299

Анонимен

преди 5 години

Гербавият т.рол пак се разписал последните страници след обедната си почивка.Човеченце дребничко кого ще,вуйчовото,убедиш, че стават господарите ти за нещо по-различно от това,да играят ролята на изтривалка на западните си шефове?Па и източни и всякакви може да са-щом им плащат.Сега с вярата на хората сте се заиграли. Не става тъй, вуйчовото,у нас все още има православни християни,които са наясно кому и защо се кланят.*** за разлика от теб тоя,на когото се кланят не е тукашен със 100 апартамента

298

Католическата църква

преди 5 години

Харчи стотици милиони от богатството си за беднитеПравославната само граби от бедните и се мазни на богатите

297

Анонимен

преди 5 години

Тази проруска пропаганда ще ме накара да стана католик.

296

За 322

преди 5 години

Същият може да ти обясни и кскво е развит социализъмСлед като се сесерето им умре станаха от правоверни комунисти- правоверни православни

295

Анонимен

преди 5 години

Сегашният патриарх е толкова безличен , църквата се е откъснала от хората , владиците тънат в лукс един лев не са дали за приюта на поп Иван . Един приют не са направили да подслонят хора изпаднали в беда и безизходица една социялна кухня не са направили ,пари ли нямат ?

294

Папата живее

преди 5 години

В апартамент 50 квадрата ПопПолковниците да покажат къде живеят, ако не ги Е Срам!

293

Анонимен

преди 5 години

До D:Можеш ли да ми обясниш какво е това канон, щото аз съм израснал при социализма и тогава беше опасно да се задават такива въпроси.

292

Стратег

преди 5 години

До АнонименАзсъм тенгриянин, но ще ти обясня. Разликата идва от това, че Рим е към петър, а Балканите към Савел. Така се заражда и въпросното "филиокве", което е основната линия на раздора - изхожда ли Бог Свети Дух от Бог Отец или изхожда и от Бог Син;))), и втората е самият папа-цезаризъм, оттук и разликата вече в каноните;)))

291

Содомит

преди 5 години

"Канонът не може да е над гражданите и техните желания. "Бе те и в Содом и Гомор така са смятали

290

Анонимен

преди 5 години

Как е възможно, що за наказание последните 75 години все дъното на човешката *** да управлява у нас?! Ей я на тая женица нещастна - абе жено, като не си насяно какво е църковен канон не се барем излагай! *** толкоз да е зле на горния етаж, че се не усеща. Като оная още по-наказаната Павлова. Абе скрийте ги тия, дето от нищо не отбират. Накрадохте се, пари, барем вече имате - плащайте на една идея по-грамотни и възпитани хора, че тия и вас вкопаха бе, управленци! Такъв лош атестат са за вас!

289

В ИДИЛ

преди 5 години

Щяха да посрещнат Папата по- добре от нашите ченге-попове! Позор за БПЦ!

288

Анонимен

преди 5 години

До 309Лицемери сте вие русофилите-продажници, защото вие избивахте поповете и разрушавахте черквите, а сега сте по-католици и от Папата !

287

Стратег

преди 5 години

До АнонименАз съм тенгриянин, обаче принципно по форумите пишат повече русофилизирани болшевики, бивши атеисти, които си немат голямо понятие от тия работи. Може и да има, но това е въпрос, който трябва да се реши на общоправославен събор. Не е работа на Америка, на една протестанска държава, в която религията и културата са бизнес-индустрия, да урежда работите на Православието;)))

286

Анонимен

преди 5 години

Герберите са по-зле от помаците - ще си оставят вярата за едното човекоугодие. Но пък ако бяха поне малко вярващи, нямаше така да се борят срещу християнството - то не бяха истанбулски кокнвенции, стратегии за детето, паради...

285

Анонимен

преди 5 години

До 288,Познавам много попове които са пълни шарлатани и гледат само да докопат парите на страдащити хора.

284

Анонимен

преди 5 години

До Стратеги айде сеха другарЮ ни обясни, каква е разликата във вярванията и ценностите между християните от католическата и православна църква ?

283

D:

преди 5 години

КАНОНЪТ Е НАД ВСИЧКО, *** !!!

282

Анонимен

преди 5 години

Митрополит Николай трябва да бъде следващия патриарх !

281

Анонимен

преди 5 години

Папа Франциск е най-земният духовен водач на християните и затова русофилите не могат да го понасят, защото техният Гудяев е абсолютен сладострастник, контрабандист на цигари и откровен българофоб !

280

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен (302)Е, хубаво си е да си лицемер.