160

ай сиктир

преди 5 години

Нито едните , нито другите стават, а останалите кандидати нямат реални шансове. Въпроса е кой краде по-малко гербавите или червените *** като гледам май няма верен отговор и затова ще ходя за гъби.

159

до анонимни 182-ри

преди 5 години

Много се радвам, че ни осведомяваш за твоите намерения ! Поне да си беше написал името за да знаем, че ще бъдеш единствения /единствената/ която ще гласува за тези продажници ГРОП.

158

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ не е идеален, но да гласуваш за БСП си е самоубийство.

157

фанетеМаЗаКуро

преди 5 години

Без парите от наркодилъритр Бенчо и Очите #червенитеСвини нямат шансВенсеремос!

156

Любопитен

преди 5 години

До Анонимен"Червените *** не са народа"Съгласен!Обаче да не би гербаджийските да са???

155

Анонимен

преди 5 години

Кво е тва - герб?В уикипедия няма нищо, което да казва, че това е политическа партия някъде в ЕС.

154

Анонимен

преди 5 години

Аз пък ще гласувам за ГЕРБ. Няма дя променят мнението ми с фалшиви анкети.

153

Червен кольо

преди 5 години

Интересно тези от медиана не им ли омръзна да манипулират От години бсп печели избори само в техните предвиждания Обикновенно след това губят и пред следващите избори пак водят докато пак се оказва че са изгубили

152

Слабо лъжат

преди 5 години

Червените агенции Явно ГЕРБ води поне с 25%Мда

151

Ха-ха

преди 5 години

То не може всичко наведнъж!Първо сваляме ГЕРБ,а после му търсим алтернатива.БСП не са проблем,щото винаги можем да ги изритаме.Но повече от година не трябва да управляват.На страната е нужно нещо много по-различно от всичко досегашно-управление от Орбанов тип,отчитащо националните особености и международните реалности,без идеологически залитания,прагматично и реалистично.Време вече няма-още 10г по същия начин и България е обречена на изчезване.

150

Анонимен

преди 5 години

Червените *** не са народа

149

Що за тъпо парче

преди 5 години

Би гласувало за червените мулти милионери?!Аре писта

148

Анонимен

преди 5 години

Българите не трябва да допускат азиатска партия до управлението, която да им определя бъдещето !... защото то е горчивото Минало !

147

Анонимен

преди 5 години

Гроб не е партия. Гроб е организирана престъпна група за ограбване на народа и смазване на всички инакомислещи.Оставка и затвор!

146

УФФФ!

преди 5 години

Добре, че беше тази статия, за да мога да преброя колко са останали симпатизантите на ГЕРБ!Слабо бе, хора! Накъде с 200 човека?!?!?Е, ще вкарате тия кифли с НЕбългарските фамилии, малко са зле с английския, ама за духай-ду-ду стават!Трябва да има и издънки в тоя Брюксел!Успех на двамата кандидати!

145

...

преди 5 години

В политиката - цел номер едно, днес се влиза за:А) Да крадеш свободно и безнаказаноБ) Да крадат и роднините ти свободно и безнаказаноВ) Когато убиеш дете на пътя - да не те съдят. Дори ти да ги съдиш, че са те обвинилиГ) Да получаваш заплата за нищо свършено, дори и да не ходиш на работаД) Да се възползваш от всякакви придобивки, за които плаща държаватаИ още и още.. да изброявам ли още?

144

Василев

преди 5 години

Всеки политик иска да направи велики гениални неща, да даде много средства на народа, да вдигне стандарта на живот, ако може от утре!!!Само не знам , кой ще го изработи всичко това???Няма да е баба ми от Мексико, май вие трябва първо да го изработите, и после да го разпределите!Пак сте прецакани, селяни прости, вие трябва да работите!Агент Кени Лейджър!ЦРУ!!!

143

Бг

преди 5 години

Някой да изкара на предните Евро избори даваха пак преднина а накрая 10-12%,зад герб

142

...

преди 5 години

До ГеоргиСДС и Иван Костов направиха това, за което говориш. Но пак казвам, не защитавам никой от тях. Всичките са еднакви лaйна. Нито една партия, от сегашните, не е способна да управлява а само да краде. Нищо повече. Магарешки - и той същия ***. Всичките са навързани като свински черва. Виж поради цецо, колко изгоряха заради евтини апартаменти. За оня другия, колко изгоряха заради къщи за гости. Всички са навързани, от всички партии. Една партия не става за чeп за зеле....

141

Мегз в затвора

преди 5 години

Нещо са ми съмнителни тези резултати... то е ясно, че по тия земи бродят още австралопитеци, обаче чак 4,9% да гласуват за воля...