42

Химик

преди 5 години

Имах един състудент преди 40 години, 202 см, 135 кг живо тегло, на стари години надхвърли 150! Прибираме се, касетофона го няма!!! От отсрещната квартира, където бяха африканци се носи музика! Моят човек влезе там и всички станаха и застанаха мирно, защото големият бял човек бе много ядосан и си отвори вратата с ритник!

41

Стратег

преди 5 години

Това означава, че Бойко ще падне, макар и трудно;))) Но ще е с нокалт!;)))

40

Анонимен

преди 5 години

Еди Хърн, ***...още ли искаш 70% на 30 % от парите за Джошуа срещу Уайлдър?)))

39

До

преди 5 години

Съберете най добрите спринтьори и ги пуснете на футбол срещу такива като Салах и Меси! Те това е! Как да ти го обясня?

38

...

преди 5 години

Кюфтето размаза Джошуа с нокаут а нашия *** скача като петле по ринга и се пъчи колко е голям. Голям, голям, колко да е голям. Кюфте от Мексико направи смешни и двамата. И Джошуа и ***-пульо :D Той *** като излиза на ринга, си мисли че е в някоя софийска чалготека, където може да бие хлапетата... да ама не :D

37

Анонимен

преди 5 години

Аре стига с това черно тото за оправдание, бре! Мексиканеца си го надигра отвсякъде. Приемете факта. Реванша вярвам ще го вземе Джошуа. Там няма да има подценяване вече.

36

Браво на Руиз,

преди 5 години

но няма да ги задържи дълго ....и Дионте,и Фюри ще го направят смешен просто щото и двамата са хитри и технични....Джошуа си е смешльо и добре,че го разкриха по скоро.

35

Библията

преди 5 години

Обяснява всичко, но вие не четете или правите това като дяволи! Казано е - не си прави кумир.... Голяма сензация, един як пичага с бирена закалка, натупал някакъв мънгaл!

34

1

преди 5 години

Този мач е нагласен, много пари са изкарали.Реваншът ще си е както трябва.

33

Анонимен

преди 5 години

Муахахахха...излезе за пръв път от Англия Джошката и нацапа гащите.

32

До пича под мен,

преди 5 години

добре да имаш мускули, но трябва да е умерено....а не да си 1,70 на 120 кила примерно иначе се получава това, което си написал....а Джошката просто има слабо кардио, слаба техника и никак не носи на бой.

31

Бау

преди 5 години

Според мен Джошуа падна, защото го подцени. Млад е, неопитен. Ще се научи.

30

bai_jordan

преди 5 години

Той не го би, той го уби! Предполагам че е имало и подценяване, но това си е проблем на Джошуа и щаба му. Честито на победителя!

29

Анонимен

преди 5 години

На реванша ще видите че тоя Руис ще бъде помлян от бой и ще се разбере че този мач беше едно голяяямо черно тото от който много хора станаха милионери. Както мача Ливърпул- Барса.

28

Анонимен

преди 5 години

Допускам, че при продължителен мач и дълго бягане мускулите може и да пречат! Сам преди години бях взел да редувам през ден, днес дълъг към 10 км крос, утре - набиране, лицеви опори и коремни преси! В един момент започнах да усещам при бягането ръцете ми да изтръпват и си го обясних, че кръв не им достига. А мечките издържат цяла зима!

27

Бау

преди 5 години

Брех. Напълно неочаквано. Само ми е мъчно, че новия шампион прилича на торба ...

26

недко

преди 5 години

До АнонимеНкаква лоеба топка бе...това не ти е бодибилдинг..а бокс..а ти въобще за анди руиз чувал ли си преди мача..ако не си не коментираи въобще този спорт

25

Анонимен

преди 5 години

Кличко беше на 41 години и за малко да не нокаутира 28 годишния Джошуа. Ако беше в разцвета на силите си на 33-35 години Кличко, Джошуа щеше да бъде пометен. Още в него мач се разбра, че Джошуа е един надут медиен балон.

24

Е къде е сензацията.

преди 5 години

Джошката си е гола вода,още след първия нокдаун беше свършил горивото, тия мусколи май-нямат грам покритие, баси слабото кардио, че то Кобрата в 12-тия рунд не е така запъхтян,а е пенсия вече. А Руиз, ами браво на пича. Имаше 1 месец за подготовка и да не говорим,че е много по-нисък, което си е кофти при бокса....,но техниката си е важна и тук се видя нагледно.

23

Иван Лендъл

преди 5 години

То и Бойко натежа, но си остава най добрият в България!