69

българин

преди 5 години

До "Привет от Германия" Хей ***. Да отидеш незабавно на лекар! Ок? Ти не си добре бе дечо!!!! Нямаш никаква връзка с главния!!!

68

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В.Така е, човечеството извърши гигантски технологичен скок, но човешкото съзнание не е мръднало и на милиметър в развитието си. Алчността и свързаното с нея желание за абсолютна власт неминуемо ще доведат до ядрена катастрофа.За съжаление през 1989г. падна по-правилният строй. В социалистически свят с обществена, а не частна собственост, светът не би се самоунищожил както е на път днес да го стори.

67

Анонимен

преди 5 години

Няма толкова голяма глупост като тази новина ...Няма толкова *** народ като руския

66

привет от Германия

преди 5 години

руснаците да купуват памперси !руска мечка , а ?!На ви сега руска мечка с памперси !

65

Анонимен

преди 5 години

САЩ не са се поколебали да пуснат през 2СВ не една, а цели две ядрени бомби и то над цивилно население.

64

Ф.С.В.

преди 5 години

Третата световна война е неизбежна - човекът технологично надскочи себе си - Но мъдростта му се изпари - ТА ТОЙ СИ Е ПРОСТО ЧОВЕК - АЛЧЕН *** И ВЛАСТОЛЮБИВ- така че ако не сега - то в близко бъдеще 20--30 г - след войната ще има някоя и друга жаба да подскача покрай горящите градове факли! 100 г ще бъде пълен мрак от дим !! Ще има ядрена зима и адрени торнадо ( Бг учен в Канада е открил ядреното торнадо-- ако е огромно може да изхвърли атмосферата в Космоса)

63

Банго Сокерес

преди 5 години

Да, оригиналната цел на първата Атомна Бомба е бил Берлин .Тогава - 1942 г. - стартира проекта Манхатан, в секретния град Тогава в Пустинята на щата Ню Мексико - ЛОС АЛАМОС .САЩ ОЩЕ 1942 Г. ---ТЕСТВАТ ЯДРЕН КОНЦЕНТРИРАН ВЗРИВ, ЦЕЛИ 7 ГОДИНИ ПРЕДИ ПЪРВИЯ ТЕСТ НА СССР В КАЗАКИСТАНСКАТА СТЕП .НЕ САЩ, А БРИТАНЦИТЕ СА ИМАЛИ ЦЕЛ ДА УБИЯТ ХИТЛЕР, И ДА ПОМАГАТ НА НОВА ГЕРМАНИЯ СРЕЩУ НАСТЪПВАЩИТЕ ЮДЕО-БОЛШЕВИКИ .А САЩ ОБРАТНО -- ВИНАГИ СА ИСКАЛИ ДА ПОМАГАТ НА СССР, ПО ХОЛИВУДСКО-ЕВРЕЙСКА ЛИНИЯ .

62

Цветан Караилиев

преди 5 години

До привет от ГерманияВинаги наведената глава,още повече пред Русия,няма нищо добро да донесе!

61

Eha

преди 5 години

Америка не губи нищо от това да разположи атомни оръжия в Европа....но Европа губи :)Елементарна сметка...тези които са в Европа губят

60

Анонимен

преди 5 години

До 52Я по спокойно, хвърчат слюнки от ярост и безпомощност, вате нките останаха сами, никой не иска да е на тяхна страна. А Естония, Литва, Латвия и Полша са готови да направят всичко само и само да не ги мачка отново миризливия руски ботуш, дори да разположат гора от американски ядрени ракети, само и само да се спасят от руснаците. А Украйна която руснаците излъгаха да се откаже от ядрените си оръжия, като и гарантираха териториална цялост я излъгаха най нагло. И тя е готова да разположи ам

59

Динозаври обречени

преди 5 години

Европа се управлява от безгръбначни ментално увредени ***, а европейските народи са раздирани от вътрешните си проблеми с мигрантите и с падащите доходи. Останалите са го ударили на здравословен живот, вместо да протестират с хиляди пред военните бази на НАТО като бабите и дядовците си, те мислят, че ще живеят вечно щото ходят на фитнес и тичат в парка.

58

Сърбия

преди 5 години

Когато беше войната в Сърбия нали също използваха ядрено оръжие. Една от бомбите падна в България и трябваше да ни дадат милиони компенсация. Защо мислите сме на първите места по ракови заболявания. Радиацията води до това.

57

Анонимен

преди 5 години

Кой каза че няма вече СССР? Е, республиките им малко намаляха, но иначе са си същите.***, пардон, плашипутиновци.

56

Анонимен

преди 5 години

От Москва: САЩ се готвят да използват ядрено оръжие в Европа!----------------ТАВАРИЩ ПУТИН ИЗПРАВИ СВЕТА НА ПРАГА НА НОВА СТУДЕНА ВОЙНА

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Ъъъ ... ок.

54

привет от Германия

преди 5 години

Американеца като каже нещо го изпълнява ,хвърля атомни бомби без да му мигне окото ито ги хвърля срещу агресивни и ипериалистически страни ! Ако не бяха американците , не се знаеше Япония още колко дълго щеше да продължи втората световна война и още колко милиона жертви щеше да има ?! Евалла наамериканците , сега е ред да покажат на руските диваци ,че американеца не си поплюва , а действа в точното време и на точното място !

53

Анонимен

преди 5 години

От Москва: САЩ се готвят да използват ядрено оръжие в Европа!------------------ЗАТРОГНАТ СЪМ ОТ РУСКАТА ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА СЪДБАТА НА ЕВРОПА....УБИЕЦЪТ ОТ КГБ НЯМА НУЖДА ДА СИ ПРАВИ ТРУДАНЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ РУСИЯ

52

Патриот

преди 5 години

Не на америка не на войната и агресията!Добрият атлантик е само разчлененият и хвърленият на уличните ***!

51

Анонимен

преди 5 години

Скоро, в Деня на победата, руснаците проведоха шествието на "Безсмъртния полк". Участваха милиони, които са загубили роднини през Втората световна война. Руснаците помнят урока и може сух хляб да гризат, но няма да допуснат някой да започне да избива населението им както тогава.

50

АнонимеН

преди 5 години

ПРОБЛЕМА С КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ МОЖЕ ДА СЕ РАЗРЕШИ САМО СЪС 5 ДОБРЕ ПОЗИЦИОНИРАНИ АТОМНИ БОМБИ ОТ ПО 50 МЕГАТОНАВЕЧЕ ИМА АТОМНИ БОМБИ СЪС МНОГО НИСКА РАДИАЦИЯ ИЗБИВАТ ГЛАВНО ЖИВИТЕ СЪЩЕСТВА БЕЗ ДА РУШАТ ИНФРАСТРУКТУРАТА И РАДИАЦИЯТА ИЗЧЕЗВА ДОСТА БЪРЗО!!!КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е ЧИСТО ЗЛО И ДОКАТО Я ИМА САМО ЗЛО ЩЕ ТВОРИ А КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ РАЗБИРАТ САМО ОТ КУРШУМ В ГЛАВАТА И НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕВЪЗПИТАНИЕ!)