352

Анонимен

преди 5 години

Свети Великомъченик Цецо със своята дълбоко богоугодна, хероична, алтруистична, самопожертвователна и по-по-най постъпка, днес обезсмъри името си и спаси всичкото ГЕРБ де що има за спасяване... Амин!

351

Анонимен

преди 5 години

Интересува ме само дали това означава, че прокуратурата вече има право да си свърши работата с него.

350

Анонимен

преди 5 години

Отговор ще има скоро! Това за което се надъхвате сега ще е "малка бира" в сравнение с това което ви очаква! Ние сме мнозинството,ние ще спечелим и тази година!

349

Анонимен

преди 5 години

Не съм предполагал,че толкова лицемерие може да се побере у един човек ,пърдом гербераст...Ами че той нищо не каза...Само общи приказки,които отдавна са ни омръзнали и опротивели...Все сме си най-бедните ,а те-гербаджиите,начело с Цветанов си уреждат апартаменти и платени службички...Комисионни и т.н....

348

Манолски

преди 5 години

Защо изприказва един куп приказка, а не каза право: Напускам НС, ама оставам да кадрувам и да разнасям папките на задкулисието ? Не беше много искрен с народа

347

Анонимен

преди 5 години

До ЛОШОмнението изобщо не е на народа, а на бесепарските ***, които ни го натрапват!

346

Анонимен

преди 5 години

До Сергей Мухин СтанишеЛъжата като инструмент на мижитурките! С лъжи не става вече, момченце! На народа чувствата му се изостриха, нервите му се опънаха, така и до взрив може да се стигне! И тогава Цецо няма да посмее да изкара "Пустинните котки", както се опита да направи по времето на Бойко 1! Помните ли как беше готов да стреля срещу протестиращите, ама напълни гащите и ги махна!

345

Чиновник

преди 5 години

БСП и кръга Капитал, съвсем се закопаха с този измислен "скандал". На изборите ГЕРБ ще ги отвее с над 11% и това само по предварителни данни. А след изборите дyпe да им е яко. Бедна им е фантазията какво ги чака.

344

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли защо цялото ГЕРБ гласува срещу Лаура Кьовеши.Корумпираните крадци ги е страх от честните.

343

До varg

преди 5 години

България си е имало у ще си я има и без герб недей да се правиш на умник

342

ЛОШО

преди 5 години

Цветанов изнесе Реч като Дън Сяо Пин на Седмия конгрес на Комунистическата партия на Виетнам - Каза колко бил Мъдър и Достоен Човек . За Народа на България е КРАДЕЦ на ДАНЪЦИ и мястото му е в Затвора .

341

Анонимен

преди 5 години

сега заслужено ще стане евродепутат! там бесепарските интриганти нямат думата!

340

extremist

преди 5 години

в БЪЛГАРИЯ няма СЪД, ПРОКУРАТУРА и ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ.подменени са с ГЕРБ------------------КАТО НЯМА , ЩЕ ПОЧНЕ ДА ИМАВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНАИ ВСЕ ПАК ПОСЛЕДНАТА ДУМА Е НА ЦАЦАРОВДОКАТО ИДЕ ДО ЕВРОПА

339

varg

преди 5 години

герб ще си отидат до един рано или късно въпроса е,че след тях няма да остане България вероятно.

338

Ха-ха

преди 5 години

И тоя се маскира като Кирчо Добрев. Друго и не очаквах. Учат се едни от други

337

Анонимен

преди 5 години

Именно това, че цялата власт е тяхна и навсякъде по институциите са наслагали свои хора, основно Калинки, е една от причините ГЕРБ да се чувстват безнаказани и да си правят каквото искат без страх от Закона.

336

Анонимен

преди 5 години

И това ли беше? Няма прокурорски проверки, съд, нищо!? За такива далавери е нормално да се лежи в затвора и се конфискува собственост.

335

Българин

преди 5 години

За неутралния безпартиен остава изводът,че Цветанов е грешник за националния парламент,но за ГЕРБ си остава честен, защото са същите давераджии и затова едното място го напуска,но за другото място е честен. Може ли този Бойко да е толкова слабохватлив

334

Анонимен

преди 5 години

Само толкова ли? Какъв алтруизъм и саможертва цветанови...

333

Анонимен

преди 5 години

Дреме им, вие кога ще си имате такъв апартамент?