200

Анонимен

преди 5 години

Bubi da pita nekoi meteurolog...da mu dade prognoza....ili babata na Azis...

199

Анонимен

преди 5 години

До Петров Куха, розаво -червена кратуно ! Когато държавата ни измира ,световен шампион по смъртност ,ти къде си ? Когато Червените Гербенушковци ,продадоха Южен поток,АЕЦ на Турция ти къде беуше ? Когато се изплюха на Историята ни с ,,бладичество и съжителство ,, ти къде беше ? Когато въоръжаваха ИДИЛ ,ти къде беше ? Когато Мюфтииството е с правилегии ,къде си ? ТОВА Е НАЙ ПРОДАЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ,РАБОТЕЩО В ИНТЕРЕС НА ТУРЦИЯ . А ТИ ,КУФАР ,ТОКЧЕТА, И В БРЮКСЕЛ . НА ГЕЙ ПАРАДИТЕ !

198

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа последните две години направиха ужасно тежки и непоправими грешки.... Това с мюфтийството преля окончателно чашата на търпението. Това е обида, гавра и дискриминация на всички българи християни в собствената Родина!------И защо за последните две години?Защото няма порции за другите,които не са във властта, ли?Това ли ви е болката?

197

Анонимен

преди 5 години

За последните две години направиха ужасно тежки и непоправими грешки.... Това с мюфтийството преля окончателно чашата на търпението. Това е обида, гавра и дискриминация на всички българи християни в собствената Родина!

196

Анонимен

преди 5 години

мчи Бача да се пенсионира за два дена, и на третата заран съпругът му ще го изрита от дивана да пържи яйца за закуска

195

Петров

преди 5 години

До КОНСТАНТИНОВ,Куха червена кратуно, когато децата ни умираха от глад по време на геноцида при управлението на социалистите, ти къде беше? Когато пенсията беше 3 долара, а заплатата десет, къде беше ти социалистическа ***, а? ТОВА Е БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО! Ако не ти харесва, изнасяй се за Сибир, там другаря Путин те чака с отворени обятия.

194

Анонимен

преди 5 години

Гарантирано ще са редовни на свиждане,все пак нали сте си ***

193

Анонимен

преди 5 години

оохгербавия папуас никога не е имал нито външна нито вътрешна политикаи на вън и в страната изпълнява това което му спуснат от краваршингтон

192

Анонимен

преди 5 години

На пенсия в Белене

191

Интересно

преди 5 години

Би ми била интересна една среща между Борисов и английската кралица, да се предава пряко, без цензура по медиите.

190

Анонимен

преди 5 години

Каза на Медведев:"Няма да се плашите".... Кой да се плаши? Русия ли? От американските кошници стар модел?! :) Голям смях! :) Ако реши Русия нас няма да има на картата за десет минути! А газта ще си я прекарат откъдето решат и когато решат те. Ние, ние губим и сме зависими заради ЕС и НАТО, които тъпчат суверенитетът ни и ни налагат безумия вредни за икономиката ни!

189

Анонимен

преди 5 години

До БезхабериеТочно във външната политика са много слаби герберите и Бойко,не могат да защитят българския интерес и винаги се набутват!Във вътрешен план се справят добре и построиха много в страната.

188

Анонимен

преди 5 години

До БългарчеТе не са дадени на мюфтийството тези пари,а са от неплащане на данъци,които им опростиха.

187

Безхаберие

преди 5 години

Стар *** си ти Бойче, ама много ти е просташко говоренето. Излагаш ни пред света. Не можеш да четеш, говориш махленски, мляскаш, използваш мутренски мимики. Мислиш си, че казваш нещо, а то едно голямо нищо. За десет години, откакто си на власт, къде отидоха другите държави, къде сме ние. На опашката.

186

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбива! Всички знаят и е повече от видно как "печелят" избори и кой ги държи изкуствено във властта. При едни честни избори ще вземат не повече от 20%.

185

Анонимен

преди 5 години

До BGNСтига и вие с тези джамии или ще ви е по-хубаво терористи да плащат на джамиите и да държат джамиите в ръцете си!И без това нямаше да си платят дължимото,така че ДПС постъпиха правилно.

184

Анонимен

преди 5 години

И на първо място по смъртност и заболявания..... За последните десетгодини - 1158 050 починали и отделно 15 000 самоубили се. Страшна итъжна статистика!---------- А управлението на Орешарски 2013 - 2014 г. слагаш ли го в тази статистика?

183

8888

преди 5 години

Както ти говориш за Орешарски и Станишев, така и другите ще говорят за теб!Каквото повикало, такова се обадило ! - народна поговорка!

182

Бсп-бита карта

преди 5 години

10 поредни години Боко разбива БСП на всякакви избори. И този терор на Герб над Бсп ще продължи докато *** води старческата партия. Не го ли разбрахте още това...

181

Анонимен

преди 5 години

СпасибА гАлЯмА - това беше поредният му "бисер" , изречен този път пред Медведев. :)