105

Анонимен

преди 5 години

Става все по зле, началниците стискат Винету , а той дере народа като башибозук. Въпреки че турците са оставяли за храна на раята , а тоя за да спази кожата и майка си ще заколи

104

Анонимен

преди 5 години

На много места на където отказват да слушат САЩ им бива стъжвано положението. Тия са като някакъв световен рекетьор! Според вас трябва ли да си платим за сигурност? А ще получим ли такава ако платим. А ако не платим, ще ни спретнат ли някой майдан, етнически конфликт, санкции или нещо друго?!

103

Анонимен

преди 5 години

Предлагам *** Джамбазки, момчето което завърши нещо в ЮЗУ но така и не придоби знания, момчето което се издигна крякайки безмислици, момчето което бе издигнато до евродепутат от дърти ченгета да излезе и да извряка против съюзниците хахахахах

102

Анонимен

преди 5 години

До смяхМаксимален таван на продажбата гласува американският Конгрес, т-пчо. Това не е цената на самолетите. Това е ограничение от тяхна страна - за колко пари може да си закупим оръжие. Пък ти ако искаш си вземи и голи самолети.

101

Анонимен

преди 5 години

Страхотно е да слушаш рева на кутевскатаа сбирщинаа :))

100

Анонимен

преди 5 години

Нищо не стопля сърцето на българина повече от квиченето на обеднели милиционери.

99

Анонимен

преди 5 години

Горанов и Борисов ограбват народа

98

Анонимен

преди 5 години

ПО-ДОБРЕ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ ОТКОЛКОТО РОМСКИ ГЛАСОВЕ.

97

смях

преди 5 години

Срещу САЩ не се рита. Прави ли впечатление как по всички точки отстъпихме, 1. Цената беше 1.8 млрд лева - отметнаха се. 2. Разсрочено плащане за 10 години - отметнаха се. 3. максимален таван от 2 млрд - сега и това ще се отметнат и ще платят 2.8 млрд и ще кажат, че не са 3 млрд и сме на страшна далавера.

96

Анонимен

преди 5 години

Много е мизерен тоя самолет бе хора не го купувайте ако не дай си боже стане нещо ще ги свалят всичките за 16 минути.

95

Анонимен

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ САЩ! ДА НИ ОТЪРВАТ ОТ ТОТАЛИТАРНИТЕ ПРОДУКТИ ОКОНЧАТЕЛНО!

94

Е не

преди 5 години

Или тоя ни взема за абсолютни баламурници, или е безкрайно арогантен, сежичен и самонадеян тип! Как така крайният потребител няма да усети разлика , ато му се намалят основните разходи с 20%? ***!!!

93

Анонимен

преди 5 години

ПОНЕ ЗА ТЕЗИ 2 МИЛИАРДА ЩЕ ЗНАЕМ ЧЕ ГАРАНТИРАНО НЕ СА ОТКРАДНАТИ И ЩЕ ЗНАЕМ ТОЧНО КОЛКО И ЗА КАКВО СА ДАДЕНИ.

92

С една ескадрила

преди 5 години

С тия десет ф-16 може да се правим на силни само пред македонците

91

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПРЕДЛАГАМ САЩ ДА ПОДАРЯТ ФЕДЕРАЛНА ИЗДРЪЖКА НА ВСЕКИ БГ ПОЛИТИК В ЗАТВОР В САЩ.

90

Анонимен

преди 5 години

България ще фалира а САЩ ще поискат и златото на БНб от Живков като гаранция че ше им плащаме после до 2040 г.

89

Ф16 редовно падат

преди 5 години

сами. Четете новините. Последния върху собствения хангар. И Ф35 падна в океана при първия полет в Япония и сега дълбаят дъното, да не би руснаци и китайци да им откраднат безценната технолия. Така е с еднодвигателните самолети. Несличайно Ф18 за флота е с 2 двигателя, Ф15 също, Ф22 също. Както и всички руски самолети

88

Анонимен

преди 5 години

Разпределете ги само равномерно по територията на държавата тия 8 щайги, не ги дръжте на едно място, че само една вражеска бомба ще е достатъчна да ги няма, ха-аха-ха.....

87

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

АУУ ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ ИМАЛ ПАРИ, А ЗА "БЪЛГАРСКИТЕ" МИЛИЦИОНЕРИ И *** НЯМАЛ АУУУ КАКВА ТРАГЕДИЯ ДРУГАРЕ, КАКВА ИСТИНСКА ГАНЬОВСКА ДРАМА. НОРМАЛНО! ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ ИСКА ДА Е В САЩ, И ТО МОЖЕ БИ ПО-ДОБРАТА ПОЛОВИНА.

86

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам пишещите в защита на герб, вие мазохист и ли сте или небългари. Дори да ви плащат неприемливо е да се застъпвате за това да се изхарчат ударно пари при положение че това са съдрани кървави пари от огромни данъци и такси от населението.Президентът имаше приемливо и обосновано предложение.А сега началниците скръцнаха със зъби и Винету ще извади веднага парите на хората, после няма да ги извади от неговия джоб а ще ви наложи още такси и данъци.