198

Анонимен

преди 4 години

Русфилите са проказа, трябва да бъдат затворени в лагери за превъзпитание. Предлагам лагер в Белене.

197

да се премести

преди 4 години

Докато го има този паметник на съветската армия ще има проблеми и това е очевидно. Надраскват го и изцапват поне 15-тина пъти всяка година. Да сте видели някой да е надраскал поне веднъж паметника на апостола Левски вече повече от 140 години. Отговорете си сами защо е така...Защото истинските неща не се надраскват и оскверняват.

196

русофилите долу!

преди 4 години

Много хубава идея, трябва да сложим и всички русофили в саркофаг също

195

Българин

преди 4 години

Русофобията е болест и тази статия го доказва.

194

Анонимен

преди 4 години

Тези комунистически реликви не са историята на България,не лъжете поне младите! Да изчистим България,не само София от комунизма и неговата пропаганда!

193

Пламен

преди 4 години

Идея: Да отделим София в град-държава... Да я покрием с черен съркофаг. Камарата на архитектите да "изархитектират" един паметник на Кремиковци, на мястото на Борисовата градина. Най-умният вожд-софиянец Ви предрече ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ и утесняване на пътищата. Та, затова Градината...

192

Анонимен

преди 4 години

Този паметник символизира края на Българската държавност и поставане на колене пред простотията.

191

kireza

преди 4 години

*** НА ЕНТА....И ПРЕКАЛЕНО МНОГО СА....

190

Анонимен

преди 4 години

Льольо атракцията не е Бузлуджа,а това отстрани и малко по високо! Мечтаете за такива атракции както в София,така и в цяла България! Трябва на синджир да ви показваме по панаирите като атракция!

189

Анонимен

преди 4 години

Дон205Ти историята, не знаеш иначе голям професор по Български език си :) Смешникк вземете се образовайте за 44та и 45та, че се излагате като Български граждани, ако въобще сте. Да викате герои на този, които ви окупира... Е меко казано ***. А България е има над 1300 години и ще е има винаги и без рашааа.

188

Анонимен

преди 4 години

...и хитлер е част от историята... а на него паметник?

187

Анонимен

преди 4 години

Е не може паметника на Самуил,лъва пред НДК,паметника на Левски да са по пет метра,а паметника на някогашната дружба с окупатора да е двадесет и пет!!!

186

До 201

преди 4 години

Казва се "окупира",а не "окопира".Първо се ограмоти и тогава давай мнения.

185

HELL

преди 4 години

Това което казват и викат за "идея" се води ПОДМЯНА НА ИСТОРИЯТА, като се скриват исторически ФАКТИ.Новороденото поколение от сега ИСТОРИЯ ще им вменява РО-Б-СТВО!

184

192,

преди 4 години

логиката ти е провокативна.А паметника на Бузлуджа трябва да се ремонтира и да стане туристическа атракция.И сега идват много чужденци да се снимат на него.Няма друг такъв в света.Елементарното ти мислене и комплексарщина,водят до желанията,които си изложил.

183

Анонимен

преди 4 години

Паметника да се разруши,да се остави мемориална плоча,останалото в музея!

182

Анонимен

преди 4 години

Та тя е заплаха дори за най близката и Украйна. Айде стига се напъва. Всички знаем болната амбиция на рашаа да тормози и да окопира. И днешни дни това е факт.

181

Пламен

преди 4 години

Идея: Да отделим София в град-държава... Да я покрием с черен съркофаг.

180

Поет

преди 4 години

Аз бих предложил и паметника на "Цар Освободител" да бъде заменен с един каубой на кон - така руския символ ще стане американски и депутатите като излизат от парламента и го видждат,ще изживяват "американската мечта".

179

До 185

преди 4 години

А кой ти е приятел,бе,ц..ул?Чичо Сам ли?Дето му подарихме американските централи,дето го пуснахме да си прави безплатни военни учения,дето ще ни продаде още непроизведени изтребители,които още от сега са морално остарели,даже без нужното оборудване,което иначе би струвало 3 милиарда и половина.Русия не е заплаха за нас,нищо,че краварите непрекъснато ни го внушават.