Много смели станахте.Май е нямало тези дни нахапана старица или детенце,та затова лаете тук по коментарите.И за вас намордник трябва.

32

Анонимен

преди 4 години

Май и за СОБСТВЕНИЦИТЕ на кучета трябват намордници.Що за перверзия, да държиш горкото животинче цял ден да се стиска вкъщи и да го извеждаш да пикае чак вечерта!

31

Toй

преди 4 години

Ще сложа намордник на моето куче когато вида всичките пoмияри и безстопанствени псeта с намордници .

30

До ддт

преди 4 години

Аве изобщо не ме интересуваш ти и твоя пес, ако, ще и двамата да се запените...Все ми е тая...

29

българин

преди 4 години

Те , и пушачите и собствениците на заведения сума ти време пищяха и реваха , че едва ли не ще се срути държавата , че ще настане края на света... , пък на края се кротнаха и сега излизат да пушат отвън , без да се тръшкат !!!!

28

До мен

преди 4 години

*** те кучкарите повечето са бездетни...Изобщо не им се отглеждат деца... Егото не им го позволява!

27

Анонимен

преди 4 години

Голяма част от тези хора използват некопетентността на управляващите, за да извиват ръце за пореден път. Ето това е типичен пример как едно зле скалъпено решение може да доведе до повече негативни последици, отколкото до позитивни. Сега съвестните ще изпълняват разпоредбите, а останалите ще продължат да разхождат кучетата си както им падне. Аз също имам куче в категорията "2 до 10 килограма" и няма да му сложа намордник. В градска среда го държа на къс повод и смятам, че мярката е предостатъчна.

26

ДДТ

преди 4 години

Към запенилите се антикучкари: Представете си да ви залепят тиксо на устата и едната ноздра и така да ходите в жегата. А при кучетата е още по-зле, те нямат потни жлези и се охлаждат само през устата. И затова са "изплезени", а не че искат да ви захапят. Малко разум преди да се изходите тук!

25

Вяра

преди 4 години

Всички собственици на кучета са за затвора. Да ги осъдят - защото държат животните затворени по апартаментите. Къде са защитниците на животните ? Защо тези кучкари не се затворят у дома си по цял ден и някой да ги разхожда на вън за 1 час както те мъчат -- домашните си любимци - . Това държане на затворени кучета по домовете е - престъпление !!!! Затова затвор за кучкарите защото мъчат горките животинки....

24

Мен

преди 4 години

Те децата ще имат право да ни вземат от 2020 г., и тихо и кротко си прекрават промени и закони-овчия народ се впряга за кучето си. Нямам думи!

23

Анонимен

преди 4 години

След 30г кучешка анархия вече е време "стопаните" да разберат, че не трябва да притесняват околните и не трябва да бомбардират парковете! Видяхме, че разчитайки на интелекта и добрата им съвест нищо не става. Затова сега ще трябва насила да се научат на ред.

22

ха ха

преди 4 години

До Анонимен 17 Добре си го измислил,но ако стопанина също има пистолет,какво ще правиш тогава? Дай всички да се въоръжим и да тръгнем по парковете.

21

Пешеходец -кучкар

преди 4 години

...а акото на наследника кой ще прибере?

20

www

преди 4 години

Освен намордниците да ги задължат да събират и екстрементите на кучетата, в другите държави как им ги събират и глоби плащат, ако нещо се правят на интересни, само тук е анархия.

19

мак

преди 4 години

Преди време пушачите, после кръчмарите, сега хората с кучета. Все някой тормозещ иска да му узаконят възможност да тероризира околните. Ако искате да му е комфортно на кучето и мразите намордници и каишки, дръжте го в къщи или излизайте по хладно. Никой не може да предвиди, от какво ще се стресне кучето и кого ще нападне, приказките "ама то не хапе" са за наивници.

18

Ма много сте прости!

преди 4 години

Такива закони и правилници се измислят, за да има основание да бъдат събирани глоби.Вие да не би да си въобразихте, че някой от управляващите се е загрижил за здравето и спокойствието на гражданите и техните деца?