68

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Стигат 140 години свободия .Време е . Няма само да ви строим къщи и апартаменти .Искаме да живеем в тях с по 3 млади булгарки .Старите за косата и в морето , стига само са обикаляли по ескурзии Местан

67

Анонимен

преди 5 години

*** пак много активни... Ще има пак 1000+ коментара...

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонименпечелили битли ..по 300, по времето на тервел ли?

65

Анонимен

преди 5 години

Срещу едно левче можеш да си купиш 3 турски лири. Ама кой е толкова луд да купува губеща валута?

64

Анонимен

преди 5 години

Нека да напомним, че най-великият български държавник, Стефан Стамболов, иска да сме под опеката на Високата порта в Истанбул. Искал го е, за да запази държавата, а именно хора с християнски радикални възгледи го убиват.Колко трябва да си ПРОCT, за да си убиеш най-съвестният човек в държавата, който я изважда от калта???

63

Анонимен

преди 5 години

А какво да кажем пък за Крали Марко... Че три балкански държави спорят чий точно национален герой е, а той всъщност е доказано, че се е биел на страната на турците. Честито!

62

Анонимен

преди 5 години

Вярата им ги хвърля в атрофен синдром.Не се усещат и са лесни за послушание.Идват 100 те девици и дотам.От сапуна ли е ,все се връткат и все не им стига.Та затова освен да искат,друго незнаят.

61

ф

преди 5 години

Пореден гаф на една неподготвена и некомпетентна министърка. Дипламат, който не е от кариерата не е за министър на външните работи. Но нали живеем под управлението на ГЕРБ, при тях абсурдите са нещо нормално.

60

Solar Power

преди 5 години

сиксти сикс е напълно прав !В крайна сметка най-важното е човек да живее спокойно и да има възможност да развие своя потенциял това е :)

59

Анонимен до 61

преди 5 години

Четох ти глупавия коментар чудих се и не можах да разбера ти от кое племе си точно ? Което познава историята си, корените си, и религия си. Само да спомена, ходил съм в турция, живея в страна където работят истински турци. Положението е следното: Моите наблюдения са че истинските турци са грозновати и са умственно мноооого по назад от другите нации. Та следя ти посредствената мисъл малко си хванал от Българския ген но турския ген ти личи. Красотата и ума от нас другото е от османците.

58

Анонимен

преди 5 години

"И така... Потвърждава се тезата, че супер малко турци са подчинили Балканите."Супер малко може да се използва като определение за дружината на Момчил войвода, който напада и сразява великите ти османци на Умур бег при Порто Лагос, пали корабите им, след което ги прави меки и при мащабната османо-византийска контраатака при Гюмюрджина.

57

Анонимен

преди 5 години

Василис Карас не беше ли гръцкия вариант на Тони Стораро? Е, тва е българското чалга поколение, което си мисли, че турците са му нещо виновни.

56

Анонимен

преди 5 години

Общо взето, турците идват по тия земи по абсолютно същия начин, както идват и българите. Не става ясно някои хора в България на какво точно ги е яд. Яд ги е, защото турците днес са мюсюлмани, живеят в мюсюлманска държава. Ако Османска империя или днешна Турция бяха християнски, щяха да им ce подмазват и да ги величаят. Ето примерно и 200 години византийско робство е имало, ама бъгаринът не заспива без да величае Гърция и без да е слушал Василис Карас и да обяснява колко бил велик той.

55

Анонимен

преди 5 години

Айде малеее пак се почнааа...Ша *** сравняват вие с длничката си расичка...

54

Анонимен

преди 5 години

До ерфогнЕрдогане.. Светлия ни тшозначав и нещо... По-добро от теб ;)

53

Анонимен

преди 5 години

И така... Потвърждава се тезата, че супер малко турци са подчинили Балканите. Даже и Божидар Димитров го казва в книгите си.

52

Ердоган

преди 5 години

Ало, момченцата дето бабите им са ги прескачали една камара източноевропейски мъже, (което обяснява светлият ви тен) и понастоящем смятащи се за баш турци. Наясно ли сте какво направих с лирата този месец? Изгорих всичките резерви и унищожих ликвидността на валутата само за да издрапам до изборите. Скоро ще ви се прииска да нямате нищо общо с мене.

51

Анонимен

преди 5 години

Ами факт е, че първите турци идват в Мала Азия с 600 конника и създават държава. А хуноподобните тюрки от Северен Кавказ, т.е. родственици на пра-българите, живели в едни и същи земи на много места, са били още по-малобройни. Примерно племето Кайъ, чийто племенен знак е същия като на пра-българите, са хората от където произлиза династияна на Османците. Които пък са били коняри в царствата на селджуките. После турските отряди на Балканите са били масово от по 300 конника. И пак са печелили битки.

50

Анонимен

преди 5 години

Много ми е кеф, когато българите фaшисти христяни масово не познават собствената си история. Ще ви кажа защо ми е кеф. Защото неуки и *** племена сам самички се затриват. То такава омраза, да ги пита човек от къде я черпят. От семейното възпитание. Така са им обяснявали разни митове и легенди. Смеят се на македонците, че им е фалшивa историята, пък не гледат себе си, как сам самички си разпространяват фалшивата смехотворна пропаганда. И всички ги хващат и им се смеят, а те си продължават...

49

Анонимен

преди 5 години

"Турците са супер малобройни, но в пъти по-умели войници."Мхм... Само дето турска е войска в била 5 към 1 към всяк от тези царства. Това не ти е, като сега. Разликите са много големи. На повечето хора им е било през дедовия, кой "ги управлявя". Някой даже, не са и знаели. Прсот са давали злато и храна на хора с мечове, та да не ги закачат.