18

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 12ДАНЪЦИ В КИПЪР! ВСИЧКО ГО ПИШЕ В НЕТА! НЕ СЕ ОБЛАГАТ ИМОТИ ДО СТОЙНОСТ 170 680 ЕВРО! ВСИЧКИ НАД ТАЗИ ЦЕНА СЕ ОБЛАГАТ С ДАНЪК ОТ 2.5% ДО 4%АЗ ВЕЧЕ НА НИКОГО НЕ ВЯРВАМ И ВЕДНАГА ПИТАМ ГООГЛЕТО ЗА ВСИЧКО :D

17

Анонимен

преди 5 години

БСП много каеха да не се продава земя на чужденци, но на руснаци къща с двор можешо...

16

до 17

преди 5 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

15

Анонимен

преди 5 години

До Швейцарец от ЖеневаНе е проблем, кой ти каза, че е проблем?

14

.

преди 5 години

Те така и Крим го харесаха за втори дом...

13

Швейцарец от Женева

преди 5 години

Какъв е проблема, че руснаци идват в България, все пак сте близки народи, изповядвате обща азбука и религия, руснаци допринасят за освобождението на България. Президента ви беше казал, че българите и руснаците имат дълбока културна, историческа и духовна връзка. Тези които мразят руснаците са малцинство, а патологичната омраза е психическа болест. Такива мрaзилки, служещи на американски интереси не бива да бъдат допускани до властта защото в състояние на амок биха създали конфликт.

12

Анонимен

преди 5 години

Купуват ваканционни апартаменти по морето за да ходят след това евтино на почивка всяка година, и да пазаруват от супермаркетите вместо да ходят по ресторантите.

11

Анонимен

преди 5 години

Имаме уникалната възможност да сме първата източноевропейска страна коят ще излезе сама от ЕС и НАТО и ще се ориентира към Русия и Евразийския съюз. Това ще ни донесе огромни активи и ще ни позиционира на челно място в новия икономически ред. В разпадащия се ЕС България се стопява, а когато ЕС се разпадне никой вече няма да ни кани в Евразийския съюз.

10

Анонимен

преди 5 години

В гръцки Кипър се говори гръцки,английски и руски!В турски Кипър се говори турски и руски!Правете си сметката има ли руснаци или не!И на всичкото отгоре няма данък сгради!Просто няма и това е!Пък вие си вярвайте на нашенските тарикати!

9

Анонимен

преди 5 години

Обаче никой българин не желае руската клоака за втори дом.

8

V

преди 5 години

Трябва да внасяме украинци .Знаете ли колко много украинците обичат ромове ??? Продавайте на украинци ;) А иначе те ще укриват доходи тука ,а ние там ;) Винаги е било така .Ама не знам дали българи могат да купуват имоти срещу хартийки в Русия ? Малко е вероятно ;) А познавам човек с имот в Санг Петербург .Значи може

7

Анонимен

преди 5 години

До Хайде да идват!Поинтересувай се за Хомосексуалната проституция в руската армия пък тогава ги викай тия руски ***.

6

АнонимеН

преди 5 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ НИ ПРЕДПОЧИТАТ!!!БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА В ЕС!!ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ НИ СА В ПЪТИ ПО ЕВТИНИ ОТ ТЕЗИ В ИСПАНИЯ И ГЪРЦИЯ!

5

Хайде да идват!

преди 5 години

Че ми писна от ***! "Затуй си ти прочута, славна и друга нямаш с тебе равна; затуй обхващаш полусвет царства, народи, океани и нямаш изглед, край и чет; затуй те бог до днес отбрани от толкова беди, душмани; затуй можа да съкрушиш Мамая-хан и Бонапарта, затуй врага си ти страшиш, кога те гледа и на карта, затуй зовеш се ти Света, затуй те любим кат баща и чакаме като Месия: Затуй си ти Русия!

4

Анонимен

преди 5 години

A българите защо не купуват имоти, в България 30% от жилищата са празни!

3

Анонимен

преди 5 години

Хубавото е, че руснаците масово си продават имотите на половин цена и на тяхно място идват цивилизовани хора.

2

Анонимен

преди 5 години

И не забравяйте даобясните, че няма балон при цените на имотите в големите градове, собено в София, че не всички ви вярват и никой не купува. Пък може и да не е върпос на слаба вяра, а на лпса на възможности, но е факт, че много празни жилища, малко новородени, много миграция навън и много строителство, но балон при цените няма, всички ви вярваме, нали?

1

Анонимен

преди 5 години

ми бяха са бедни руснаците с 80 евро заплата как ги купуват тези жилища...