34

Жо

преди 5 години

РЕАЛНОСТТА е друга.Над 90 % от българските семейства са собственици на къщи, апартаменти, вили, ниви и др. недвижими имоти, които се оценяват на хиляди левове.Истина е, че доходите ни са доста под нивото на европейските.Но повечето европейци не притежават недвижими имоти и всеки месец плащат хиляди евро за наеми .Това е реалността.

33

към 30

преди 5 години

Да, ГЕРБавите вдигнаха летвата на кражбите и корупцията много високо!

32

Анонимен

преди 5 години

Стига с тоя ментеПапа, цяла Италия е почерняла от неггрри и не само Италия Германия също е черна и у нас все по често се срещат! Вчера цял ден говори за религии, етноси, мигранти

31

ГЛАСУВАМ ВИНАГИ ГЕРБ

преди 5 години

"Не ни казвай да приемаме алахогъзници, а кажи да ни изравнят доходите с европейските, защото си плащаме членския внос, рабитим колкото другите"И това ще стане приятелю, но не става изведнъж с магическа пръчка. Само погледни за кой работиш - голяма част от бизнесите в България все още са в червени ръце. Въпрос с ниска трудност - кой държи летище София? Да - червен изкуствен милионер е. Няма как да станат високи заплатите докато червени каскети все дърпат конците на бизнеса в България!

30

Анонимен

преди 5 години

Важното е,че посрещача е богат,а народа-кучета го яли.

29

Анонимен

преди 5 години

Папата е ясен ,знае се на кого служи ,но по голяма гнус и отврат предизвикват слугите и *** тук начело с така наречените ,,медии''!

28

До 30

преди 5 години

Запази си фентъзи сънищата само за себе си.

27

ГЛАСУВАМ ВИНАГИ ГЕРБ

преди 5 години

При БСП се стремяхме да си изравним доходите със Сърбия, при Бойко вече се целим да си изравним доходите със средноевропейските! ГЕРБ вдигнаха летвата много високо!

26

ГЛАСУВАМ ВИНАГИ ГЕРБ

преди 5 години

"Не ни казвай да приемаме алахогъзници, а кажи да ни изравнят доходите с европейските, защото си плащаме членския внос, рабитим колкото другите, а твоя подмазвач държи доходите нарочно ниски и краде заедно с бизнесмените! Лицемерие не понасяме!"При Бойко поне е възможен диалог и градивна критика - кажи го това на кoмyниcтите и ще почнат да ти карат "роми" от провинцията на контрапротести! При Борисов вече говорим за "изравняване на доходите с европейските" вече се целим много по-високо

25

Анонимен

преди 5 години

Изплю камъчето - дошъл е да вкара още безполезни и вредни твари....

24

sofeto

преди 5 години

В БГ(то) полвината заплати се плащат на черно, както много други дейности и стоки а точно това влиза в статистиките и затова сме бедни, бедни, та бедни!

23

Анонимен

преди 5 години

Не ни казвай да приемаме алахогъзници, а кажи да ни изравнят доходите с европейските, защото си плащаме членския внос, рабитим колкото другите, а твоя подмазвач държи доходите нарочно ниски и краде заедно с бизнесмените! Лицемерие не понасяме!

22

Анонимен

преди 5 години

Вярващ човек съм, но от църковни и религиозни деяния не разбирам. Кой е богопомазан, кой е фарисей или юда, не знам. Знам, че пред бога всички сме равни. Няма бедни, няма богати, няма лоши и добри. Човеците сме си измислили приказките, за да се правим на интересни.

21

Анонимен

преди 5 години

"Не е тази основната причина за папската визита"------------------Може би е пълзящо и постепенно завладяване на нови православни територии?

20

Анонимен

преди 5 години

Като са толкова богати, защо масово живеят в общински жилища и си мечтаят за собствено жилище, така както е при нас, апартамент и вила

19

Драйвър

преди 5 години

До Анонимен 11Дай Боже всеки му такива "аматьорски" уикенд удоволствия, и островна беднотия до шия. Скоро, даже очаквам английски гастарбайтери да берат череши в Кюстендил за 2 лв. на час.

18

Анонимен

преди 5 години

Дали този,който прави златовезани подаръци ще прочете статията на "Дейли мейл"за най-бедната страна в ЕС или ще продължава да се пъчи какво бил направил с нашите пари.Ние всички видяхме какво е направил за тия около него и какво за народа.Затова,на изборите един силен демократичен шут и конфискация на заграбеното.

17

БЪЛГАРИЯ Е НОМЕР 1

преди 5 години

Добре - приемаме истанбулската конвенция, на ромите им даваме супер права даже и президент и министър председател може да си изберем от "ромски" (понеже истинската дума е цензурирана) произход за да покаже съпричастност към днешния сбъркан свят и световните нареждания от шепа алчни сбъpкaняци - и ще се класираме поне в средата на ЕС като стандарт! Това ли искаме - аз лично не, чакаме новия световен ред, сегашните Евролидери са най-жалките в световната история, взимайте пример от Тръмп!

16

Анонимен

преди 5 години

Ами бедни сме именно заради посрещача ти, който ти се кланя и кани тук. Бедни сме, защото твоето посещение ни струва още един милион, който подмазвачът ти взе от бюджета, а остави онкоболните без лекарства и изследвания!

15

Анонимен

преди 5 години

Предпочитам в слънчева България, а не влажна Англия, в стара английска къща с плъхове и бълхи. Иначе, ако човек е работлив и в България се изкарват пари