132

Анонимен

преди 5 години

Докато се разправяме някой си купиха добри къщи в Барса

131

Анонимен

преди 5 години

Хи-хи-хи-хи..........тези пък ИЗВЕДНЪЖ се сетиха за ХОРАТА!!! Досега само фърчащия скраб им беше в главата, а тук изведнъж...............Ха-ха-ха.........докато България влезе в еурозоната, ТЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ НА СЪСТАВНИТЕ СИ ЧАСТИ!!!

130

Ошушканият

преди 5 години

Бая народ с обикновените за Бг доходи заради този просперитет ще ходи като пияни от глоби и тормоз то този просперитет през .......зъ ще ни излезе--- по-хубаво без просперитет по / борисовски /.... аййй съм ти благодаря----- да идва Радев и да ва прибира дано Господ сили му даде !

129

До 150

преди 5 години

Защото му свирехте денонощно под прозорците с вувузелите и не му дадохте тази възможност.Въпреки това успя да стабилизира резерва,който оставихте на санитарнив минимум от 4 милиарда евро и го удвои само за една година.И то без да тегли съсипващите 16 милиарда,които изтеглихте вие.Анадъм?

128

истина е

преди 5 години

ЦАРУЛЯ ДА СЕ ПРИБЕРЕ В ЛУДНИЦАТА И НИКОГА ДА НЕ СЕ ПУСНЕ ОТ ТАМ !

127

Анонимен

преди 5 години

Дойде време за избори и тиквата се се ти и за хората, ама кой ли му вярва вече

126

Анонимен

преди 5 години

Гладам, че Македония липсва на картата дори Тито не успя да я затрие.

125

Анонимен

преди 5 години

Просперитет има и сега,но за тебе и шайката,а за нас късата клечка.

124

Анонимен

преди 5 години

А защо Орешарски не ти направи мин заплата 1300 лв?

123

Анонимен

преди 5 години

При тази голяма корупция на министрите и другите от шайката не трябва да се дават заплати. Да си ги осигуряват от подкупите. Така ще се реализират икономии за по-бедните.

122

Анонимен

преди 5 години

Ох на бачо зелената тиквичка, а какво ще кажеш гербер.астино горд за най-новата и най-страшната НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА със загубата на 1/3 от населението на страната в мирно време, устойчивото място на най-бедна и с най-ниски доходи страна в ЕС (въпреки приема на нови членки) и страна с най-голяма корупция в ЕС?

121

Анонимен

преди 5 години

Червената ДНЕС.БГдо кога ще трие коментари?!Народа много пъти каза на кой вярва и на кои не!

120

Анонимен

преди 5 години

Защо посочвате добрите заплати там където има евро?!Посочете Русия,или Венецуела,а може и Куба!

119

Сбирщайн

преди 5 години

От партия от която произлизазат само суджуци и калинки и некадърници не верваме.

118

Анонимен

преди 5 години

Направихте ни на маймуни!Баста!

117

Анонимен

преди 5 години

Побликувайте видео от срещата . Когато се хвалеше за европредателството в Брюксел , всички се изнесоха от залата ! Или за снимка с Тръмп ... Бате *** си

116

General Wesley Clark

преди 5 години

ЛОЙКООО, МНОГО СКОРО ЩЕ СИ В ЗАТВОРА СЪС ПРОИЗНЕСЕНА ПРИСЪДА ЗА МИНИМУМ 50 ГОДИНИ ЗАТВОР .САМО ГЛЕДАЙ И ДИШАЙ . Ще те екстрадираме в затвора в Гуантанамо, до залива на Прасетата в Куба . Там ще си на почивка, близо до славния комунистически курорт '' Варадеро '' !

115

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен122за Герб гласуват полицаите и семействата им, че ако не ги крепят , ще са аут, на пазара на труда, а половината, завалишките, за друго не стават, освен да дремят в патрулките и да се заяждат, глобяват, защото бюджета е празен.Гласува и администрацията-общинска при кметовете на Герб, или държавна, по места, по същите причини.Основния им електорат е в махалите.Комисионните, дето са ги получили от обръчите им, за осигурените поръчки, стигат не 1 а 11 милиона гласоподаватели да купят.

114

Анонимен

преди 5 години

Смърт за диктатора! Независима България!

113

Анонимен

преди 5 години

Просперитет ще има, когато работещите хора получават колкото депутати и министри.Всъщност, последните са напълно ненужни и излишни, защото харчат държавни средства, а резултатите са плачевни.... Само у нас администрация, политици, партии и полицаи са най - много като бройка спрямо населението.