20

Анонимен

преди 5 години

Ама чакай бе, учительнице, как така? Значи, трябваше да се сложи това нещо и да се види, че е нелепо и тогава да се махне? Вярно, стават грешки понякога, ама вие се оляхте бе. План нямате ли, нещо? И тези пари кой ще ги връща сега?

19

Анонимен

преди 5 години

Ако са на ЕС е още по трудно да върне парите.

18

Инджиктипляктор

преди 5 години

Фъндъкова,кой ше носи отговорност за поредните хвърлени на вятъра пари на данъкоплатеца!?Кой!??Време е за оставки!!!

17

the Ghost

преди 5 години

Я да обобщя: Някой е проектирал водната стена и е взел пари. Някой е одобрил инвестиционния проект и е взел пари. някой е изпълнил проекта и е взел пари. и след всичките тези плащания там няма да има НИЩО. Ето така се краде юнашката

16

Анонимен

преди 5 години

Явно вече това си е схема за прибиране на пари. Прави се нещо, маха се, пак се прави.

15

Анонимен

преди 5 години

въпросът ми е: колко струва направата на този воден паметник ? Сигурен съм че е поне 10хил., като знаем как надуват цените котарашките фирми, които си пълнят джобовете в СофияСега ще се платят още пари за махането и за дооправянето наплощада след това... Ей така се трошат народните пари за София, докато за провинцията не се дава нищо!

14

Анонимен

преди 5 години

Няма и не трябва да се връщат пари. Защото преди това има съгласие и договор за изпълнение.

13

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова е длъжна да каже на обществото колко пари на данъкоплатеца струва тази "творба".

12

House M.D.

преди 5 години

Редно е авторът на надгробната плоча да върне хонорара от 2 000 000 лева, които е получил, и да заплати разходите по поставянето и последващото премахване на това недоразумение, отстъпващо по малоумие единствено на триъгълния петохуйник на Старчето.

11

Анонимен

преди 5 години

До КрайАми те парите не са точно наши, ами от ЕС, за който ние не допринасяме кой знае колко. Проблемът не е в парите, а в правенето на проекти на тъмно от някакви анонимници. Недоволни винаги ще има. Но с това "да изчакаме да приключи и тогава ще глобяваме" вече е нелепо. Преди да започне слагаш проекта на площада и който има забележки да ги казва своевременно на обсъжданията. От пишещите тук колко са отишли на тези обсъждания? Ама иначе от фейсбук всеки знае да критикува.

10

Анонимен

преди 5 години

Това ми прилича повече на тоалетна чиния.

9

Bai Ivan

преди 5 години

Много са настръхнали от ГЕРП с толкова много изцепли в последно време. Само малко недоволство и веднага хвърчът распоредби! Аз съм недоволен от ниските заплати и високата корупция. #КОЙ ще се разпореди да се премахнат незабавно?

8

параван

преди 5 години

Пробвах го. Става за писоар (pissoir). Течащата вода направо приканва човек да се облекчи. Пък и отдавна общината не е инсталирала обществена тоалетна в центъра на града. Сигурно защото сега си броят апартаментите. Но ако остане като писоар, трябва да сложат и параван. Все пак от там минават и малки деца.

7

Анонимен

преди 5 години

Няма проект който да де носи присмех.

6

Анонимен

преди 5 години

Какво значи госпожата нареди да се махне... няма ли план, по който се работи и който е предварително съгласуван с госпожата и нейните подопечни?

5

Анонимен

преди 5 години

Сабри да върне парите и да си вземе надгробната плоча.

4

Анонимен

преди 5 години

Вече каквото и да се направи то няма да бъде харесвано по простата причина, че хората не харесват грабителите на държавата.

3

Мен

преди 5 години

След като ще махат гроба на незнайния архитект все пак е редно това да си го заплати автора на въпросната паметна плоча и да върне парите платени му за изработката и после да въстанови това което ще съсипе при премахването. Щото и аз мога да правя грозотии да ми ги плащат и после да ги правят каквото си искат...

2

Край

преди 5 години

Госпожата платила проекта с наши пари НО защо е такъв тя не знае.Ми какво знае Фандъкова - само да дава поръчките на който и прати ББ. Само това не стига за да си кмет пак.

1

ГЕРБ

преди 5 години

ТОЛКОВА СИ "МОЖЕМ"