506

Анонимен

преди 5 години

Никой паметник не трябва да се осквернява, без изключения. Без значение дали е на Червената армия или на Левски. Псуването не е наказуемо и не пречи.

505

Анонимен

преди 5 години

До Членска карта 7За разлика от тебе, имам познати русофили,възрастни хора, които обичат България Русия и са ходили в Русия. И въпреки, че са русофили, не съм чувал от тях такива глупости, каквито ти си надрънкал днес! А и още нещо - те от своя страна НЕ смятат, че България трябва да си сменя името и да бъде наричана " Задунайская губерня", докато такива продажници като теб бихте сторили това! Но има една утеха, и тя е, че и руснаците НЕ търпят тези, които обиждат своите си народи и държави!

504

натегач

преди 5 години

Некакъв главен архитектор предложил да се бутне горната част на паметника и да се сложи значка-България над всичко.Защо трябва да бута и да плагиатства.Място за паметници-колкото щеш.Но така ще се докаже като заклет евроистерик и ше получи повишение.А може и посланник,та да си подсигури дъртините.

503

Членска карта №7

преди 5 години

Не, опитвам се да отговоря на любопитството ти!

502

Анонимен

преди 5 години

редно е да има

501

S/N

преди 5 години

И с окупация ли ни заплаши?

500

Членска карта №7

преди 5 години

До S/NКато дойдат, първо на теб ще обяснят!

499

Анонимен

преди 5 години

До Членска карта 7Видяхме те по какъв акъл се водиш, не с мозък мислиш, а със ***. Хайде, със здраве, пий си боярщника и кротувай!

498

Членска карта №7

преди 5 години

До РеалистАбе, човек, не се хаби с тези амсалаци! Просто ги габаркай! Тях Истината и Историята не ги интересува, те са мразилки!

497

Членска карта №7

преди 5 години

Това ще стане, само ако се водите по акъла на шпротите и галиченските паписти!

496

Реалист

преди 5 години

До Софиянец Щото България беше обявила война на САЩ ,Великобритания и решенията на Техеранската конференция баха задължителни за съюзниците .Защото бяхме съюзници на Германия и имаха военни бази на Черноморието ни ,използваха Търговският ни флот . Защото имахме окупационни корпуси в Сърбия ,Македония ,Гърция и плащахме репарации до 1974 година ... Защото Чърчил много настоява да ни разпокъса и да има Бургазлъ ,Ямболлъ ,Кържалимемеда ,Филипополис и да сади картофки на мястото на София .

495

Анонимен

преди 5 години

А препикаването брои ли се за обругаване!

494

Членска карта №7

преди 5 години

Сега остава да посочиш къде съм написал, че българите са неблагодарни....!

493

Анонимен

преди 5 години

Този закон значи извежда в някакъв култ русизма изобщо. Щом руските кмпериалисти са из с рали някъде памятник, значи длъжни сме да показваме уважение. Утре ще ни разпишат и правилник за показване на уважение - как да го гледаме, как да му се кланяме....

492

Членска карта №7

преди 5 години

Тоест, правиш разсъждение по картинка... Но не ти се получава!

491

Анонимен

преди 5 години

До Членска карта 7Не знам за теб, но българите НЕ са мюсюлмани, че да гледат месечината ( полумесеца). Не знам какво ти е на мозъка, но мисля, че нещо НЕ си съвсем в ред. Да показваш най- нагло и да заявяваш, че българите са НЕБЛАГОДАРНИ към Русия, то това е изключителна наглост от твоя страна и гну,сна клевета. Едно е ясно, но твоята кратуна едва ли ще го разбере - българите НЕ сме русофоби,НЕ мразим Русия и руския народ; но НЕ сме неблагодарници! О, и да, България ни е НАЙ- МИЛА!

490

Алооо

преди 5 години

Драскачи неграмотни дядо ми е загинал през 1913г.Балканска война в Плана планина с много други, къде е паметника такива като вас са го изорали.

489

Sata NATO

преди 5 години

Още един не разбрал, че никой не му иска благодарността...- Аха, ами това е доста груба проява на неуважение, не мислиш ли? Да кажеш, че не ни искаш благодарността.... Тоест, искате просто да се страхуваме, а?

488

Членска карта №7

преди 5 години

До СофиянецПоради същата причина поради която обяви война и на Япония!

487

Българин!

преди 5 години

"той позволява преследването на извършителите на такива действия не само срещу паметници на Червената армия, а и на такива от Руско-турската война, например."Сериозно?!? Аз досега не съм чул някой българин ДА Е ОСКВЕРНИЛ КАКЪВТО И ДА Е РУСКИ ПАМЕТНИК! Още повече пък такъв от ОСВОБОДИТЕЛНАТА ВОЙНА! Осквернявани са САМО ПАМЕТНИЦИ НА СЪВЕТСКИТЕ ОКУПАТОРИ, което си е напълно нормално, защото ТЕ НЯМАТ НИКАКВО МЯСТО В СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ!