76

БГ

преди 5 години

Бих гласувал за партия, която ще ни извади от НАТО и ЕС.

75

Анонимен

преди 5 години

Радвам се, че сме в съюз с най-великите държави на света и далеч от Русия. Това е важното. Закупуването на Ф-16 ще засили връзките ни със САЩ. Това е от което ги боли русофилите. Живота е жесток, пичове.

74

Анонимен

преди 5 години

"Русия използва сила, за да промени международно признати граници. Те анексираха Крим и сега там, на украинска територия, има огромно позиционирана сила. Никога не сме си мислели, че в Европа някой може да си позволи да наруши националните граници на една държава", коментира още Филип Брийдлав .Югославия???

73

Ала_Бала

преди 5 години

Много сме ви благодарни. От 9 000 000 души останахме 5 000 000. Но се чудехме: '' Боже какви специалисти имат в ЦРУ, как правят такива точни анализи. После се досетихме, че те не предвиждат, просто действат по план" Все пак много сме благодарни, благодарим ви и за Цветанов и за Бойко, че ги крепите на власт!

72

Бате Гойко

преди 5 години

"Никога не сме си мислели, че в Европа някой може да си позволи да наруши националните граници на една държава"Къса памет има генерала.

71

Анонимен

преди 5 години

СЕГА СВЕТНА ЛИ ВИ ЗАЩО КРАВАРИТЕ ВИНАГИ ПОСТАВЯТ НА ВЛАСТ В ОКУПИРАНИТЕ ОТ ТЯХ СТРАНИ ВСЕ (ХОРА) С ТЪМНО КРИМИНАЛНО МИНАЛО ИЛИ ТЕЖКИ СОДОМИТСКИ ЗАВИСИМОСТИ(РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ) .ПОСТАВЯТ ГИ НА ВЛАСТ И ГИ ДЪРЖАТ ,ЗАЩОТО ТАКИВА (ХОРА) НЕ МОГАТ ДА ВОДЯТ САМОСТОЯТЕЛНА НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРНА ПОЛИТИКА КОЛКОТО И ДА ИМ СЕ ИСКА ,А СА ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ НА ПРУЖИНКА ГОТОВИ ДА БЪДЕ НАТИСНАТО КОПЧЕТО ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ.ЗАТОВА И *** СЕ СЪГЛАСИ НА ТАЗИ УНИЗИТЕЛНА ЗА БЪЛГАРИЯ СДЕЛКА ЗА ф-16

70

Анонимен

преди 5 години

Точно тези американци ни накараха да си унищожим възпиращи оръжия, като сс23, за да ни заповядат години по късно да им купим прескъпите летящи щайги.За да се стигне до това положение вина имат, безродниците соломон паси и царя, надявам се да ги застигне божието наказание. И вмешателството на американците за закупуване на никому ненужните самолети. сащ не са ни партньори те са наши господари, всичко което заповядат и ние го изпълняваме. ПОЗОР!!!

69

Василев

преди 5 години

Ето ви тема за размисъл, ако може да мислете изобщо! Влиза американски кораб в Черно море, създава се напрежение и става военен конфликт между американци и руснаци, нашите самолети които ще ги получим са длъжни да окажат подкрепа и ние сме на границата!Държавата е въвлечена в един конфликт между две империи!!!Кво праим селяни прости???Агент Чарли Доусън!ЦРУ!!!

68

Мнение

преди 5 години

Добре си бяхме с братушките. Сега сме вече 5 млн. и нямаме ни армия, ни икономика ни нищо. Аз лично не искам да сме вече в НАТО и ЕС.

67

Анонимен

преди 5 години

Започва информационята обработка на бе-ге стадото. *бати *** племе.

66

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са модернизирали самолетите си - при поява на Ф-16 катапулта да се задейства автоматично.

65

Анонимен

преди 5 години

F-16 е 48 годишна бракма която уж щяла да(пази) България още 40 години...Ало,вие съвсем на *** ли ни правите бре .Трябва да е ясно,че България ще даде за тези ръждясали близо 50 годишни таралясници 3 милиарда кинти и след това за обслужване,гориво,ракети и писти за излитане и др в джобовете на краварите ще дадем още 3 милиарда,защото сме много(богати) и затова продажната ни зависима от компромати свързани с крими миналото му мутра Борисов ще плати от всички страни най много за Фките.

64

Василев

преди 5 години

Това е Нов Световен Ред, да управляваш света , след като си наложил контрол върху съзнанието на хората, и те вече мислят в правилната посока!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

63

Опаааа

преди 5 години

Никога не сме си мислели, че в Европа някой може да си позволи да наруши националните граници на една държава", коментира още Филип Брийдлав. А нещо за Югославия да каже тоя? Що такава къса памет. Или за Косово например? Продухани изкуфели американски мозъци

62

Анонимен

преди 5 години

Докажи си думите почвай да режеш и купуваме.

61

Анонимен

преди 5 години

Този пие ли си хапчетата редовно от убийства на цивилни хора и деца във суверенните държави е изкукуригал напълно като президента си.

60

Анонимен

преди 5 години

Уууууууууу!!!!!Ако искаш си отрежи и двата крака,за да летиш на Ф16,но не ни го пробутвай на нас.Не сме аборигени,освен тия,които уж ще преговарят с вас.

59

Анонимен

преди 5 години

Тези самолети са безполезни ще се разтопят от радиацията при една евентуална война.

58

Василев

преди 5 години

А на американският генерал, откъде мислите , че ще дойдат заплатите му???Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

57

Анонимен

преди 5 години

"US генерал казал че US самолетът бил добър"Наистина шокиращи новини, такова не съм очаквал.