24

Анонимен

преди 5 години

Е, тук са разни агенции, министерства и т.н. и за това средната заплата е такава, ама питайте продавачките, примерно колко взимат. Тия над 1000 лева не са ги и сънували. Така, че стига лъгахте хората защото реално си е "свинско със зеле". Някои хора взимат огромни заплати, повечето малки и средното е над 1500.

23

Крадецът на мечти

преди 5 години

До ЦонкоГосподин Цонко ! Ако казвате не на зададен въпрос - това не значи че сте прав а че сте в изгодна позиция ! Кой ? Извънземните ли ни ограбват ????????????? При Вас в София заплатите са нормални така ли ?

22

Анонимен

преди 5 години

Банкя, Искър, Волуяк, Пелин и Самоков няма да плащат винетки. Топлофикация им е с 1 милиарда дългове, градски трабнспорт и метрото с 200 милиона лева дългове, болници и унверситети с 2 милиарда лева дъгове и т.н. живеят на гърба на цяла България.

21

бля бля бля

преди 5 години

Брато аз бачкам за 760лв нетна и вдруги ден ще плащам 280лв ГО100миинетка30прегледи 120лв данък мпс и имам 180лв ток с заради детето..Добре че лятото правихме буркани на село и кисело зелИИ иначе ,че изпукаме като въшки!

20

Анонимен

преди 5 години

Значи Габрово е в осмицата с над 1000 лева,а в същото време е в тройката по обезлюдяване,заедно с Видин и Смолян.Или има някаква измама или габровци бягат от над 1000 лева

19

Цонко

преди 5 години

Отново, добре известна "новина" целяща да подчертае и подхрани още една линия на разделение в и без това разединеното ни общество. В София не получават високи заплати, просто извън София заплатите са ниски. Не софиянци ограбват "провинцията", но тези, които го правят всячески се опитват да прокарат такова внушение, с цел отвличане на вниматието от себе си.

18

Смирен депутатт

преди 5 години

Доходите на българина трябва да са мизерна например 560лв минимална,защото виждате ли ,вашите олигарси трябва майбах да карат.

17

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 5 години

На софиянци стай под наем не давам.Извънземни претенции имат,а за плащане - за без пари искат.

16

татул

преди 5 години

Ако са кръжали само над бизнес парка,да.Някой трябва да си доучи за процент-ният ребус ,да отиде до сициалнатаграфика на живота,да вмъкне 450000охранители,55%безработица и тогаванека каже.

15

Любопитен

преди 5 години

До бля бля бляА бе и аз си мислех,че става въпрос за брутни,ама за всеки случай да питам.Щото бая го докарвам до 1000(бруто),ама за нищо не стигат,колкото да не се вземат детски.

14

До 4

преди 5 години

Всеки смел "младеж" престрашил се да се откъсне от полата на мама преди да навърши 40, плаща наем. Защо "селски данък"?!! Изключвам тези, които са си закупили жилища "ново строителство", с парите от нивите на баба и дядо, но тогава пък възниква парадокса "уж гражданин, пък с ниви".

13

Анонимен

преди 5 години

Видин и Русе бачкат в Румъния през Дунав мост и са с 50 % по-високи заплати от София. В Букурещ 2-3 пъти по-високи заплати от София.

12

Stonewall Jackson

преди 5 години

А дали " софиянци " работят 66 процента повече от работещите в провинцията ? Как мислите Вие ? Аз мисля че не . Значи София ограбва провинцията !

11

Анонимен

преди 5 години

Йебат, аз си мислех че с 4к заплата съм добре. Май трябва да се преиндексира, щом средната е 1500...

10

Пен

преди 5 години

То и живота е по-скъп тука , нормално е да са по-високи заплатите.А за данък "селски произход" който явно някой "кореняк" софиянец споменава си има решение, просто тия със "селския произход" взимат повече от "кореняк" софиянците та да може да продължават да живеят при "елита". :))

9

Анонимен

преди 5 години

Коментарите на модepaторите са написани два часа преди публикуване на "новината". Някой може и да остане без заплата този месец ;)

8

бля бля бля

преди 5 години

Това са брутни заплати!!Пишат ги да изглеждат големи.Я да напишат НЕТО колко са и ще се окаже ,че масово се работи за 600-700-800 макс 1000лв!

7

Адам Смит

преди 5 години

Ако махнем панелните некадърници средната заплата е 2500 лева.

6

Любопитен

преди 5 години

Това брутната заплата ли е или чистата?

5

Анонимен

преди 5 години

Nali drugarite boiko zezko i dr veliki gerberi sa milioneri peevski bojkov i dr miliarderi mtri nutresi sem im sa ok a bg tap natod fs mre koito kakvoto di e nadrobil schte go pluska vs v eu strani ni se podigravat ziganska mutrenska darjava po sle nai sle v eu agrik se schik pesni4ka