82

Анонимен

преди 5 години

Направиха си сделката. Ще дадат 2 места на шефчета, за да оцеляват

81

Анонимен

преди 5 години

ШЕФА НА ЕНП ЖОЗЕФ ДОЛ,ИЗРИЧНО КАЗА:В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЪБЕРАТ ВСИЧКИ ДЕСНИ ПАРТИИ!!!! НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО,ГОСПОДА ДРУГАРИ ЛЕВИСТИ!!!ВСИЧКИ ЧЕНГЕТА И МУТРИ СТАНАХТЕ ДЕСНИ БРЕ!!!!ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НЕ ИСКА ХОРА С БУХАЛКИ ПИЩАЦИ НА ЗАДНИЦИТЕ СИ И СЛУШАЛКИ!!!

80

хм

преди 5 години

до 82 - дори да гласуваш за ДБ какво ще стане, гласа ти отива на вятъра, в най-добрия случай Тафров да стане евродепутат и да отиде в АЛДЕ или ПЕС. Не мерси.

79

експерта

преди 5 години

не са само 2%. Ходът на ГЕРБ е много далновиден, защото старата десница върти около 300-400 хиляди гласа, а те се разпръскват между много крила, вкл и към ГЕРБ. Така че това е консолидация, която ще има голям електорален ефект.

78

Анонимен

преди 5 години

Ние, избирателите на някогашното истинско СДС сме интелигентни гора, и по никакъв начин не бихме гласували за новия комунистически диктатор Боко Тиквата и мафиотската му сбирщина!Всеки истински десен избирател да гласува за Демократична България - единствената алтернатива на новия комунистически режим ГЕРБ - Пеевски, зад който прозира зле прикритата руска олигархия!

77

1

преди 5 години

бацето да сложи "честния"с вип асансьор апартаментчика,че малко да си отдъхне от заменки,и препродажби,на избираемо място.

76

Анонимен

преди 5 години

Като прибавим към далаверите на Цв.Цв. и тези на ревящия пловдивски кмет Тотев,който преди 1-2 години подписал разрешение за закупуване на медицинска апаратура за близо 1 милион,която струвала 300 000,а сега брат му се е сдобил с имоти за стотици милиони,се чудя този народ няма ли най-после да се събуди от зимния си сън и да си отвори очите за истината или ще продължава да блее и търпи да го стрижат.

75

Анонимен

преди 5 години

А бе на Баце на никой не му се дават места, ама не четете ли, че така е поискал Началника Жозеф Дол?

74

Мда

преди 5 години

Много гнила патерица си е избрал Баце,да не вземе да се строши?За един евродепутат трябват 6% от гласовете,а тия колко ще му дадат?Най-много 2% и то не е сигурно.Ама дето се вика-всеки процент е важен,нали после трябва да обяви победа,иначе-гори!

73

Анонимен

преди 5 години

ХЕЙ КАКЪВ ЖИВОТ НАСТАНА ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК,ДА ПЛАЧЕ ЛИ?МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА ОТМИНАЛИ,ЗАЩОТОСТАНАЛИ ПОЛИТИЦИ!!!УНИКАЛЕН НАРОД,УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!!В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА,НЯМА ДА ТЪРПЯТТАКЪВ ЦИРК!!!

72

Анонимен

преди 5 години

До изнервенАми окей, остави цената, старите и там разни тинтириминтири опорки.И итесео е от де е спечелил повече от милион? От банички? Или пак тъщата? Аааа, било заем от баканта, нали? Ами с какво ги плаща тия заеми? Като дръпнеш чертата май нешо не излиза сметката!

71

Анонимен

преди 5 години

Съединението прави силата или страх от крах на евро вота.

70

Анонимен

преди 5 години

Бог да ги прости!Амин!

69

Да допълня...

преди 5 години

Ми добре е. Няма лошо.

68

смях

преди 5 години

Нещо което обаче не се коментира е актива, елита на Герб. Излиза че да си члене на ГЕРБ, е крайно недостатъчно, за да бъдеш поставен на избираемо място. Излиза вожда и казва, даваме 2 места на СДС. СДС, с цялото ми уважение, ако имаха толкова силна обществена подрекпа, да си вкарат сами два депутата. Но не. И всички от ГЕРБ мълчат. Смешна работа.

67

XXL

преди 5 години

Шуробаджанащината! Познава ли се!Работели заедно! приятели били! СТОП НА МАФИЯТА

66

И рече Бог...

преди 5 години

Дайте две места на СДС, заповяда Бойко Борисов.Хвана го шубето, че ще се провали на евро изборите и хоп... изненадааа... имало СДС.Че те толкова години му се мазнят и лижат ***. Сега ли ги забеляза?Явно му намаляха *** и трябват подкрепления.А жадни за власт има винаги готови - ту реформатори, ту патриоти, сега пък СДС...

65

Анонимен

преди 5 години

СДС да бяха си стояли в ду.пката. Никой не се сеща за тях. Сами се предлагат наляво- надясно. Защо ми тр.иете постовете? Правилата ли нарушавам?

64

Анонимен

преди 5 години

Тази дисертация е нещо от национално значение, което искам да прочета... Ако може самият Борисов да е направил превода на английски и на френски ще съм много благодарен.

63

Анонимен

преди 5 години

Да, но мълчат за докладите, в които се разкриват потресаващите им престъпления с държавни и общински средства, както и нарушаване на всички закони и писане на нови такива, които са в ущърб на народа.